Evo jedna patika sa pocetka devedesetih. Ali ne zato sto se palim na devedesete, nego ljudi ovo je stvarno najudobnija i najlepsa patika koju sam imao.
Pa dobro burazeru ukus je individualna stvar, pa ko sta voli normalno. Lepe su i te sto si postavio, ali ipak mi se svidja vise ova takozvana ,,cetvorka" iz 93. godine.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
gangsta, thanks,macro na n79 je odlican.
P.S. opeli su samo posluzili za slikanje.
Najjaca marka automobila za mene
lesa0208, nebo jako lose? Pa ja valjda znam najbolje kako je izgledalo nebo kad sam ga gledao svojima ocima. Vise volim prirodnu boju koju vidim i svojim ocima nego da mi je izvjestaci i pojaca boju.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.