A jel se i slajduju, s leva na desno i obrnuto, kao pravi TouchFlo..? Stvarno sam odusevljen kako izgleda, jel to neki elf, ili neki program? Kao si ga napravio?
Pera Detlic, slajduju se, samo ne iskaču prozori kad se selektuju, nego moraš da klikneš na njih da bi ušao. Da, to su elfovi, a skinuo sam neki megapack i malo ga preradio po mom ukusu i ovako je ispalo.
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)
Mislis u "All apps", ne ulazim ni ja tu. Bitne app su izvucene ostale manje bitne u folderima, tako mi nekako brze i preglednije. Mnogo mi je sareno da sve bude po ekranima + fullscreen widgets, speed dials, jok za mene Ono sto cu sigurno vratiti je neki "nature" ili "aquarium" live wallpaper (koji naravno "ne secka").
pozz
Konačno pronađoh neku temu, pogodnu za korišćenje u homescreen-u na kome mogu da stoje podsetnici. Ime teme je Wave v2_5th By Kimi, skroz je minimalistička i postoji u varijanti za s60v3
Na zalost sto za Java platformu nema programa za "print screen" (bar koliko ja znam) mogu samo da postavim slike koje drzim kao pozadinu Obe su iz igre Call of Duty
Za normalan
i za Landscape mode
WG3 Quad Band Dual SIM Card TV Mobile Phone With JAVA and WI-FI Black
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.