S obzirom da gledam da fontele koji uzimam bude kvalitetan,da traje,mijenjam ga kad prođe poduži period...Recimo 2-3 godine...Nadam se da na početq 2007 stiže novi Nokijin monstrum u moje ruke!
zivim u Nemackoj(po drugi put da kazem)
moj je white edition bele boje oko kamere zuckasto!!
dobar je,baterija 3-4 dana,funkcije nisu lose dobar mu je music player mada ga nekoristim
kamera je dobra,koristi i videoanruf
Mobilni telefoni su ti kao zene... Mozes da ih menjas svaki dan i da ti bude lepo, a mozes, ako je volis, dugo da imas jednu jedinu sa kojom ti je jos lepse...
b_udder, tu lezi sustina ove misli , da bi maksimalno uzivao u njoj (ili u telefonu ) moras pre toga dobro da je upoznas i da dovoljno vremena provedes sa njom...
b_udder napisao:.... ali ako ih menjas cesto ni jednu ne upoznas sasvim
Lobachewsky, jel to stara kineska poslovica koju si upravo smislio?
Моžda je to sličnost, ali ipak nije baš za poređenje. A?
Možemo mi ovde da se zezamo koliko hoćeš, ali čik ispričaj ovo nekoj devojci ili ženi da vidiš šta ćeš da dobiješ
gargamel4, evo ga borac za zenska prava ..... pa mislim da bi devojke bile presrecne ako bi neki od nas obracali paznju na njih koliko obracaju paznju na telefone
Ja se razmisljam da bih mozda mogao da promenim svog vernog druga, ali mi ga je prosto zao... Prosao je i Vojsku samnom, tolike godine i sad da ga ostavim... Inace moj 6510, telefon perfekcije, za sve sto je meni potrebno od jednog telefona...
Ali kad pokusam da se odlucim za neki model, jednostavno dignem ruke...
Jedina moja zamerka kod 6510 koju su mogli da ubace a nisu, jeste da je SMS opgranicen na jedan, tj. na 160 karaktera... A poruke koje primi kao multi SMS razdvaja ih na zasebne poruke...
Eh ZENE !?!?!?!?!?!?!? Jos da ih pocnemo zvati NOKIA, SIMENS, SAMSUNG i tg, pa da sve bude u sklupu!!!!!
A u zavisnosti od "kvaliteta" zenske kao prezime ce mo im dodati ono 3310, n70, w800.......
Eh ZENE !?!?!?!?!?!?!? Jos da ih pocnemo zvati NOKIA, SIMENS, SAMSUNG i tg, pa da sve bude u sklupu!!!!!
A u zavisnosti od "kvaliteta" zenske kao prezime ce mo im dodati ono 3310, n70, w800.......
Hmmm...telefon menjam jednom godisnje u proseku ...osim ako se zeznem pri kupovini, i onda se to svede na dva puta... ...to mi se desilo pre par godina kad sam kupila Siemens ST55... ...savrsenog je dizajna, ali nista tada s njim nisam mogla, ni na net da se zakakcim... ...pa sam ga posle mesec dana zamenila za SE T610, i ove godine kad sam kupila N6680 i posle 3 meseca ga zamenila sa N70...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.