N91
N70
V3i
V3x (ovaj poslednji sam poklonio ortaku)
Bez premca je naravno N91 a N70 me razocarao kvalitetom kamere inace je OK.
Motorole su simpaticne ali bez otvorenog OS ne mogu da se porede s Nokijama
@vertu, kako ti se cini ta serija 8800, nesto sam se bas nalozio na 88-icu, sta mislis o obicnoj 8800, jel imas neka iskustva sa njom, i kako te sluzi sirocco
hagor, meni je fenomenalna...odavno gledam te telefone al nikako da mi se ukaze prilika sve do pre par dana,pa obicna se razlikuje samo po dizajnu,kamerici i "vise" memorije.Na Sirocco-u traje baterija dosta dugo,tek treba da je punim drugi put imam jos dve crtice
Pa za ovih 2-3 dana sam nagurao oko pola sata razgovora i nekih 50-ak poruka,malo igara...jako sam zadovoljan telefonom,samo sto ostaju dosta otisci i malo "klizi" iz ruke kad pricas (valjda je tako dok ne naviknes),i sto rece Adrijano u drugoj temi,kad kucas poruke cini ti se da tastatura "klepece",al ako brzo kucas ne primecuje se.E da jos jedna stvar,imas puno tema na netu za tu seriju (8800) sve su free.Pa to bi bilo to,ako te nesto jos zanima reci.
hagor, pa zavisi kakvu hoces novu ili polovnu,ako ces polovnu moras paziti jer imaju ubi boze razgovora (ipak se zna ko ih kupuje i koristi),ja sam gledao jednu 3 meseca staru u garanciji sa 300 sati ragovora.....i umeju da se izgrebu nazad,od drzanja po stolovima itd
Inace ranije sam imao 8800 black i stvarnoo je tel do jaja,ali me je nerviralo kratko trajanje baterije,u mom rezimu jedva 1 dan....
Za kvalitet i exkluzivu sve preporuke
Ja imam motorolu V3x i zadovoljan sam za sad.Evo imam glasanje pa glasajte za neke motorole.Necu da u glasanju navodim druge jer su mi fonovi u glasanju extra.
Ja sam vlasnik nokie 6280 i dobro me sluzi.Pozdrav za Galleeta......... .Ima solidnu kameru,extra video,bluetooth je okej ali je slab softver.Dvoumio sam se o 6280 i Samsung e90,dobro sam izabrao.
evo da dopunim i ja predhodno stanje motorolu mpx 200 sam zamenio za 6230i(nosio jedan dan, pa me smorila), pa sam onda 6230i zamenio za v3x i nju nosio 2-3 dana pa me i ona smorila, onda v3x zamenio za d600 nosio nekoliko sati i on poceo da se klima pa ga sto pre zamenih za 6233 silver i sad njega nekoliko dana nosim, i ne planiram bas skoro da ga enjam(bar jedno mesec dana)
Danas sam kupila Nokiju N70me (treba da stigne postom), a SE K600i cu dati burazeru kad budem isla u BGD. Ostaje mi samo da cekam da Nokia stigne i u medjuvremenu grickam nokte.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.