Elem, jel neko nekad probao one baterije od 10000mah? Nekako mi deluju nestvarno a i koliko bi realno mogla da izdrzi duze od ove "obicne" pitaje je sad.
Ja sam hteo da uzmem ZeroLemon
Da je malo jeftinija i da nije toliko nakaradno sa prednje strane urađena uzeo bih je da vidim to čudo. Cenu još nekako i da progutam, ali me ubija to što prilično prektiva prednji deo telefona, a gadno je u pm.
Ovi "notes" telefoni uopste nemaju potrebu za dodatnim akumulatorima. Jedino sto su ja mozda da kupim je externa baterija za punjenje, a video sam da ima onih sa bas velikim kapacitetom, a nisu prevelike, pa onda dok putujem negde lako mogu tel da prikljucim na nju i da ga dopunim ako ima potrebe, a i kada zamenim tel mogu i dalje da je koristim za druge modele. To je korisna igrackica za ekskurzije i ako se putuje autobusom
E, nije to baš tako sjajno. Više je za nuždu da samo dopuniš dok ne dođeš do utičnice. Postoje oni manji valjkasti od oko 1700-1800mAh kod nas je cena blizu 2000din a na eBay-u 3-4$. E onda imaš i one malo ozbiljnije sa indikatorom napunjenosti od 7200mAh, ali im je cena kod nas oko 40€, napolju su oko 20-25 $.
Ne znam da li si to video uživo i držao u rukama, ali u ovom većem ima jedno pola kile. To u džepu ne možeš nositi.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Mrezni rezim na auto wcdma gsm a osvetljenje na 40 posto.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Baraba nije mi bio upaljen data jer sam svo vreme imao wifi sinhronizaciju,ali i da jeste bio upaljen ne bi bio aktivan jer wifi ima prednost.
Što onda gasiš data?
Ne traje isto, 3g mod radi pa radi, ali ne ide saobraćaj preko 3g već wifi. Ako misliš da je isto, daj dakav rezultat sa upaljenim 3g i wifi
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.