Vlada Zem, verujem da radi dobro, nego ja ne volim da editujem slike ili samo nemam naviku to da radim kod ove prve tvoje mi se mnogo svidja refleksija, odlicno je, N8 uradi posao kako treba bez ikakvih dodatnih filtera i ostalog.
gangsta, ne volim ni ja "editovanje" ali "red eye" baš smeta ako neke fotke želiš da sačuvaš, to se odmah eliminiše sa samog telefona, to sam hteo da kažem
A ta "prva fotka" je u stvari trebala da zahvati vetrenjače, preko puta u Rumuniji (vide se malo), ali ok je kadar Upali i opali
Sad sam slikao fotku sa n8 u landscape modu i teska je da ne poverujete 5,60 mb ,koga zanima neka napise,okacicu posle..
Do sad mi je najteza fotka sa n8 bila 3,5mb .
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Izmenio tomas.hokenberi: Postavi thumbnail, ako zelis da prikazes velike fotografije. Nista sire od 600px nije dozvoljeno na forumu.
Poslednja izmena od Miškoni u Čet, 03. Maj 2012. 01:18, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog:postavljen "thumbnail"
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
bachika, nek je sa srecom i da je sto vise vozis ali nikako bez cure samo tako. Pao je glanc aaa. Nego koja je ovo alfa? Buraz moj je skoro kupio nesto slicno i unutra sve sama koza i odlicno izgleda. Zligor, kuce su bas lepe i sto puta sam se pitao kako im priroda lepo isara glavice.
N8 opet u akciji,ova druga perfektna i do zumiranja 200 posto
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.