Naša posla.vla-do napisao: Dolaze da me pitaju koji je to telefon. Kad kažem HTC U11, reakcija je HTC, pih. Kažu što nisi uzeo Samsung ili Apple...

Čestitke i od mene.

Naša posla.vla-do napisao: Dolaze da me pitaju koji je to telefon. Kad kažem HTC U11, reakcija je HTC, pih. Kažu što nisi uzeo Samsung ili Apple...
Čestitke, nisi mogao bolji izbor da napravišMartin Mystere napisao:Nakon mnogo premišljanja i dileme evo ga još jedan vlasnik Note 8...
Od nekog ko se potpisuje kao M.M. nisam ni očekivao pogrešan izbor.Martin Mystere napisao:Nakon mnogo premišljanja i dileme evo ga još jedan vlasnik Note 8...
Čini mi se da je kod nas, ako se baš ne varam, taj broj nosio naziv "Poslednja stanica užas"...m@c|-|oR napisao:Martin Mystere, respect, bro!
BTW:
Tako je. Imam ga i dalje negde u kolekciji od preko 1000 komada koje sam skupio kao osnovac.Martin Mystere napisao: "Poslednja stanica užas"...
Nije još, za sad devojka koristi oba, ali trebalo bi da i to dođe na red.TosaNS napisao:@Gari lepo se ponovila đevojka da li to onda znači da je tebi pripala njena 650 ka