Slike sa mobilnih telefona
Da je tu cika k800 mogao bi da mrdash koliko hocesh jer on kad raspali blic automatski stavlja kracu ekspoziciju i laganica
.

gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
- vlada1970
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
- :: Blackberry Q5
- :: Nokia 8310
ove nisu bas neke jer su sve osim kuceta slikane na brzaka tokom stajanja na semaforima danas popodne i predvece iz busa
kod zadnjeg motocikliste sam veceras kasno imao pogresan white balance ali nisam hteo da mi pobegne .
bas se Baja spremio da bude prvi na semaforu pa mi se ucinio simpatican .
peraci prozora peru prozore na EFG banci u Takovskoj . brzina slikanja je iskrivila malo sliku .
P850 samsung je u pitanju

a ovde je mali klip sa kucicima 3 MB - isto samsung P850 :
http://rapidshare.com/files/27765606/video-0003.mp4
a ovde od proslog cetvrtka iz Bitef Art cafe-a sa karaoka - klip i slika . isto samsung P850 . bas je bio mrak ali se tu i tamo vidi .zvuk je po meni pristojan - 11,7 MB :
http://rapidshare.com/files/27767763/video-0003.mp4

a ovde je moj novi upaljac koji sam skoro dobio , plameni bacac ,vrlo neobican - MAKRO MOD :

kod zadnjeg motocikliste sam veceras kasno imao pogresan white balance ali nisam hteo da mi pobegne .

peraci prozora peru prozore na EFG banci u Takovskoj . brzina slikanja je iskrivila malo sliku .
P850 samsung je u pitanju

a ovde je mali klip sa kucicima 3 MB - isto samsung P850 :
http://rapidshare.com/files/27765606/video-0003.mp4
a ovde od proslog cetvrtka iz Bitef Art cafe-a sa karaoka - klip i slika . isto samsung P850 . bas je bio mrak ali se tu i tamo vidi .zvuk je po meni pristojan - 11,7 MB :
http://rapidshare.com/files/27767763/video-0003.mp4

a ovde je moj novi upaljac koji sam skoro dobio , plameni bacac ,vrlo neobican - MAKRO MOD :

- vlada1970
- Mobil manijak
ne znam veruj mi gargamel . teca mi je poklonio pre par nedelja a on je valjda dobio na nekoj promociji Marlboro-a ili mu je neko poklonio kao reprezentaciju
ali da je veci , mogao bi da prodje stvarno za razne "nocno bravarske" poslove
borverkisti ce znati kako bi veci mogao da se iskoristi , hehehehehehe

ali da je veci , mogao bi da prodje stvarno za razne "nocno bravarske" poslove

Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
Green, da u pitanju je k750 ..ma nisu bas tako boje dobre nego mi je klosa verzija sw za slikanje pa ima dosta suma a svetlost bude žućkasta pa moram malo korigovat slike da bi inasta licile.. kad ga flesujem nekom boljom verzijom sw onda cu stavljat origionalne slike ali sto se tice fokusa i makro moda tu je stvarno super i uspesan
- Dexter
- Expert
- Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
- :: Samsung S21+
vlada1970, gargamel4, ti upaljachi su specijalna serija Marlbora vezana za F1,i svaki upaljach predstavlja jedan deo sa bolida formule jedan,mislim da mesechno izbacuju mo jedan model da bi se na kraju napravila kolekcija svih tih delova...Ovaj mi lichi na neki amortizer ali ili tako neshto...U svakom sluchaju jako su neobichni ali i jako dobri...Imao sam ja jedan primerak...Sorry za off...
Shto se tiche slika,mnogo mi se svidja ova slika sa insektom shto je napalm death slikao sa k750...Svaka chast...

Shto se tiche slika,mnogo mi se svidja ova slika sa insektom shto je napalm death slikao sa k750...Svaka chast...

- vlada1970
- Mobil manijak
hvala Dexter na informaciji , vrlo zanimljivo . ne bi bilo lose da se vidi neki ovakav upaljac ali napravljen u vidu gume ili volana sa formule
inace evo jedne slike od danas , da se vidi kako je smartie pogodan za parkiranje

a ovde isto od danas UHVACEN PAPARAZZO NA DELU
prolazim busom i vidim u basti Doma omladine tipa kako sedi i nesto mulja u rukama . posto je bilo crveno ( imao sam vremena ) , provalim da mu je u rukama profesionalni fotoaparat sa velikim zoom-om i drzi da ga u krilu ispod stola . gleda prema raskrsnici i verovatno ili nesto ceka da snimi odredjeno ili neki zanimljiv dogadjaj ili facu mozda . vadim samsung p850 i kroz vozaceno staklo na brzaka fokusiram i provalim da me je primetio kroz staklo ali nastavljam da slikam i tako je ispalo da covek koji je tu da snimi nesto ili nekoga , malo sakriven od prolaznika , sam uhvacen na delu

inace evo jedne slike od danas , da se vidi kako je smartie pogodan za parkiranje

a ovde isto od danas UHVACEN PAPARAZZO NA DELU

- vlada1970
- Mobil manijak
keep it Igoritza , i do not want your leg
samo mi jos to treba . bolovanje ionako placaju samo 60 %

samo mi jos to treba . bolovanje ionako placaju samo 60 %

- Gallee..
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37
http://img119.imageshack.us/my.php?imag ... 504cx4.jpg lepa slicica a tek kola..
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!
- napalm death
- Mobil manijak
- napalm death
- Mobil manijak
- vlada1970
- Mobil manijak
- Gallee..
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

na prvoj je KTM ispred kluba "blok"
na drugoj je rimski bunar (obicno je unutra jako mracno ali ni sam ne znam kako je ovako lepo ispala fotografija)
na trecoj je opel astra kod teniskih terena ispog kalisa na uscu na dorcolu
na cetvrtoj je ferari, mislim smrzao sam se kad sam ga video
na zadnjoj je dete (sestrino) koje je umazako od napolitanka i po celu
N-Naravno..!