MilančeBGD video sam jednu tvoju sliku koja mi se svidela:
http://img426.imageshack.us/my.php?imag ... 8809lg.jpg
jel se secas mozda koja si podesavanja koristio pri slikanju?
Hteo bih da i ja pokusam da slikam slicna kola u slicnim uslovima ali mi trebaju podesavanja. pa da uporedimo. a to sa CID36 i ostalim ... ja nista nerazumem, ja sam nov u Sony Ericsson svetu.
Najbolja kamera od 0.3, 1.3, 2.0, 3.2, & 5.0 Mpix-a
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Ova je bila sve na auto
znam da je uhvacen 1-2 dana posle kupovine telefona, a tek posle sam krenuo da koristim posebne modove
Ali kao sto neki vide ova slika je obradjena u Photoshop Albumu, uglavnom sve te slike sto sam postavio su sa auto podesavanjima 
Evo uploadovao sam ti 2 slike
znaci na auto i nisu obradjivane u bilo kakvom programu...(ne znam da li ih ima u onoj temi)

Evo uploadovao sam ti 2 slike

Poslednja izmena od MilančeBGD u Uto, 16. Okt 2007. 07:03, izmenjeno 1 put ukupno.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
MilančeBGD imam resenje:
slikacu ja moj Audi 80, koji je takodje plave boje sa auto podesavanjima, pa cu da objavim da vidimo cija je bolja kamera.
slikacu ja moj Audi 80, koji je takodje plave boje sa auto podesavanjima, pa cu da objavim da vidimo cija je bolja kamera.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
auto cu moci da slikam tek u nedelju, posto mi je tad auto slobodan, svim ostalim danima cale je na poslu i kad dodje bude kasno da ga slikam. a ako naletim na neki slican auto kao sto je sa MilančeBGD slike onda cu njega da slikam.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album