ma ja sam na nekoj v14 al mi ne pise tacna verzija, mada izasao je danas novi rom sa tim kul lockscreen-ovima medjutim zale se ljudi da im kidaju bateriju nenormalno oO. Ako te intresuje tema okacio sam je na xda mogu da ti dam lik da je skines
Ne znam za to za bateriju, provericu da li ce potrosnja biti povecana, ali evo citam na miui.us da se ljudi zale kako im novi lockscreen-ovi ne dozvoljavaju promenu lockscreen wallpaper-a, kao i to da ne mogu staviti neki drugi lockscreen...
Evo ja bas isprobavam i nemam nikakvih problema, mogu da menjam sta god hocu.
Neki lockscreen-ovi su animirani, imaju i animirane pozadine pa mozda to vise trosi bateriju, a takodje funkcionisu vise kao widgeti, postavljeni kao overlay preko home screen-a...
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
lesa0208, kako mislis da ne moze resize widgeta? Kad se postavlja widget, sistem izlista sve velicine koje i sama aplikacija podrzava. Jesi na ovo mislio ili...?
Green, ma jok na launcher pro izbacis widget i on je velicine 2x2 ti zadrzis prsotm na njemu i on ti da opciju resize i ti mozes da ga povecas na 4x4 ili 1x1 bilo koju velicinu, takodje ne mogu da nadjem gde se gasi skrolovanje wallpapera
lesa0208, ok, kad sam sad pročitala ponovo, može biti da i nisi mislio na Launcher Pro... Za MIUI ne znam dea ti kažem, nisam ga koristila i ne dopada mi se kako izgleda... Ali to je već stvar ukusa...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
lesa0208, na netu citam da savetuju neke Desktop Visualizer i LCD Density aplikacije za resize.
Za skrolovanje wallpaper-a nema opcija u podesavanjima, ali ako ukucas u google "MIUI disable wallpaper scrolling" izbacice bas dosta rezultata pa vidi nesto. Ima neka fora sa flesovanjem male .zip datoteke...
Green, LCD density ti sluzi za rezisze necega drugoga, desktop visualizer takodje sluzi za nesto drugo . Tako da nista od toga ne igra sto se tice miui launchera
Green, ma ne ne nego se ja dosta igram sa namestanjem desktopa za android medjutim nekada preklapam widgete jedan preko drugog a to ne moze ovde sa miui, kao naprimer ovo sto sam radio sa kauncher pro
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.