Otkup mobilnog... (koliko mogu da dobijem za..?)
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
Ja se i dalje pitam zašto se tema zove otkup,ako pričamo o cenam polovnih telefona u oglasima?Jedno je kad ja stavim cenu svog polovnjaka u oglas i čekam da neko natrči.To nije otkup.Ako pričamoo tome da odem negde da mi neko otkupi telefon,onda je Laki024 sasvim u pravu.Samo izgleda da pod naslovom teme podrazumevamo različite stvari.
A koliko eura da trazim za nokiu 3250, crnu, u odlicnom stanju bez ogrebotina, sa 512mb karticom, original slusalicama, original adapterom za iste, original cd-om sa softverom sa 22 sata razgovora ako je to bitno? Napominjem da je telefon u odlicnom stanju, jedino sto ima jednu manu, a to je da se slomilo ono malo dugmence sa desne strane koje otvara zadnju masku kad se pritisnu 2 ta dugmenceta (jedno sa leve jedno sa desne strane). Mada opet ne spada zadnja maska, samo je malo lakse skinuti je. 

- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
Ja sam se to od postanka teme i njenog dobrog prihvatanja pitao.Ali nista nisam hteo da "potezem" jer kad ne smeta modovima,ne smeta ni meni.Samo mislim da se ponekad pojave zabune kod forumasa kao u ovom gore slucaju,pa mozda iz tog razloga ne bi bilo lose da se tema preimenuje u mozda "Procena vrednosti telefona",jer su obicno pitanja tog tipa.araphel napisao:Ja se i dalje pitam zašto se tema zove otkup,ako pričamo o cenam polovnih telefona u oglasima?
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
sharlo_03, pa mozes za nju dobiti max 110e,a i to je ako te bas utrefi sreca...ipak polovna n73 je oko 130e (a svi znamo koliko je bolja)....
araphel, Wicker Man, madness99, morao sam to da napomenem jer covek jednostavno unosi zabunu,a sa druge strane nas forumase smatram za ekipu fer i korektnih ljudi koji su ovde iz istog razloga (da ne kazem ljubavi
),pa nije ok ubacivati biznis elemente u ovo zadovljstvo....
Zar ne?
araphel, Wicker Man, madness99, morao sam to da napomenem jer covek jednostavno unosi zabunu,a sa druge strane nas forumase smatram za ekipu fer i korektnih ljudi koji su ovde iz istog razloga (da ne kazem ljubavi

Zar ne?
D500&E71
@ loki13
E hvala ti. Tako nesto sam i ja zamisljao da trazim.
E sad to za n73 je diskutabilno. Meni je recimo moja nokia 3250 bolja od n73. Jeste da n73 ima bolji ekran, veci ekran, kvalitetniji ekran, i bolju kameru, ali nema shmek kao 3250. Nekako mi je, obican. A ja samo neobicno uzimam.
Imao sam n-gage, n-gage qd, nokiu 3250 jos uvek imam, n93 takodje, i sad bi trebalo iPhone da mi stigne. 
E hvala ti. Tako nesto sam i ja zamisljao da trazim.

E sad to za n73 je diskutabilno. Meni je recimo moja nokia 3250 bolja od n73. Jeste da n73 ima bolji ekran, veci ekran, kvalitetniji ekran, i bolju kameru, ali nema shmek kao 3250. Nekako mi je, obican. A ja samo neobicno uzimam.

- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
Za koliko moze da se nadje nov e61i, naravno ne legalan sa cijenom kao u mobisu..
Danas mi je u Bubanj Potoku, nudjena malo koristena crvena za 200, sa svim mogucim kombinacijama koje dolaze u obzir..
Bijase mi mnogo povoljno i to me jos vise odbilo..
Sta cu kad sam ne povjerljiv prema pijacarima
Danas mi je u Bubanj Potoku, nudjena malo koristena crvena za 200, sa svim mogucim kombinacijama koje dolaze u obzir..
Bijase mi mnogo povoljno i to me jos vise odbilo..
Sta cu kad sam ne povjerljiv prema pijacarima

Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
- Krile007
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 02. Okt 2005. 17:40
- :: Apple iPhone X
- :: Samsung Galaxy Alpha
Imam dva pitanja, sta mislite koliko vrede MOT V9 i SAM U900 soul kao novi kupljeni u telekomu. Uzecu jedan od ta dva u ponedeljak pa me zanima koji je lakse prodati i za koliko para. Inace prodajem taj koji budem kupio jer hocu SAM G400 soul da uzmem
■■■■■ Apple iPhone X■■■■■Samsung Galaxy A5 2016■■■■■