Nije legla bas najbolje,ali ne smeta mi to Miškoni, nisam znao za tu foru sa pranjem,pogledacu bas tvoj post
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Ninolina, koliko ti je to zadovoljstvo olakšalo novčanik? Jer verovatno ću i ja tako nešto uraditi kad budem menjao telefon!
To sve potiče još od tattoo-a čini mi se?!
Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU
bachika, za Tattoo je bila druga varijanta... Slika je ista ali tada je bilo moguće preko neta naručiti celu masku za njega sa slikom koju god želiš... Još uvek imam i taj Tattoo ali nisam htela ponovo da postavljam i njegove slike... Ovo je samo GelaSkin specijalna "nalepnica" i to se naručuje preko sajta Gelaskins i možeš staviti bilo koju sliku... Cena GelaSkins-a bez troškova transporta je 15 dolara...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Deksi, hvala i tebi... Inače, sve što je osetljivo pokriveno je GelaSkins-om i naravno uvek imam foliju preko ekrana, a nisu ni telefoni toliko osetljivi koliko se misli i koliko vidim da ovde neki pišu... Ja ovakav privezak nosim još od stare dobre N70-tice, pa prekoN95-ice, N97-ice, zatim sam privezak imala čak i na HTC Desire-u (koji inače i nema mesto predviđeno za privezak, ali sam se ja snašla:)) i ni jedan se od toga nije oštetio...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.