Upgrade slušalica i preporuka
kljun, pa recimo ovaj sto ja koristim ad-49 mada on ima samo mikrofon na sebi,ne i tastere za muziku i kosta 5 eura a slusalice recimo koss p7 koje su jako dobre a mozes da pogledas ovde http://www.itsvet.com/proizvod/koss-p7/ ... es/206/129 mada to te opet izadje oko 20 eura ali ja mislim da je mnogo bolja kombinacija
Nokia N73 ME+2GB MiniSD Kingston+AD-49+Hama CS-408 Headphones
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
nseries, gde mogu da nabavim ovaj adapter ad-49(al da ga salju do Sremske Mitrovice)?
Ove slusalice koss p7 su mi malo ruzne al su sigurno dobre, jel su bolje od tih tvojih HAMA CS-408?
Ove slusalice koss p7 su mi malo ruzne al su sigurno dobre, jel su bolje od tih tvojih HAMA CS-408?
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
kljun, pa mozda mozes da ga nabavis i u Sremskoj Mitrovici,sigurno ima neka radnja koja prodaje uz mobilne telefone i opremu za iste,potrazi malo sigurno ces naci.Ove hama sto ja imam su onako vece-kao studijske i imaju mikrofon pa mogu da se koriste i za internet telefoniranje ali nisu bas neki kvalitet a i jeftine su obzirom da su vece(1400 dinara platio)pogledaj http://www.itsvet.com/proizvod/hama-cs- ... es/220/243 a p7 su bas dobre(medju boljim od manjih) mada imas i neke modele altec lansing koji su dobri.Najboljle malo pogledaj http://www.itsvet.com/kategorija/slusal ... headphones
- kljun
- Mobil manijak
- Kontakt:
nseries, Gledao sam po Sremskoj Mitrovici i nigde nisam nasao adapter za nokiu za 3.5mm slusalice. Zato i pitam da li neko salje u Sremsku Mitrovicu. Na ovom sajtu sto si mi ti dao(ITSVET) video sam jedne slusalice koje mi se svidjaju, a one su CREATIVE Earphones EP-630(http://www.itsvet.com/proizvod/creative ... nes/39/137), sta mislis o njima jel bi to bila dobra kombinacija?
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
kljun, mozda da se malo informises i povezes sa Novim Sadom za taj adapter,a ove slusalice izgledaju bas dobro a i specifikacija im je super,mada mozda malo preskupe obzirom da su male
Da li neko od vas poseduje ili je imao prilike da cuje zvuk na modelu slusalica Koss UR-29,posto planiram da ih kupim uskoro jer mislim da su jedne od najkvalitetnijih a i najlepsih od profesionalnih modela?
Da li neko od vas poseduje ili je imao prilike da cuje zvuk na modelu slusalica Koss UR-29,posto planiram da ih kupim uskoro jer mislim da su jedne od najkvalitetnijih a i najlepsih od profesionalnih modela?
- kljun
- Mobil manijak
- Kontakt:
uzeo sam pre neki dan Altec Lansing sluske od 3.5 mm i prikacio ih na fon(preko sony ericsson adaptera) i cuju se ok(moglo bi to i bolje), a kad sam ih prikacio na komp a one ubijaju od jacine, jedno 10x jace nego na fonu.
Jel moguce da je ovolika razlika u jacini zvuka kad se slusalice prikace na fon i kad se prikace na komp(razumem ja da bi trebalo da se slabije cuje na mobu nego na kompu ali bas tolko slabije, to mi je malo cudno)?
Jel moguce da je ovolika razlika u jacini zvuka kad se slusalice prikace na fon i kad se prikace na komp(razumem ja da bi trebalo da se slabije cuje na mobu nego na kompu ali bas tolko slabije, to mi je malo cudno)?
E pa kljune, tu dolazimo do naširokoinadugačkohvaljenog SE zvuka. Moguće je da je zvuk kvalitetan, ali toliko tiši od onog iz kompa. Prvo (ili drugo) na određene modele plejera su se neki žalili u vidu sudskih tužbi, i odrali neke kompanije jer su šatro ogluveli, dok zvučne kartice a posebno one module integrisane u ploče prave i kurta i murta a i nisu baš predviđene za direktno slušanje nego za kačenje na zvučnike, tako da to ti je to. A drugo (ili prvo) jačina zvuka koju uređaj daje direktno je proporcionalna trajanju baterije. Tako da su ubili 2 muve jednim udarcem.
Da me ne razumete pogrešno, SE ima dobar zvuk, ali nepotrebno tih, a još se time i hvale.
Ne brini se trajaće ti Altec neko vreme, a kad rikne sad znaš za šta treba da skupljaš lovu.

Da me ne razumete pogrešno, SE ima dobar zvuk, ali nepotrebno tih, a još se time i hvale.
Ne brini se trajaće ti Altec neko vreme, a kad rikne sad znaš za šta treba da skupljaš lovu.

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Da li neko zna, da li postoje zvucnici koji se ne uticu u struju, i gde imaju da se kupe ako postoje?
Da malo pojasnim, gledam ove zvucnike za w seriju SE-a, pa razmisljam da li ima i za nokiju, ali posto meni treba za n91, a on/ona ima 3,5mm prikljucak, potrebni su mi bilo koji zvucnici, ali da se ne utacinju u struju, da koriste bateriju telefona ili da su na baterije, nebitno...
I, da, ako je moguce da nisu neki veliki, nego da su normalne velicine(slicno kao SE-ovi).
Dakle??? Hvala unapred...
Da malo pojasnim, gledam ove zvucnike za w seriju SE-a, pa razmisljam da li ima i za nokiju, ali posto meni treba za n91, a on/ona ima 3,5mm prikljucak, potrebni su mi bilo koji zvucnici, ali da se ne utacinju u struju, da koriste bateriju telefona ili da su na baterije, nebitno...
I, da, ako je moguce da nisu neki veliki, nego da su normalne velicine(slicno kao SE-ovi).
Dakle??? Hvala unapred...

iPhone + CX300
Spyker, Mozda ovako nesto moze biti resenje: Titan EZ Sound Mini 2.1 Speakers
Radi se o najmanjem 2.1 audio sistemu, koji je upakovan u vrlo privlacno i zanimljivo kucuste. Radi na 4AAA baterije, a moze se napajati i preko USB-a i preko standardnog ispravljaca. Ja ih jos nisam poslusao, ali vidim da na net-u ima dosta testova, i izgleda da je ovaj malisan bas privukao paznju na sebe.
Jedan od nasih testova: http://www.sk.co.yu/2007/08/sktd22.html
Pozdrav!
Radi se o najmanjem 2.1 audio sistemu, koji je upakovan u vrlo privlacno i zanimljivo kucuste. Radi na 4AAA baterije, a moze se napajati i preko USB-a i preko standardnog ispravljaca. Ja ih jos nisam poslusao, ali vidim da na net-u ima dosta testova, i izgleda da je ovaj malisan bas privukao paznju na sebe.
Jedan od nasih testova: http://www.sk.co.yu/2007/08/sktd22.html
Pozdrav!
- NoBodyAsAleksa
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 12. Nov 2006. 14:43
- NoBodyAsAleksa
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 12. Nov 2006. 14:43