Pokusao sam da slikam mesec pa evo kako je to ispalo. Za prvi pokusaj je sasvim solidno, moram jos malo da poradim na podesavanjima ali i uslovi nisu bili bas idealni.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Green napisao:Sale_M, namrstio bi se i ti tako da te neko slika, a ide ti sunce u oci...
Lep macak
Upravo to
Gangsta,extra je slika...koji je fon?
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
kajmakusica za razdrmavanje posle dugog spavanja:) N9
N8,slika sa novim CFW gde je kvalitet kamere poboljsan
resizovana na 8 mpx u AcdSee zbog velicine fajla,jer su slike u punoj rezoluciji oko 8 mb
Samo pogledajte kako izgleda slika na 100 posto crop
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.