Upgrade slušalica i preporuka

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Odgovori
belli_tigric
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 10. Apr 2006. 10:24
Kontakt:

Post od belli_tigric »

gde si to nasao ???? :? ili si napravio.. jer i mene interesuje treba mi takav izlaz da bi povezo tel sa kasetofon u autu!!! :wink: molim te javi mi!!!!

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Znaci uspeo si zemo!?Jesi sam lemio ili neko drugi!?Gde si kupio zenski dzek!?I pise se Lomnica_city! :wink: Ajd da vidimo da napravimo i za mene nesto slicno!?
Pozdrav 8)

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
Kontakt:

Post od blade_bre »

Lomnica ja sam u SWE trenutno,samo nisu im radile prodavnice danas. Sutra idem po gradu,pa cu potraziti onaj adapter o kom smo pricali. A prekosutra najverovatnije idemo u Stokholm,pa cu i tamo potreaziti.

Poz.
...shit happens... keep d smile!

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Cestitam,znaci ipak si uspeo da odes!Ajd ako nadjes i nije vise od 30-ak eura,ti mi uzmi i 10000% uzimam,bilo licno,bilo preko poste...!Kupi vise komada i onda napravi biznis ovde! :wink:
Pozdrav 8)

ixtis
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 14. Nov 2005. 15:10
:: Galaxy J5

Post od ixtis »

Za Lomnicu: Sam sam lemio, dosta je pipkavo (sitni lemovi), ali dodjoh mu glave! Zenski dzek sam uzeo u "podzemnom prolazu", valjda 40-50 din., i zavrsava posao odlicno. Pa mogli bi da sredimo nesto i za tebe, javi mi se na p.p pa da se dogovorimo!

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od blade_bre »

Lomnica_city, nasao sam danas AD-15,i kupio jedan. Probali smo ga i FANTASTICAN je! Prikljucili smo jedne velike dobre slusalice,i odlicno se cuje,kao s kompa,a posle sam probao slusalice od i-pod-a i opet se odlicno culo. Adapter je maaali. Na slici deluje mnogo vece.
Kosta oko 2000 din. Hajd reci ako hoces,i koliko hoces. Pa cu sutra-prekosutra kupiti...

Poz

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Moze naravno!Ne znam za burazera,kupi ti meni jedan,on ionako precesto menja telefone da bi mu bilo vazno!Znaci uzimam 1000% posto,kupi slobodno!
Pozdrav 8)

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od blade_bre »

Vazi. Ovih dana cu. Ne znam tacno kad... Anw to je prodavnica Vodafona... Ovde su prodavnice telefona malo drugacije. Imaju po zidovima nakecene modele mobilnih. Isti su kao pravi. Mozes da otvaras,pritiskas... sve. Tacno mozes da uporedis modele,da vidis koliki je koji itd. Odlicka fora. Sve sam ih dirao i otvarao. hehe
Poz.

Jel treba jos nesto da se pogleda?!

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od blade_bre »

Lomnica_city, ne znam da li si video pp, posto nekad to ne funkcionise najbolje. Kupio sam ti ad-15. Ako te zanima ima da se kupi i ad-46 za oko 3000 din. Ali to jedino ako ponovo budem isao u Stokholm...

Inace, koristio sam ad15 josh i trebalo bi malo menjati mp3 playere dok se ne pronadje najbolji, posto se sa svakog playera drugacije cuje. Najbolje bi bilo naci neki da velikim ekvilajzerom... Videces u svakom slucaju.

Eto,poz.

jejen
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 21. Mar 2006. 21:10
Kontakt:

Post od jejen »

Ja ne razumem i nikad necu...ljudi vi bas volite da komplikujete zivot. :chytry: Ja sam uz svoju Nokiu N70 dobio bele extra sluske...i ne znam sto bih imao potrebu da nesto secem, lemim, menjam.... Iako su ih na raznim forumima/testovima ispljuvali, kao ne cuje se lepo muzika dok si u gradu od buke,ja nemam bukvalno nikakve zamerke...super cujem muziku i u najvecoj gradskoj buci... :D

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od blade_bre »

E pa mi nismo dobili uz nase telefone lepe bele extra sluske,vec najgori fush,i treba nam nesto bolje. A kad vec uzimamo nesto onda je ovo najbolja varijanta!! Jer mozes da stavis bilo koje slusalice,cak mozes da povezes i pojacalo pa da slusas u stanu mjuz. A sa lepim belim slusalicama to ne mozes. I ako ti nemas potrebu ne znaci da niko nema!!!

mkvb
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 07. Feb 2006. 15:46

Post od mkvb »

Ko voli muziku zna da ceni i kvalitetan zvuk (ne mislim na muzicki zanr vec raspon frekvencija), ja ne slusam muziku samo da mi prodje vreme vec uzivam dok slusam a ove lepe bele sluske zadovoljavaju potrebe vecine ljudi i ali ne i moje (nase). Fali bre bas, niski tonovi su katastrofa, ja imam i one crne sundjere na sluskama i cini mi se da je malo bolje sa njima ali sve u svemu za kvalitetan zvuk trebaju i kvalitetnije slusalice.
Ne komplikujemo mi nista, samo malo vise uzivamo u muzici od tebe :)
HOX Titanium gray

