Upgrade slušalica i preporuka

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Odgovori
madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

aha,dobro hvala na informaciji onda cu ih ostaviti ako se vratim kad na "nokiju" .
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

hs-3 su fine slušalice, otprilike kao i one što dobijete u inostrantsvu u turističkim autobusima prilikom citysight-a. :lol:
U vezi onog mog problema sa ad-15 i 6288, sve sam živo isprobao (kabl na druge fonove, BT prebacivanje i sa kompa i sa moba), uvek isto, problem je definitivno adapter, tj.podrška 6288 za njega :dry:
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

vostezmaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pon, 11. Sep 2006. 01:20
Kontakt:

Post od vostezmaj »

cek imas adapter ad-15 i neodgovara za tvoj fon?Dali odgovara za n70?Ako da onda mozemo nesto da se dogovorimo,ovo,ono :D :wink:
Opel Klub Serbia
Nokia X6 16gb

madness99
Expert
Expert

Post od madness99 »

pa hs-3 sam dobio uz 7600 uf kad je izasao tel kako je bio mocan dobio sam full opremu i sve zadrzao kad sam ga prodao

madness99
Expert
Expert

Post od madness99 »

mogu reci da N91 razbija na sennheiseru na cx300 waoooo .Alien ako hoces cucemo se da se vidimo da rpboas i ti :D

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

Pa, naravno, a inace, kod mene su ti pare od mp3-a, tako da ako ne dodjes... :lol: Salim se, ajde, ja sutra nemam trening, jel hoces? Ajde nastavimo na pp, da ne idemo u off :wink:
iPhone + CX300

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

vostezmaj, baš si duhovit, pre ću prodati 6288 nego (teškom mukom stečen) ad-15 :P
Poslaću ti nešto na pp, pa možda ti pomogne :wink:

LW_N73
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 02. Jul 2007. 11:55

Post od LW_N73 »

e, interesuje me, jel postoji adapter za Samsung D900, da bi mogle da se prikljuce slusalice sa ulazom 3.5mm? (izvinjavam se administratorima sto sam na drugom mestu postavio isto pitanje...)

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

Niko da ti odgovori :unsure: , kakav je ulaz za sluške na d900? Ako je 2,5mm kao na nekim Samsungzima onda je lako...

LW_N73
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od LW_N73 »

ma nije... onaj pljosnati, sa strane, kao sto mu je punjac...zvao ja Roaming, kaze, nema to kod za njega...
devojci trebaju neke druge, jer su fabricke lose, a ove je pokvarila... al je onda odlucila da kupi novi fon... tako je lakse... ovaj joj se smucio...

Izmenio:gameforce:Obrati pažnju na rečnik!Nismo na ulici!

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

...šta reći, dobro je odlučila, samo je dobro usmeri na prave stvari i otvoriće joj se noviji i lepši vidici (mislim, po pitanju sluški) :wink:

LW_N73
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od LW_N73 »

da, da, naravno... :lol: :lol: :) :D
jel sam pomenu da su u Mobisu vrlo bezobrazni... (neki, ne svi naravno...)

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Evo,u dogovoru sa Miskonijem,moja zapazanja o Plantronics Pulsar 260 A2DP slusalicama:

Pre svega,kad puknes osamdesetak evrica na neku igrackicu,ocekujes da bude kvalitetna i reprezentativna.Vec kroz samo pakovanje se vidi da ove slusalice ispunjavaju dati kriterijum.Nakon otvaranja kutije jako pozitivno sam se iznenadio sadrzajem pakovanja.Za pomenutu cifru u paketu se dobija:A2DP modul sa stipaljkom za kacenje na odecu,slusalice sa mikrofonom za pricu,3 velicine silikonskih umetaka za usi,trakica za nosenje modula oko vrata,punjac,i stereo audio-out kabl.Prilicno pristojno!

Samo kuciste modula je od srebrne i crne livene plastike,i iako iz kutije izgleda jeftino,kada sam ga uzeo u ruku,pozeleo sam da su mnogi telefoni tako dobro sklopljeni!Sam modul je otprilike velicine onog nesrecnog Ipod shuffle,i pomalo i podseca na njega,sa kontrolama rasporedjenim u krug.Na prednjoj strani se,ako sto vec rekoh-rasporedjeni u krug,nalaze tasteri za pojacavanje i stisavanje zvuka,prebacivanje izmedju pesama,i unutar njih play/pause/mute taster.Pored toga tu je i indikator lampica.Na levoj strani je power dugme,a sa donje strane mini usb jack za punjenje.sa gornje strane je 3,5mm jack za slusalice.Same slusalice po dizajnu neodoljivo podsecaju na SE Walkman seriju,buduci da poseduju iste one silikonske chepove za usi.Mikrofon je mozda malo prenisko postavljen pa se nalazi prilicno daleko od usta,ali prilikom razgovora nije bilo nikakvih problema,ocigledno je dovoljno snazan.

Ono sto je prava lepota ove igrackice je mogucnost kacenja bilo kojih slusalica,naravno pod uslovom da vam nije neophodan mikrofon za pricu.Da predjemo na glavnu stvar,a to je:kako sluske funkcionisu?Odgovor je-odlicno!Uparivanje je gotovo za minut,i zvuk je odmah potekao kroz kablove!Zvuk je pre svega jako cist,bez sumova i krckanja,mada nije previse glasan,ali to je pre mana WM sistema,jer inace nema neku jacinu.Postavimo to ovako-nece probiti usi,ali svejedno necete cuti nista oko vas.Basevi su mozda za nijansu slabiji nego sto bi trebali da budu,ali definitivno su tu i osecaju se.Prebacivanje pesama ide sasvim glatko i bez problema.Tu zaista nema sta da se prica.

