Takmičenje: najbolja slika sa mobilnog telefona...
Moguce je slikati vreme kao, sto kaze MilančeBGD, weather u smislu kisa, sunce, oblaci, sneg, izlazak/zalazak sunca ili Vreme u nekoj od drugih znacenja te reci.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
Akki je trebao otvoriti temu i trebao je okaciti slike clanova koji su poslali.
Trebao bi se te organizacije uzeti onaj ko ima malo vise vremena da se igra sa time da bi moglo da zazivi ako ima zainteresovanih clanova.
Trebao bi se te organizacije uzeti onaj ko ima malo vise vremena da se igra sa time da bi moglo da zazivi ako ima zainteresovanih clanova.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
Prošla frka oko posla i praznika sad ću imati vremena i za osatak posla a ne samo moderisanje... ipak se moraju znati prioriteti..
U svakom slučaju iskreno izvinjenje svima, dugujem i slike sa prethodnog takmičenja to ću okačiti najkasnije sutra...
A što se tiče ovog takmičenja moram priznati da sam razočaran jer je stiglo samo 2 (DVE) slike...
doduše odlične su, jedna bi svakako bila favorit na takmičenju... tako da nisam ni hteo da otvaram temu i sredjujem slike ( to bih i stigao)...
Predlažem da ove 2 slike ostanu a da se rok produži do kraja januara? tema ista...

A što se tiče ovog takmičenja moram priznati da sam razočaran jer je stiglo samo 2 (DVE) slike...

Predlažem da ove 2 slike ostanu a da se rok produži do kraja januara? tema ista...
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...
Kao što sam obećao...
http://s461.photobucket.com/albums/qq33 ... akmicenje/
Uživajte u slikama... nadam se da će za ovo takmičenje biti više...
edit: ostadose slike u smanjenjoj rezoluciji, mislim da je to pravedno... ako nekom bas trebaju u vetjoj neka pise na pm da mu posaljem...

http://s461.photobucket.com/albums/qq33 ... akmicenje/
Uživajte u slikama... nadam se da će za ovo takmičenje biti više...

edit: ostadose slike u smanjenjoj rezoluciji, mislim da je to pravedno... ako nekom bas trebaju u vetjoj neka pise na pm da mu posaljem...
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
- Resničanin
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pet, 02. Mar 2007. 23:05
- :: Lumia 520