Slike sa mobilnih telefona
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Stavio sam na Samsung I5800 Galaxy 3, novi firmver (JPS) i na fotografijama su poceli da se pojavljuju cudni defekti.

Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
tomas.hokenberi, formatiraj micro sd karticu, ako se dobro secam i meni se to desavalo na X10 sve dok nisam formatirao karitcu.
Adams, jesam slikao sa kc910, i pravljenje HDR slika je prilicno interesantno moram priznati. Doduse trebace ti stalak, i Photoshop ili Photomatrix program za konverziju slika u HDR. Inace one boje nisu original naravno vec cu malo masterovane u photoshopu, sto se cesto radi HDR slikama zbog dobijanja nerealnih boja.
Uzgred, da li mogu da postavim link za HDR java aplikaciju za mobilne, koja sama menja ekspoziciju i slika? Program je ruski i freeware je?
Adams, jesam slikao sa kc910, i pravljenje HDR slika je prilicno interesantno moram priznati. Doduse trebace ti stalak, i Photoshop ili Photomatrix program za konverziju slika u HDR. Inace one boje nisu original naravno vec cu malo masterovane u photoshopu, sto se cesto radi HDR slikama zbog dobijanja nerealnih boja.
Uzgred, da li mogu da postavim link za HDR java aplikaciju za mobilne, koja sama menja ekspoziciju i slika? Program je ruski i freeware je?
kapoerista90, scott je tu keva nakon 3 godine lesenja ali zaista lesenja i dalje je kao blesav,pouzdan utegnut i precizan. bajs zaista sve pohvale zasluzuje jer jednom kada sednes na kvalitetniji bajs sve ostalo su lesevi
tako da iskreno capriolo nikada u zivotu
sto se tice Hidraulicnih kocnica sto kaze milan svakako + jer ja sam imao obicne disk kocnice katastrofalne su ali katastrofalne (makar za ovo sto sam im ja radio )
bajsem sam presao podosta do godine kada resim neke probleme posto sam imao udes (na bajsu izletela mi je zena na crveno misleci da joj je strelica prvenstvo zenski mozak granica nema )
planiram put po Srbiji samo me brine finansija koliko kesa je potrebno za takvu avanturu
ps n8 pravi totalno fine fotke nema sta 

- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
skar, ma super je - cak moze da ti se procita i ime i prezime i adresa na Orion racunu. Da li si siguran da to bas zelis?
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Nije ovo daleko od full rez, ali nisam je smanjivao samo sam kropovao mrak sa strana, a nema potrebe da proširujemo stranicu.
A bilo je neprepričljivo
Odličan nastup, sjajna muzika, svetlosni efekti očekivano dobri 
A bilo je neprepričljivo

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
- Pera Detlic
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
- :: HTC One [m8]
-
- Sertifikovani Trol