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Neka blade_bre,dovoljan je taj jedan,mada sam video da AD-46 ima i radio ali sad... ne mogu da uzmem oba,mnogo je to love,a ionako nameravam da za par meseci,kad se stabilizuje cena,uzmem nesto bolje,mozda N80 pa mi ne treba radio u AD-46,kad si vec uzeo AD-15!
Pozdrav 8)

nazgul23
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 07. Apr 2006. 00:35

Post od nazgul23 »

Da li bi mogao nekoga da zamolim da mi nabavi AD - 46 mozemo da se dogovorimo preko maila ili pp-a, jer kod nas ja mislim da nema da se nadje.. Ako je neko voljan da mi ucini uslugu molio bi da mi javi...
Hvala u napred!!!!
Pozzzzz

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od blade_bre »

Nikako da stignem da postujem. Prvo nazgul23, ispalili smo te,ali ne namerno. Ako si bas ozbiljan u tome da kupis taj adapter mogu da zamolim druga da ga donese,on dolazi u Srbiju za jedno mesec dana...

AD-15 ja STRASNO DOBRA stvar. Povezao sam mob sa bubicama-extra je,povezao sam ga sa velikim sluskama (DJ kao...) odlicno,ne preterano glasno,ali je lep zvuk, povezao sam sa muzickim stubom (danas)... juuu kao da sa cd-a ide!! OOODLICNO je! Tako da sam skroz srecan sto imam ovo. Da,sto se tice mp3 playera,najbolje mi se pokazao n91...

Evo fotka...
http://img450.imageshack.us/img450/629/s8uj.jpg

POZ :D :D

nevidljivi
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 18. Jan 2006. 03:18
:: LG Optimus L7 II
:: Samsung GT-C3322

Post od nevidljivi »

blade_bre, izlaz za sluške je standardan za sve audio uređaje, ne može telefonu ništa da se desi, ko je radio sa audio tehnikom, znaće vrlo lako da uradi modovanje sluški za mob.
Ghost

nevidljivi
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 18. Jan 2006. 03:18
:: LG Optimus L7 II
:: Samsung GT-C3322

Post od nevidljivi »

Jedna korisna informacija za one koji moduju sluške: standardna impedansa većine slušalica koje se koriste na MP3 plejerima, kompovima, mobilnim telefonima i drugim uređajima je 28-32 oma. Kod svih uređaja izlazi za sluške imaju probližno istu snagu (otprilike nekih 50 mW po kanalu), tu odstupanja ima, ali ona ne smeju biti velika. Ako je izlaz slabiji od sluški, neće se ništa loše desiti samom uređaju, jedino će zvuk biti slabiji, ali ako su sluške slabije od izlaza, onda pri punoj snazi one mogu da riknu. Još jedna stvar: kvalitet zvuka zavisi i od kvaliteta uređaja koji emituje zvuk i od sluški, mada ako su sluške dobre, one mogu malo da nadomeste slabiji output na uređaju (u to sam se lično uverio kada sam kupio MSI Mega Player 533 - sluške koje idu uz njega su užasne, mada i on ima lošiji izlaz nego iRiver, a kada sam kupio bolje sluške, razlika u zvuku je bila nebo i zemlja).

Još jedna opaska: impedansa se lako nađe - ko ima dobar ommetar, najpre izmeri otpor jedne i druge sluške, a onda dobijeni rezultat pomnoži sa 1,2 pošto impedansa nije čist termogeni otpor, nego zbir termogenog, induktivnog i kapacitivnog otpora. O impedansi treba voditi računa kod izlaza pojačala i zvučnih kutija pošto postoji više vrednosti iste: 4, 8, 12 i 16 oma (12 oma je jako retka impedansa) i kada se biraju te komponente treba voditi računa o tome, jer ako je impedansa zvučnika mnogo manja nego na izlazu pojačala, izlazni elementi se pregrevaju dok ne pregore.
Ghost

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Juhu za AD-15, malo me zbunjuje ta omaza, ma nema veze, bitno je da to radi, samo da tuku SE po pitanju kvaliteta zvuka inace cu od vernog korisnika Nokie lagano preci na SE, samo zbog zvuka u usima.
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

vlaki
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 20. Maj 2006. 00:22
:: SG Note II
:: Nokia 6630

Post od vlaki »

jeste li vi sigurni da nema ad-15 da se kupi u bg-u u nekim prodavnicama phonova, ili slichno...? :unsure: :smutny: :unsure:
"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Nema sta da te zbunjuje,u uputstvu za AD-15 lepo pise da je za 3.5mm slusalice od 16 oma navise!Jos jednom hvala blade_bre sto mi je doneo AD-15!! :wink:
Pozdrav 8)

Odgovori