novak, bila je preteca N97 zatim N900 i bila je N950 sa tastaturama na izvlacenje.Ova treca nikada nije dozivela serijsku proizvodnju,vec je proizvedeno samo nekoliko stotina komada koji su poklonjeni radnicima u Nokia.Onda su je neki od njih prodavali na E-bayu za po cak 2000 eura jer je unikat inace moja E7 ni tacku ni ogrebotinu nema,kao nova je a koristim je 2 godine...bas sam je pazio
A bio je perverzija od telefona.Izrezbarena metalna ledja i radio se sa crvenom,crnom i braon tastaturom...Ma citava E serija je nezamenjiva.Ja sam uvijek volio metalne telefone
E serija je bila fantastična. Imao sam E50 i E71 od starije i vrlo kratko E7 od novije generacije. Ako se E7 svrstava u E seriju. Hteo sam da je zadržim, ali sam je ipak "utopio" za $30 veću sumu od koje je plaćena.
ilija98, ako si pazio na svoju E72 i ima 1300h razgovora dugo,dugo ce ti jos trajati.Ako ne trpi mehanicke udare,godinama ces jos moci da je koristis.Znam ljude koji je imaju vec 6-7 godina i super im radi.Ne racunajuci bateriju koja je svakako potrosni materijal,jedino mikrofon moze da otkaze na E72.Pokazala praksa
pa dajte slike tih vasih Nokia E71 i E72 koje jos koristite da ih vidimo A inace za E61 je trebala policijska dozvola za nosenje strasna telefoncina.Bas mi se svidjao zato jer jedini u cijeloj E seriji (i E60) nije imao kameru.A mogao si da ga koristis i za samoodbranu roknes nekog u vugla sa njim i zavrsis posa' :
Sada pogledah 843 h razgovora na njemu,sa strane su otpale zaštite za usb i sd karticu! Do pre 3 godine mi je bio primarni telefon a od tada je za sluzbenu karticu! Razmišljam se da stavim novu bateriju i da ga nosim dok ne uvene sam od sebe...
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.