Slike sa mobilnih telefona
Re: Slike sa mobilnih telefona
mrkixxx - dobre slike 
jeste slikano po danu ali su stvarno dobre

jeste slikano po danu ali su stvarno dobre

- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
oćekivao sam da ne vidim 18-55 jer to ni jedan profesiuonalac nema

Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
lesa0208, Ovo je profi oprema i tu je sasvim jasno da nijedan telefon ne može da zameni takvu opremu koja, verujem da sa sve tim Nikon-om, košta 700-800 evra ako ne i više, ali bilo koji digitalac do 150-200 evra N8 i PV808 bez problema pobeđuju.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
to mi je prvi objektiv koji sam ikada kupioVeNoM napisao:oćekivao sam da ne vidim 18-55 jer to ni jedan profesiuonalac nema![]()
![]()

Znemanja sve to kosta mnogo vise, al ja ne priznajem one manje idiote kao foto opremu.
- znemanja
- Moderator
lesa0208, E to je nesporazum u komunikaciji
, šalu na stranu, ovo je ozbiljna foto oprema i smešno je i pomisliti da jedan telefon može da zamenim ovako nešto, ali opet najvećemo broju ljudi trebaju Point&Shot aparati od 150-200evra, a tu se nokia sa PV808 i N8 pokazala bolje.
mrkixxx, Fine slike, One V pravi dobre fotografije, s' obzirom da HTC nije poznat po svojim kvalitetnim kamerama, ovo su odlične fotke.

mrkixxx, Fine slike, One V pravi dobre fotografije, s' obzirom da HTC nije poznat po svojim kvalitetnim kamerama, ovo su odlične fotke.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Evo,cisto poredjenja radi.
S2

I Kodak M580 od 14mp.

Da li 808 moze bolje od ovoga?
Pitam informativno,ne da trolujem,vec me ovako interesuje
S2

I Kodak M580 od 14mp.

Da li 808 moze bolje od ovoga?
Pitam informativno,ne da trolujem,vec me ovako interesuje
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Behemoth, lesa0208, lepa je ono oprema, ali znas sta....ne staje u jedan dzep. 
Jbg, svako ima svoje preferencije, ja ne mogu ni point and shoot da ponesem posteno kad recimo krenem na turneju sa folklorom pa pored svih stvari nosim i poseban koncert sa nosnjom. O_O
Ne mogu ni na zurku sa odem i da razmisljam o aparatu. (jbg, mlad sam, volim da se slikam po zurkama, da kacim na fejs itd.... Volim sve sto vole mladi.
)
U skladu sa time, N8 ranije, a sada 808 mi fenomenalno odradjuju posao.
Behemoth , sae skoro sam slikao neke cvetice, kad nadjem vremena uploadovacu na flickr pa cu sherovati.

Jbg, svako ima svoje preferencije, ja ne mogu ni point and shoot da ponesem posteno kad recimo krenem na turneju sa folklorom pa pored svih stvari nosim i poseban koncert sa nosnjom. O_O
Ne mogu ni na zurku sa odem i da razmisljam o aparatu. (jbg, mlad sam, volim da se slikam po zurkama, da kacim na fejs itd.... Volim sve sto vole mladi.

U skladu sa time, N8 ranije, a sada 808 mi fenomenalno odradjuju posao.
Behemoth , sae skoro sam slikao neke cvetice, kad nadjem vremena uploadovacu na flickr pa cu sherovati.

Nokia Lumia 1520
Mozda je do osvetljenja,ali mi se cini da digitalac ipak pravi bolje slike,bar u ovom slucaju.
Mada ima prilicno veliki objektiv u odnosu na telo.
Ne bih sad da spamujem o digitalcima,mozda da se otvori tema low budget digitalci vs mobilni telefoni,iako mislim da ovaj moj "idiot" pravi dobre slike za cenu od 160e.Evo jedne full zoom sa oko 700-800 metara razdaljine iz mog dvorista.8x optical zoom

Mada ima prilicno veliki objektiv u odnosu na telo.
Ne bih sad da spamujem o digitalcima,mozda da se otvori tema low budget digitalci vs mobilni telefoni,iako mislim da ovaj moj "idiot" pravi dobre slike za cenu od 160e.Evo jedne full zoom sa oko 700-800 metara razdaljine iz mog dvorista.8x optical zoom

Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Behemoth, kolega meni iskreno se vise svidja slika sa 808ice,ali dobro o tome ne treba diskutovati,jer drugaciji je ugao,objekat slikanja,svetlost, itd..
Slazem se sa tobom,da napravimo temu posebnu gde cemo uporedjivati slike od digitalaca i mobilnih telefona..
A sto se tice kvaliteta slika na tvom digitalcu nema sta za te pare pravi odlicne slike..
Slazem se sa tobom,da napravimo temu posebnu gde cemo uporedjivati slike od digitalaca i mobilnih telefona..
A sto se tice kvaliteta slika na tvom digitalcu nema sta za te pare pravi odlicne slike..
- znemanja
- Moderator
Evo par sličica cveća sa N8:

Sve slike su slikane bez blica, po meni, ovaj kvalitet fotografije mi je više nego dovoljan pogotovu kada je reč o kameri na mobilnom telefonu.

Sve slike su slikane bez blica, po meni, ovaj kvalitet fotografije mi je više nego dovoljan pogotovu kada je reč o kameri na mobilnom telefonu.
- mrkixxx
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
- :: Xperia Z2
- :: android...
- Kontakt:
- iamivan
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 11:11
- :: Sexus 6P Graphite
- Kontakt:
https://www.dropbox.com/s/mq1im43l37cls ... 0658.jpg?m
Note 2...
Ja ne znam šta je sa ovom kamerom, čini mi se kao da je kamera na S2 bolja od ove. Makro očaj živi, ova slika je cela zrnasta.
Čas su slike dobre, čas loše.
Note 2...
Ja ne znam šta je sa ovom kamerom, čini mi se kao da je kamera na S2 bolja od ove. Makro očaj živi, ova slika je cela zrnasta.

Čas su slike dobre, čas loše.
mrkixxx-dobre slike pravi N4,samo mi se cini da je leva stana slike nesto mutnija pri krajevima ?