TapaTalk aplikacija i problemi (sve platforme)
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Re: TapaTalk aplikacija i problemi (sve platforme)
Tacno. Tako mora samo na ovom forumu.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Nisam to znao, a nije mi ni palo na pamet, iskreno rečeno. Hvala, društvo!
- iamivan
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 11:11
- :: Sexus 6P Graphite
- Kontakt:
Je l' ima neko problem pri otvaranju linkova iz aplikacije. Konkretno mislim na linkove ka slikama.
Primer, u temi "Vaš desktop" sam probao da otvorim neku sliku koja vodi na dodaj.rs, ali neće da učita link. Kada kliknem, otvori browser i ne menja url, samo piše nešto sa "tapatalk".
EDIT:
Evo ovo...
[img]http://images.tapatalk-cdn.com/15/10/18 ... 2d1178.jpg[/img]
Primer, u temi "Vaš desktop" sam probao da otvorim neku sliku koja vodi na dodaj.rs, ali neće da učita link. Kada kliknem, otvori browser i ne menja url, samo piše nešto sa "tapatalk".
EDIT:
Evo ovo...
[img]http://images.tapatalk-cdn.com/15/10/18 ... 2d1178.jpg[/img]
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
iamivan, to je do ovog foruma, tako je podešeno jer im aplikacija tapatalk ne odgovara, kvari im igled. Ironija, app za mobilne nije podržana na forumu koji se bavi mobilnim telefonima. Kada pristupaš preko pc verzije sajta, moraš da selektuješ link bez [img]i[/img].
@ivan probaj da instaliraš sa marketa aplikaciju "App redirect" to bi trebalo da ti reši problem.
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Evo časkom mog iskustva sa mTalk na W10M za ova dva dana.
Prednosti:
- Radi 3x brže od tapatalka
- Ne gubise kao TT da me baca na random položaj kada izađem iz neke teme.
- Ima sopsveni video plajer tako da linkovi ka njima ne vode u browser već sve se mnogo brže pregleda.
- Search funkcija je neuporedivo bolja od TT.
- Po vraćenju iz drugih app resuming mi je mnogo kraći.
Mane:
- Ne pokazuje pinovane teme. (!?) Ne pokazuje ih na listi dok ih preko search nađe, ali kad pokušam da otvorim izbacuje da tema ne postoji.
- U listi tema ne pokazuje koja tema je iz kog pod foruma pa moram da malo nagađam.
- Pokazuje samo recent activity listu tema, nema onako da se pregleda po unread i participatet... ili ja nisam našao.
Ako naletim na još nešto napisaću.
Dobro, ovo je tek prva verzija pa se nadam da će brzo koji apdejta sa ispravkama jer mi se app više sviđa od TTa.
Prednosti:
- Radi 3x brže od tapatalka
- Ne gubise kao TT da me baca na random položaj kada izađem iz neke teme.
- Ima sopsveni video plajer tako da linkovi ka njima ne vode u browser već sve se mnogo brže pregleda.
- Search funkcija je neuporedivo bolja od TT.
- Po vraćenju iz drugih app resuming mi je mnogo kraći.
Mane:
- Ne pokazuje pinovane teme. (!?) Ne pokazuje ih na listi dok ih preko search nađe, ali kad pokušam da otvorim izbacuje da tema ne postoji.
- U listi tema ne pokazuje koja tema je iz kog pod foruma pa moram da malo nagađam.
- Pokazuje samo recent activity listu tema, nema onako da se pregleda po unread i participatet... ili ja nisam našao.
Ako naletim na još nešto napisaću.

Dobro, ovo je tek prva verzija pa se nadam da će brzo koji apdejta sa ispravkama jer mi se app više sviđa od TTa.

