bestboy, ah mace su prelepe i umiljate mezimice, mazenje im nikad ne dosadi a i za igru su uvek spremne.
Cuvao sam ih nekad i bas su mi ostale u lepim uspomenama.
RandjaPO, 808 je oduvao konkurenciju, šta oduvao on je počistio sve. Odlične slike pravi, šteta što nije android ili Win u njemu, uzeo bih ga i ne bih ga menjao do penzije.
Baraba, po meni bi 808 sa Windovsom bio pun pogodak ali mislim da ce jos dosta vremena proci dok taj Windovs ne sazri do nivoa na kom je Symbian,nadam se da ce Nokia ubrzati taj proces i da cemo vec sledece godine hvaliti i kuditi Lumiu 808 Pureview.
telep, pa Lumia 920 vec poseduje PV tehnologiju,doduse ne toliko naprednu ali u svakom slucaju je pristuna.Mislim da je MS vec dao Nokiji pun pristup sistemu jer i jedni i drugi zavise od te saradnje tako da mislim da se vec sprema neka Nokia 808 sa Windovsom.
RandjaPO napisao:telep, pa Lumia 920 vec poseduje PV tehnologiju,doduse ne toliko naprednu ali u svakom slucaju je pristuna.Mislim da je MS vec dao Nokiji pun pristup sistemu jer i jedni i drugi zavise od te saradnje tako da mislim da se vec sprema neka Nokia 808 sa Windovsom.
Generalno pv tehnologija ne postoji to je samo brend, lumia ima stabilizaciju, ali za xenon blic i ono sto ima pw808 nokia nema pristup na windowsu da bi to radilo.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Mislim da PureView ipak jeste tehnologija,tako su nazvali ''pixel oversampling'' koji koristi 808,a to sto su i stabilizaciju koju poseduje Lumia 920 nazvali PureView e to je vec marketing,ili kao sto ti kazes brend.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.