Baraba napisao:To sto si se ti raspitivao u apple delu meni je sve jasno, znam da je za nju. Mada, ko zna, mozda si se raspitivao za sebe, a nas fulaš da je kao za devojku
aha, pitao za devojku
muka je i njemu kao i meni od nexus-a a nece da prizna
vec nagovara devojku da ga otkupi od njega (''ajde uzmi ga za 280e, kupicu ti i belu masku fast shipingom!'')
Miškoni napisao:Mesta su mir za mozak.
Evo još dve, malo severnije...
HDR
Ovu panoramu sam morao malo da osakatim, nisam mogao da je okačim pošto je izvorna rezolucija 10800x2432.
Otkud ti u Vrscu?
Cim sam video vinograde odma sam skontao sta je u pitanju
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
artifex, koliko je meni kamera bitna, uopste nisam obracao paznju tako da min. nedelju dana staklence nije videlo krpicu. Ostatak telefona redovno odrzavam.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Sale_M, to pričam već neko vreme o kameri na iP, meni izgleda bolja i od novog S4. Mada čekam da neko postavi slike iz prve ruke sa S4 kao što su te sa iP5.
Miškoni napisao:Behemoth, skoknem ja do Vršca bar jednom mesečno, imam tamo neke drage ljude...
Javi se za sledeci put da popijemo pivo
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
blackwhite, ja u mojoj galeriji na 808 imam direktan upload na Flickr ali kad hocu odmah da stavim na mobilni svet kao sto je bio slucaj sa slikom na prethodnoj strani, udjem u Flickr direktno preko brauzera na telefonu, iskopiram BBCode i nalepim ovde. Jeste malo pipavo ali vrsi posao.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.