Alien,kako covece nema sanse ni tri sata da spoji,sta si to gledao?Ja kad gledam film,podesen mi je ekran otprilike na pola osvetljenja (taman svetao kao na N70 na 4) a volume na 80-ak%,meni je to optimalno,i tako odgledah 3 episode Simpsona u putu,i skinulo mi je nekih 1/3 baterije za sat i 10-ak minuta,sto puta 3 iznosi neka 3 i po - mozda cak i 4 sata sa ovakvim setovanjima,nisam probao skroz da je iscrpim ovako i naravno sa najnovijim firmware-om (ko ima firmware ispod v1.2 nemoj ni da prica o autonomiji),a ne 2 ili dva i po sata koliko tebi ide!?
Jones,baterija NIJE stopljena sa uredjajem,ima jedan mali kablic kojim je povezana na maticnu plocu i leziste u unutrasnjosti iPod-a kako se ne bi setkala,pa je zamena jednostavna,samo se lagano pomere pinovi koji drze prednju masku,otvori se iPod i onda se to lepo zameni!!
Za autonomiju baterije vidi odgovor Alien-u,a za in-ear sluske ti ne mogu dati preporuku koje su najbolje,nemam toliko iskustvo!!
Masterokrata,ja sam ga platio 230 eura"overboard"sto je bila VELIKA usteda sa verovatno malom manom (tada je kod nas kostao 350 eura pre nego sto je CT spustio cenu nedavno) jer donosenjem ovde ja sam u situaciji da,ako nesto ne daj boze rikne,moram da platim popravku jer sumnjam da mi vazi garancija kod"naseg"Apple-a,ali usteda od 120 eura pre neki mesec mi se ucinila ipak vecom prednoscu od garancije na uredjaj koji ima jako mali procenat reklamacija!!!!
Alien,a i ostali koji imate ili zelite da nabavite iPod,probajte i YamiPod (ja uradio prevod na Srpski)

Pozdrav