Uradi sam....
- vostezmaj
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pon, 11. Sep 2006. 01:20
- Kontakt:
Ja nisam bas pristalica farbanja maskice i tako tih stvari koje mogu da se ogule i skinu.Kada se ova fabricka maskica ovako guli,mogu zamisliti kako se guli nesto sto je naknadno prefarbano.Zato sam ja lepo kupio ovu crnu maskicu sa sivim okvirom(naravno kineska je maskica zato nije skroz crna) pa sam je lepo odradio.
Opel Klub Serbia
Nokia X6 16gb
Nokia X6 16gb
- pinkitanja
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Sre, 11. Okt 2006. 10:59
- pinkitanja
- Neredovni učesnik
izvini ali ja ne idem po kinezima!
nema weze..snaci cu se i kupiti je negde...a kako da uradim zmaja ljudi??postavila bih vam sliku ali nesto nece...ajd ako uspem postavicu...ali nacrtala sam samo galvu i nije skroz crna vec je onako samo ..pa izvucene su konture..sad cu da probam ponovo da je uploadujem..

nema weze..snaci cu se i kupiti je negde...a kako da uradim zmaja ljudi??postavila bih vam sliku ali nesto nece...ajd ako uspem postavicu...ali nacrtala sam samo galvu i nije skroz crna vec je onako samo ..pa izvucene su konture..sad cu da probam ponovo da je uploadujem..
- vostezmaj
- Mobil poznavalac
- Kontakt:
Vec imas u temi o n70 kako se skida maska...pinkitanja napisao:da ali ja ne umem da skinem masku...![]()
![]()
a gde kod Kineza kupujete maske..nisam upucena...
A maskicu nisam kupio kod kineza vec ih imas po raznim prodavnicama za mobove,to su ti takozvane neoriginal maskice,kao kopija prve klase,ali se zna za njih da su kineske,kao i vecina stvari koje imamo u Srbiji...

p.s.Buvljak je prepun tih maskica...
Opel Klub Serbia
Nokia X6 16gb
Nokia X6 16gb
- pinkitanja
- Neredovni učesnik
- Dexter
- Expert
- Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
- :: Samsung S21+
Spyker, nemoj da si tako nervozan....
Maskice imash u prodavnicama mobilnih telefona...Imash dosta maskica u TC-u u Sremskoj i robnoj kuci Beograd kod Terazija....
Tema o N70 -> ovde
A shto se tiche zmaja, pa ne znam kako ce da ispadne to...

Maskice imash u prodavnicama mobilnih telefona...Imash dosta maskica u TC-u u Sremskoj i robnoj kuci Beograd kod Terazija....
Tema o N70 -> ovde
A shto se tiche zmaja, pa ne znam kako ce da ispadne to...

- pinkitanja
- Neredovni učesnik
imala sam ovo u vidu...juce sam to nacrtala i mislim da ne treba da se doradjuje..
http://i217.photobucket.com/albums/cc11 ... ic2182.jpg
http://i217.photobucket.com/albums/cc11 ... ic2182.jpg
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
kapoerista90 to moze da prodje al kao zenski zmaj, posto ima tako neki oblik,
pinkitanja lepo crtas, mada da si slikala pod macro modom slika bi ispala jos bolja, a sad vidim da je slikano sa N70 pa onda nista. sad to iseces i stavis na masku i preko toga farbas ako to hoces da imas, ili imas nesto drugo u vidu.
pinkitanja lepo crtas, mada da si slikala pod macro modom slika bi ispala jos bolja, a sad vidim da je slikano sa N70 pa onda nista. sad to iseces i stavis na masku i preko toga farbas ako to hoces da imas, ili imas nesto drugo u vidu.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- pinkitanja
- Neredovni učesnik
e pa sad ljudi,ne znam ja da crtam...to sto izgleda kao mesavina nije moja krivica..vec je moja drugarica nacrtala osnovu a ja doradila crtez...i da,imala sam u vidu da bude zenski zmaj...
ma sad ni ne znam sta da radim...
vostezmaj,ta tapet folija sa kojom si ti radio...ja imam na frizideru...
mislim..ne znam kako bi ispalo..
e da!uspela sam da skinem zadnji deo maske..jupi za mene!

ma sad ni ne znam sta da radim...
vostezmaj,ta tapet folija sa kojom si ti radio...ja imam na frizideru...

e da!uspela sam da skinem zadnji deo maske..jupi za mene!