Konacno da neko pomene ovo razbacivanje kad se izadje iz teme. Ja taj problem imam od prvog dana i redovno se na wp temama ubjedjuje da tapatalk radi dobro. Po meni je sramota da neka 3rd aplikacija radi bolje od zvanicne.
Mislio sam isprobati ovaj mtalk, al nazalost nisam jos na W10
Mislio sam isprobati ovaj mtalk, al nazalost nisam jos na W10
-
- Sertifikovani Trol
Generalno je TT dobar, a razbacivanje mi se dešava ako se iz neke app vratim u njega. Onda ga ugasim i pokrenem ponovo i radi normalno... do sledećeg resuminga. Ko ga uvek pokreće na svež start neće ni primetiti da taj problem postoji. 

- Evindzer
- Prijatelj foruma
sugarcoated_ass, upravo tako. Znam da će mnogi sad reći da ne znam da koristim telefon, ali ja redovno gasim aplikacije u pozadini kad završim sa njima, pa kad mi ponovo zatrebaju, uđem sa početnog ekrana. Zato to razbacivanje tema kod TT-a nisam često primećivao.
Nije stvar da li znas koristiti telefon ili ne, vec se ne moze reci da je nesto dobro ako ja moram svaki put da gasim aplikaciju da bi radila normalno. Zasto da uopste radim taj dodatni korak? Znam, to traje 2sek, ali je bespotrebno.
Ne moze biti dobra aplikacija ako ja izadjem sa ovog foruma da dodjem na listu ostalih foruma koje pratim i cesto mi pokaze samo prazan ekran. Naravno, gasenje rijesava problem, al je to smarajuce.
Ne moze biti dobra aplikacija ako ja izadjem sa ovog foruma da dodjem na listu ostalih foruma koje pratim i cesto mi pokaze samo prazan ekran. Naravno, gasenje rijesava problem, al je to smarajuce.
-
- Sertifikovani Trol
Upravo.novak napisao:vec se ne moze reci da je nesto dobro ako ja moram svaki put da gasim aplikaciju da bi radila normalno.
Videćemo ovaj mTalk kakav će biti kad ga dorade još malo. Za sada deluje da obećava.

- Evindzer
- Prijatelj foruma
Ja nisam imao problema sa praznim ekranom - jedino što bi mi ponekad pobrljavila lista nepročitanih tema na kojima sam prijavljen.
- Zile995
- Expert
Mislim da to znaci da si VIP korisniktoda81 napisao:Kakva je ovo fora da ja imam neki plavi dijamant sa slovom v pored mog imena, a svi ostali tapatalk ikonicu? Ja takodje posecujem forum preko tapatalka

- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
U covece, pa to mi se dopada. Imam pravo na ložu 
Mene tt u poslednje vreme zeza kad npr pocnem da pisem poruku i onda u toku kucanja resim nesto drugo da uradim i pokrenem drugi program i kada se vratim da nastavim da kucam poruku pojave se dupla slova, jedna preko drugih i vise ne mogu da nastavim da kucam, a ni da posaljem takvu poruku

Mene tt u poslednje vreme zeza kad npr pocnem da pisem poruku i onda u toku kucanja resim nesto drugo da uradim i pokrenem drugi program i kada se vratim da nastavim da kucam poruku pojave se dupla slova, jedna preko drugih i vise ne mogu da nastavim da kucam, a ni da posaljem takvu poruku
Note IV N9100 dual
- Zile995
- Expert
Koja je verzija u pitanju? Meni radi sve ok, samo sto skrol na pocetku zna da zalaguje, raspad od app.
- toda81
- Prijatelj foruma
Izgleda da vise nema taj problem jer mi se juce nadogradio TT. Ocigledno je kod mene problem prwvila prethodna verzija. To ne bih ni primetio da nisam minimizirao TT u toku kucanja
Note IV N9100 dual
- Zile995
- Expert
Evo meni poceo da brljavi... Duplira postove 

- Dexter
- Expert
- Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
- :: Samsung S21+
Meni je lepo radio do poslednje verzije, i sad kad kucam tastatura prekrije prozorce i ne vidim sta kucam. Nece da ga popne gore. 

- toda81
- Prijatelj foruma
Znaci tt je poceo kvalitetno da zeza
Note IV N9100 dual