Fenomenalna opcija je postojanje pomenutog stereo out kabla!Ustekas kabl umesto slusalica u BT modul,drugi kraj u bilo koji muzicki uredjaj,i voila:eto portabl muzickog uredjaja!Strava opcija,barem meni,koji volim da zaposedam muzicke uredjaje po tudjim kucama :lol:

Sve u svemu,odlican uredjaj koji nudi dobre performanse i interesantne opcije za sumu koja nije mala,ali nije ni preterana.Jako mi se dopada opcija kacenja na kucni muzicki uredjaj,i mogucnost da nakacim svoje studijske Sony slushke!Ok,zvuk bi mogao biti glasniji,ali cak ni na bucnoj ulici nisam propustio nijedan ton.U kombinaciji sa 2Gb karticom ovo definitivno pretvara moj JasJam u solidan mp3 plejer za krace relacije,kad me mrzi da vucem Iaudio sa njegovig 60gb sa sobom :D

Potrudicu se da ubacim i koju slikicu ovde uskoro,ali svakako ih mozete videti na www.plantronics.com/mobile

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Pa ne znam baš šta da ti kažem na ovo. Jako mnogo para za prilično adaptivno čudo koje jedva da je po ukupnim dimenzijama nešto manje od standardnog plejera sa klasičnim slušalicama, a sve samo da bi JasJam ili neki drugi telefon nabudžio da bude plejer. Plus što je reativno tih, mada in-ear slušalice dosta dobro izlaze na kraj sa okolnom bukom i onda to i nije toliki problem. Ne vidim neku preteranu korist od svega ovoga.

Meni najbliža varijanta je neko rešenje tipa NW-E005 (Sony) sa jako kvalitetnim zvukom, dosta pristupačnom cenom, i slušelice koje već imam, sve zajedno oko 130 evra, a ultra malo i prenosivo.

Izvinjavam se što propagiram samostalna rešenja na račun telefona kojima je ovaj forum posvećen, ali pored današnjih plejera, samo nekoliko modela telefona mogu da budu makar slični, a ostali samo kao backup.

araphel, zar je Cowon toliko veliki? Zar nema 0,85 disk unutra?

:)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

gargamel4, nije cowon toliko veliki uopste,ali za kratke relacije me pod jedan mrzi da nosim i njega i njegove sluske i jasJam i BT slusku i sve zivo...mnogo bre.A pod dva,na Cowon sam stavio apsolutno sve od muzike sto imam,znaci oko 800 albuma,pa chik probaj na brzinu da nadjes nesto sto ti se slusa.Ovako lepo u JasJam stavim svoje omiljene albume ili ono sto u zadnje vreme najcesce slusam,i lepo na kratkim relacijama,tipa voznja do posla,do grada,stenja sa psom,bla bla...imam i muziku a i BT slusku,da nemoram da se cimam sa vadjenjem JasJam iz dzepa i prchkanjem po ekranu :D

Za mene je to super resenje....A Cowon sam pre svega pazario da bih svu muziku drzao na jednom mestu jer sam poceo da se gusim u kolicini diskova :D i taj posao on odlicno obavlja!a plus,znas koliko puta mi se desi da idem kod nekoga i pricamo o muzici a ja nemam dotican album sa sobom,tojest imam na fonu,ali corak....ovako lepo gde god odem mogu da zaposednem kucne muzicke uredjaje,a kod nas zaludjenih metalaca je to bitna stavka :lol: posto ionako kad se srecemo jedni drugima uglavnom prepricavamo i pustamo kojekave novootkrivene albume....Sve u svemu,ja sam zadovoljan resenjem,i to je najbitnije :roll:

A sto se tice tisine,definitivno je do samog JasJam,posto kad spojim sluske na komp i pustim muziku,itekako gruvaju!

Stelle
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 07. Jun 2006. 17:12

Post od Stelle »

Koje slusalice preporucujete za moju 6233 sa 3,5mm jack-om a da nisu preko 700din..* mozete navesti i cenu pls) :)
Nokia 5610 Xpress Music Blue Edition ! 1gb Nokia MicroSD card !

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

To ti je najjednostavnija moguća kupovina. Obzirom da za te pare ne možeš ništa kvalitetnoda kupiš, idi u bilo koju prodavnicu i traži sluške do 700 dindži :D :D :lol: :lol:

Izvini nisam odoleo, ali stvano ništa dobro ne možeš da kupiš. Možda ima neki ultrajeftini Koss, TnB, Hama, Philips, ili Sony. Ali ako ti je stal do sopstvenih ušiju bolje skupljaj pare.

:)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Ako ces iole ozbiljno da slusas muziku,zaboravi na slusalice od 700 dinara i ucini sebi uslugu,strpi se malo i skupi jos parica
:lol:

darkado
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 18:00

Post od darkado »

da je hteo da slusha muziku kako treba sigurno ne ni hteo da je slusha sa telefona, kakav god on bio ne mozhe da se poredi sa kvalitetnim mp3, cd playerima i kompjuterom sa makar audigy-jem 2. telefon je za ubijanje dosade od jednog do drugog mest. that simple.
Alcatel 992d / Sony Xperia S / Huawei IDEOS X5 / ZTE Blade / HTC Startrek

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

darkado, ne S :D
Stelle, u tu cenu imaš Koss i "neke" basic Zenhajzer od 10-tak evra + još "nekih" sluški, ne znam šta očekuješ, da ti neko kaže - "ove su straaaava a koštaju samo 700 dindži"... :uhuh:
I 1 stvar nikako ne mogu da razumem, ljudi potroše desetine/stotine evra na gluposti a mnogo im je da daju 30-40 evra za dobre sluške koje će ih verno služiti GODINAMA :dry:
;)

Odgovori