Upgrade slušalica i preporuka

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Odgovori
kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

Sale_M uzmi Sennheiser CX300 cuo sam da su odlicne, a za ova dva modela nisam cuo kakvi su.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Cuo sam za te sluske,dosta su popularne,ali ja bih dao najvise 3000 din za slusalice,a za te sam cuo da su prilicno skupe.Jel zna neko koliko tacno kostaju?
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od kljun »

Sale_M Sennheiser CX300 mozes da kupis u 4AUDIO a kostaju 5250 din.
a njihov cenovnik skini odavde:
http://www.4audio.co.yu/cenovnik.php
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

llulle
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 01. Sep 2006. 19:32

Post od llulle »

da li su cx300 mnogo bolje od onih walkman sluski sto idu uz w810 i ostele walkman fonove?
vidim da ima jod sennheiser sluski za manje para sa futrolom i jos nekim detaljima,pa da li neko zna nesto o njima-kakav je zvuk?
http://www.4audio.co.yu/sennheiser/street.php
nokia c7

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od kljun »

llulle sigurno je bolji zvuk na tim slusalicama nego na bilo kojim walkman slusalicama, znas kako kazu: kolko para tolko muzike.

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

llulle, pa, uglavnom zavisi od telefona, i toga koliko je on dobar... Recimo, na w800 se ne oseca razlika, za njega su i walkman ekstra... Ali recimo n91 moze jace da povuce, i kod njega ima razlike... Sta znam, jeste sennheizer bolji, ali da se ne lazemo, i walkman su ekstra sluske...
iPhone + CX300

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Znaci ovako bi isla prica,ako imate neke od walkman sluski,onda prelazak na neke bolje i skuplje (koss ili sennheizer....) vam ne bi znacio puno (u smislu kvaliteta),ali ako imate obicne sluske i nekim slucajem 3.5mm bananicu (i jos malo viska novca...) onda se prelazak svakako oseti...
D500&E71

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Sale_M »

Treba mi preporuka koji od ova dva modela slusalica da kupim creative ep-630 ili koss keb-24.Znam da su po specifikacijama dobre i jedne i druge ali rado bi mi dosla preporuka nekog ko je imao prilike da testira makar jedan od ova dva modela.I takodje me intersuje da li pruzaju znatno kvalitetniji zvuk od nokijinih HS-23 ili su to nijanse
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Spyker »

loki13, upravo tako... Doduse, znacio bi za mp3 player, n91 i w950, za ostale je neprimetna razlika, jer je za njih i walkman super... Ja ga ne koristim iz prostog razloga sto je kabl prekratak, i beskoristan, ali sa prikljuckom je druga stvar... U svakom slucaju, nisam pogresio sto sam uzeo cx300...

Sale_M, razlika je kao nebo i zemlja... Nokijine slusalice su toliko lose, ja sam se bas razocarao... U zatvorenom prostoru su onako, ali napolju katastrofa... Ja sam moje odmah dao drugu, on ce mi ih vratiti kada budem prodavao telefon... Ne znam koji telefon imas, i da li ga ogranicavaju(tj. da li on uopste moze bolje), ali n91 je potpuno razbijen tim sluskama... Njegov pravi potencijal se vidi tek sa dobrim sluskama, dok nokijine hoce da puknu kada je na maksimumu, krce, piste, pucketaju :wacko:

Od ova dva modela ne znam ni jedan kakav je, necu dzabe da te lazem...
iPhone + CX300

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

koss definitivno,ja imam kosove sluske,2500 sam ih platio,i ogluveo pri prvoj upotrebi :D :D kad ih stavim na N73,znas kako se cuje... perverzija... :D a za creative ne mogu nista da kazem...
Nokia E71... Elegant, but deadly

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Sale_M »

kapoerista90, jel bas imas ovaj model sto sam ja pomenuo keb-24 ili neki drugi?

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

ne taj konkretno,ja sam mislio uopsteno,posto sam mnogo koss-ovih sluski probao,i sve su stvarno extra,vrlo blizu sennheiser-u.. a jeftinije...
Nokia E71... Elegant, but deadly

kroki23
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 12. Jan 2007. 22:49

Post od kroki23 »

sale m jel citas ti ovu temu, pa jel vidis da svi hvale creative ep, cemu onda to pitanje? ja sam uzeo cx300 ali uz n70 ne mogu da dodju do punog izrazaja, inace su dobre.

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

Potreban mi je handsfree za Qtek 9000. Interesuje me radnja i cena (BG, NS svejedno) moze i na pp...

Evo kako izgleda:
Slika

PozZ

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

MOžda se malo zakasnelo uključujem u raspravu, ali porediti Sennheiser i Sony slušalice je neukusno. Da se ne vraćamo po 100ti put na poređenja kola jer tu ništa neću dokazati,a lirecimo ovako: Sonyjeve slušalice sam zaboravio kod drugara pre mesec dana, i mrzi me da zbog njih idem tamo. Kad se budeom viđali daće mi ih (ne znam ni sam šta će mi osim što lepo izgledaju). A razlike su sledeće: u odnosu na ove već 100 puta pominjane jedva da iaju basove, sigurno su za četvrtinu slabije (manje osetljive, kako god), bez obzira na veličinu čepova nikako da mi dobro legnu u uši i potpuno zapuše buku, imaju slabiji kvalitet kabla. Prednosti: crne su, u tonu sa daljinskim, i uz daljinski kratak kabl je zgodniji. Tako da deviza: koliko para -toliko muzike apsolutno stoji, osim u madnessovom lsučaju, jer je on za razliku od nas ostalih uspeo da ih nađe na online rasprodajama za 20 evra.

:)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

Jel cuo ko za ove slusalice ATH-CM700 drugar ih dobio na poklon iz Engleske a extra zvuk,jel zna neko mozda koja je cena kod nas
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

D1mk3
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 07. Dec 2007. 05:30

Post od D1mk3 »

Poz,
Imam nokiu 5700 i dobio sam one najjeftinije bedne slusalice u pakovanju.Uzasno me nerviraju jer mi se uvek upetljaju kablovi oni...
I zato sam resio da kupim bezicne sluske...
Da li neko zna gde(Po moguctvu bg ili Krusevac :P ) i koje blutut slusalice da kupim?(da ne budu mnogo velike i nabudzene)
Ja sam na netu nasao neke sony i nokia...

Unapred zahvalan....
Nemanja 8)

Milijas
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 18. Nov 2007. 05:57

Post od Milijas »

kakvog su kvaliteta sluske koje idu uz nokiju N73 Music edition kada se uzima preko Mobilne telefonije Srbije to jest MTS-a

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Spyker »

Po sto pedeset peti put, jako lose! Mada za takav telefon ni ne trebaju mnogo bolje, jednostavno nema potrebe... Ipak on iako je music edition, nije bas toliko napredan.
iPhone + CX300

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

Zna li neko dje u NS-u ima da se kupi onaj audio adapter za nokijine telefone? imam ad-15 i neke sony slusalice ali radije bi koristio hpm-70 ali mi za njih treba taj duzi adapter(ad-46 ili kako se vec zove)
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

Odgovori