Baraba napisao:Behemoth, totalno si neozbiljan Sale_M, svi te kuliraju od kako ne slikaš na N8
Ha ha sta cu kad mi dosadio za slikanje,koristio ga dve godine,ali jos stoji u fioci,nece ici na prodaju.
A ova dva Sony-ija imaju jako dobre kamere.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Bandicoot napisao:Sale_M, Ajde ako te ne mrzi uporedi kamere na xperii V i T.
Tu su kamere...mozda je za niansu bolja na V jer nema te bele boje koja se nekad javlja kad se ukljuci kamera na T.
Postavljao sam vec slicne fotke sa oba fona,pogledaj na prethodnim stranicama.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
bata bogdan, tek pre par nedelja videh R8 uzivo, i to dva komada u istom danu. Brutalno dobar auto.
Inace, kupe mi je mnogo lepsi od kabrioleta. Taj platneni krov zesce kvari opsti izgled auta. Da je hard top, mozda bi lepse izgledao...
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Kupljen juce,posto nam je uginula zenka pre 10ak dana.
Tako da opet imam 4 psa
Baraba, odlicne slike pravi G2, pozitivno sam iznenadjen. I da ti cestitam na novoj masini, nek te sluzi jos dugo i da napravis mnogo dobrih slika sa njim.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.