Koliki kapacitet memorijske kartice imate u telefonu?
- Gallee..
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37
juce sam kupio karticu od 2giga, SanDisk-ovu.. u pitanju je micro sd sa adapterom za mini SD i SD.. mislim da je to prilicno dugotrajna varijanta jer planiram kupovinu nokije, SE-a koji imaju micro SD.. telefon radi savrseno i kad je pun 80 posto, namerno sam natrpao neke pesme da bi mogao da vidim da li baguje..
jel sam mnogo pu'ko ako sam dao za nju 2500??
to me jedino brine, ali ipak meni vise i ne trebaju parice, to je sto je ostalo od nove..
jel sam mnogo pu'ko ako sam dao za nju 2500??
to me jedino brine, ali ipak meni vise i ne trebaju parice, to je sto je ostalo od nove..
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
gallee pa nisi bas puno platio, al postoji i za jeftinije pare, evo kod mene u S.M. memorijska od tolko je oko 1600-1700 din.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
madness99, podrzava max 2GB
http://www.ec.kingston.com/ecom/configu ... it1=Search
http://www.ec.kingston.com/ecom/configu ... it1=Search
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
blaster90, eto ja sam ostavio adresu Kingstona na kojoj pise da 6500s moze da podrzi 2GB max.
E sad da li je to samo napisano onako bzvz ili je to tako nemam pojma!
E sad da li je to samo napisano onako bzvz ili je to tako nemam pojma!

Pa da ti tel i ne podrzava 8gb, imaces izgovor da kupis neki novi tel koji ce je podrzavati i eto resen problem!!!
:):):) 
Ili je tresnes u oglase i prodas je!!!

Ili je tresnes u oglase i prodas je!!!
-
- neaktivan nalog
- Pridružio se: Uto, 25. Okt 2005. 01:19
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sub, 01. Mar 2008. 04:44
nije jos,nadam se ovih dana
Mada verovatno cu je prodati jer sam ovu od 2gb popunio svega 200mb
.

Poslednja izmena od madness99 u Čet, 13. Mar 2008. 05:56, izmenjeno 1 put ukupno.
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
Ja imam SanDisk od 1 GB. Za sada radi odlicno na W880i. Punim je igricama,video klipovima i muzikom i nekoci mi telefon ni malo. Videcu da li ce tako i ostati. Nadam se da hoce.
A imao sam i na W810i originalnu od 512 MB sto ide uz telefon i uvek je bila puna, i nikad mi nije blokirao telefon ili bio spor i slicno.

A imao sam i na W810i originalnu od 512 MB sto ide uz telefon i uvek je bila puna, i nikad mi nije blokirao telefon ili bio spor i slicno.
SE W880i, T250i, Nokia 6230