Ne bih da te razočaram, ali to verovatno nije zadnji deo maske nego poklopac za bateriju
Bilo kako bilo, googlaj malo i potraži stvarno dobre tetovaže i crteže i tu će da ti se rosi ideja, a onda samo odrediš razmru u kojoj ćeš da odštampaš to, i dalje manje-više postupak znaš. Ako se ne snađeš do okupa za skidanje maske, pokazaće ti neko, ali verujem da ćeš srediti to i da ćeš da nas impresioniraš umetničkim delom. Samo ako ne crtaš baš dobro, vežbaj prvo na papiru, pa tek onda na telefonu
Aj, srećno..............

Bilo kako bilo, googlaj malo i potraži stvarno dobre tetovaže i crteže i tu će da ti se rosi ideja, a onda samo odrediš razmru u kojoj ćeš da odštampaš to, i dalje manje-više postupak znaš. Ako se ne snađeš do okupa za skidanje maske, pokazaće ti neko, ali verujem da ćeš srediti to i da ćeš da nas impresioniraš umetničkim delom. Samo ako ne crtaš baš dobro, vežbaj prvo na papiru, pa tek onda na telefonu

Aj, srećno..............
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
- pinkitanja
- Neredovni učesnik
gargamel4,da jeste..samo poklopac baterije..
nije stwar u crtezima...imam ja preko milion slika ...nego ne zanima me to.l.
vostezmaj,da,znam da je tvoja malo harapava ali da li si siguran da cu i ja to naci..posto se meni bas ta svidja...
a zanima me jos kako si ti pricvrstio tu foliju na onaj deo koji si posle zalepio lepkom..?

nije stwar u crtezima...imam ja preko milion slika ...nego ne zanima me to.l.
vostezmaj,da,znam da je tvoja malo harapava ali da li si siguran da cu i ja to naci..posto se meni bas ta svidja...
a zanima me jos kako si ti pricvrstio tu foliju na onaj deo koji si posle zalepio lepkom..?
- vostezmaj
- Mobil poznavalac
- Kontakt:
pinkitanja, Stvarno neznam dali ces naci ovakvu,meni je ovu dao drugar,radili smo mu nesto oko kola sa njom i ostalo malo,pa ja uzeo.Inace to je samolepljiva folija(kao salotejp) tako da sam je lako pricvrstio za taj metalni deo...Jos kada se zagreje fenom lepo se oblikuje i posle osusi u takvom polozaju...Potrazi malo po knjizarama ili farbarama pa ces videti kakvih sve vrsta folije ima...
Opel Klub Serbia
Nokia X6 16gb
Nokia X6 16gb
- Dexter
- Expert
- Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
- :: Samsung S21+
Naleteo sam danas na drugara i bash sam se prijatno iznenadio kad sam video da je izgravirao svoju Nokiju 6300, znachi bash je dobro ispalo, kaze mi da je postupak graviranja trajao bukvalno 5 minuta i moze da se zavrshi kod bilo kod gravera....
Chisto da dam ideju ljudima koji imaju 6300 ili neki telefon koji ima tako metalno kucishte da urade neshto slichno...
Evo jedne slichice, nije najbolje ispala ali shta da se radi..
(I molim vas, nemojte da komentarishte shta je izgravirano jel nema veze sa temom, telefonima itd.)

Chisto da dam ideju ljudima koji imaju 6300 ili neki telefon koji ima tako metalno kucishte da urade neshto slichno...
Evo jedne slichice, nije najbolje ispala ali shta da se radi..
(I molim vas, nemojte da komentarishte shta je izgravirano jel nema veze sa temom, telefonima itd.)

6300 ima metalni poklopac za bateriju
Ok.
Nij loša ideja, samo da je možda malo manj upadljivo........... Ali glavni problem s ovim je eventualna prodaja takvog aparata. Ovo "ukrašavanje" je mnogo zahvalnije raditi na telefonima sa lako izmenljivim maskama, al' dobro, neko svog ljubimca ne bi prodao ni za šta na svetu (just a figure of speech), pa onda to i nije problem.

Nij loša ideja, samo da je možda malo manj upadljivo........... Ali glavni problem s ovim je eventualna prodaja takvog aparata. Ovo "ukrašavanje" je mnogo zahvalnije raditi na telefonima sa lako izmenljivim maskama, al' dobro, neko svog ljubimca ne bi prodao ni za šta na svetu (just a figure of speech), pa onda to i nije problem.

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]