RandjaPO, odlicne fotografije 808, posebno mi se doima bokeh koji se moze videti na slici koja je slikana upaljenim blicem, stvarno kvalitetno Nokia je to
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Ne da mi se svidjaju ove vase slike sa N8, ekstra kameru ima. Dve slike sa k800i. Posle duzeg vremena opet me tripuje slikanje s njim. Prva, moj bratanac. Druga, cvece.
Dostaje, procitah na brzinu neke detalje u tom tekstu ali nenadjoh gde je kritikuju, kopiraj ovde taj deo gde je opisano da je kamera "katastrofa".
Brat je skoro kupio ovaj telefon i koliko smo mi videli kamera je stvarno odlicna, i video i slike.
Dostaje, kolega na poslu ima SE Xperia Arc S. Poredio sam fotografije i video snimke sa Arc S i mog S2 i nisam primetio da je kamera na Arc S "katastrofa", naprotiv.
Dostaje, to sto je N8 kamera bolja od kamere na Arc S ne znaci da se kamera na Arc S moze opisati kao "katastrofa". Arc S kamera je sigurno u gornjih 10% kamera na mobilnim telefonima po kvalitetu.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.