Hvala, hvala, drago mi je da sam bio u pravu, a kako sam znao - pa, to mi je struka.comi_xd napisao:Hahha, ovo pa ovo je brutalno, haahahhha, upravu si, nisam iz Novog Sada, ovde zivim nesto vise od godina.Svaka cast, moram ti priznati, mozes mi reci kako si skontao?
![]()

Nego, još mi nisi rekla šta studiraš i odakle si.

Upravo takva iskustva su imali i neki moji poznanici i kolege sa posla koji su uzimali telefone od operatera, ali to su uglavnom bili telefoni iz srednje ili niže klase, i to najčešće neki stariji Alkateli i Huavei ili ZTE. U poslednje vreme se malo njih žalilo na slične probleme, a ne znam nikog da se žalio na neki od skupljih modela. Dakle, moguće je da se kvalitet telefona koji nam operateri "uvaljuju" popravio.comi_xd napisao:Pa gledaj ovako uzela sam prvo kod njih Alcatel, zaboravila sam koji model.i telefon posle par meseci nije hteo da se puni na punjac vec samo preko usb na kompu, ok odnesem ja na popravku, oni poprave i opet se to desi posle mesec dva dana, i tako je sve ukupno bilo 4 puta, cetvrti put odnosim, a oni u fazonu nije to do telefona, to ste vi pokvariti, ja kako mogu ja da pokvarim da 'oce da se puni telefon na komp, a nece na usb, i oni nisu hteli taj put da mi poprave telefon, i moj otac odnese telefon na vestacenje i tuzi mts, i posle nekoliko meseci zovu me da izaberem telefon posto su oni pogresili i da li mi pokvaren telefon i ja izabrala Samsung Galaxy Trend, i telefon je radio ok neko vreme, al je poceo odjednom sam da se gasi, i kada se ugasi baterija mu bude 1% i pocne polako da se puni do procenta baterije koje je imao pre nego sto se ugasio, i tako bar jedno 3 puta dnevno, i onda sam odustala i uzela neki stari telefon i sada taj koristim vec 5-6 meseci dok ne kupim nov.
A nema, taj E5 sam izabrala sama kada sam odlucila da cu kupiti u radnji, a ne u mts-u![]()
S druge strane, ako više ne želiš da rizikuješ, a telefon ti je potreban u što kraćem vremenskom roku, možda bi, ako ne nađeš E5, mogla da pogledaš neki drugi, sličan po ceni i specifikacijama, bilo putem naručivanja preko interneta, bilo lično, u nekoj proverenoj prodavnici u NS. Siguran sam da ćeš naići na širok izbor, 250e nije malo i moći ćeš da nađeš vrlo pristojan telefon za te pare.