Šta ste sve imali od telefona?
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
alcatel club+
ericsson 1010
motorola cd 930
siemens sl10
siemens c35
ericsson t20
ericsson t 28
ericsson t39
samsung t 100
nokia 8210
nokia 8850
nokia 5210
nokia 6100
nokia 5100
siemens c60
siemens c62
SE t610
samsung s300
nokia 3650
siemens sl45 (najbolji mp3 koji sam do sad cuo na fonu)
nokia 3510i
nokia 7650
nokia 3660
nokia 6600
samsung d410
SE t630
nokia 6630
ericsson 1010
motorola cd 930
siemens sl10
siemens c35
ericsson t20
ericsson t 28
ericsson t39
samsung t 100
nokia 8210
nokia 8850
nokia 5210
nokia 6100
nokia 5100
siemens c60
siemens c62
SE t610
samsung s300
nokia 3650
siemens sl45 (najbolji mp3 koji sam do sad cuo na fonu)
nokia 3510i
nokia 7650
nokia 3660
nokia 6600
samsung d410
SE t630
nokia 6630
and justice for all...
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
alcatel easy one touch (ako se tako zvashe)
panasonic gd70
panasonic gd90
josh jedan panasonic ne znam koji,zaboravio sam
siemens c 45
siemens a50
nokia 5110
nokia 3210
nokia 3310
nokia 3330
(bash sam looser,
)
nokia 3510i
nokia 3220
nokia 7650
nokia 3650
i sada planiram da kupim neki nov... razmislicju
panasonic gd70
panasonic gd90
josh jedan panasonic ne znam koji,zaboravio sam

siemens c 45
siemens a50
nokia 5110
nokia 3210
nokia 3310
nokia 3330

nokia 3510i
nokia 3220
nokia 7650
nokia 3650
i sada planiram da kupim neki nov... razmislicju

There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
- Dushan_87
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 02. Avg 2005. 09:07
- Kontakt:
uh uh uh
nokia 3110 ili tako nesto (uzasno mator model imao je klizni prednji deo, prikacicu sliku uskoro ako ga nadjem)
alkatel DB
simens C35
simens M35
nokia 3310
nokia 8310
nokia 3510i
samsung X450
LG U8120
LG U8130
nokia 6600 (ukrali mi skoro cim sam je kupio
citav jedan dan sam je imao kod sebe)
sada opet U8130
planiram da uzmem N6630 ili ako Bog da D800
evo nokia blabla ne znam ni ja koja (ona sto sam je prvu naveo)

nokia 3110 ili tako nesto (uzasno mator model imao je klizni prednji deo, prikacicu sliku uskoro ako ga nadjem)
alkatel DB
simens C35
simens M35
nokia 3310
nokia 8310
nokia 3510i
samsung X450
LG U8120
LG U8130
nokia 6600 (ukrali mi skoro cim sam je kupio

sada opet U8130
planiram da uzmem N6630 ili ako Bog da D800
evo nokia blabla ne znam ni ja koja (ona sto sam je prvu naveo)

pre svega moram da vam kazem da se ne tripujete zbog otvaranja stare teme,ali moram da navedem telefone koje sam imao.
Alcatel: 332,525
Motorola: cd920,v550
Nokia: 2100,3210 bar jedno pet puta,3310 jedno dva puta,3510i,5210,6800,6600
Panasonic: gd30
Sagem: myx6,myv65 telefoni sa extra kamerama (naravno kada su bili aktuelni)
Samsung: x640,e700
Siemens: a50,a60,c45,c62,cv65,m35,mc60,st55
Sony:j5
Ericsson:t20
Sony Ericsson: k300,t300,t610.
Narvno tu su i telefoni koje nisam spomenuo,ali su bili na probi na dan-dva pa cak i tri.
Trenutno furam N-gage ali bi je menjao za 3650 ili 3660,pa ko hoce neka se javi na pp.

Alcatel: 332,525
Motorola: cd920,v550
Nokia: 2100,3210 bar jedno pet puta,3310 jedno dva puta,3510i,5210,6800,6600
Panasonic: gd30
Sagem: myx6,myv65 telefoni sa extra kamerama (naravno kada su bili aktuelni)
Samsung: x640,e700
Siemens: a50,a60,c45,c62,cv65,m35,mc60,st55
Sony:j5
Ericsson:t20
Sony Ericsson: k300,t300,t610.
Narvno tu su i telefoni koje nisam spomenuo,ali su bili na probi na dan-dva pa cak i tri.
Trenutno furam N-gage ali bi je menjao za 3650 ili 3660,pa ko hoce neka se javi na pp.

Poslednja izmena od neovo u Uto, 10. Okt 2006. 19:00, izmenjeno 3 puta ukupno.
jel sapunjate macora?
Kakva blesava tema
neki, nemam pojma, samo sam se molio da ima alarm i imenik
alcatel db, naravno
ericssonA isto neki
nokia, ona crna prva sa igricama???, kako sam je samo želeo, kupljena 1sat pre 5.oktobra
motorola, whatever
motorola gumena FMradio
T20e+sluške sa radiom, bucko, apsolutno Najnajnajbolji model ever, kako je ležao u ruci, baterija 7 dana, šmekerski preklop, jao....
nokia 8310
nokia 6510
Siemens M55ili65
nokia 7210
motorola V???, na preklop sa VGA kamerom, sjajna
samsung X400 valjda, raritet, sa FM-om
SEK700i, najveće razočarenje za te pare
nokia 6230
nokia 6101, ni sam ne znam zašto
SEW550i..................
neki, nemam pojma, samo sam se molio da ima alarm i imenik
alcatel db, naravno
ericssonA isto neki
nokia, ona crna prva sa igricama???, kako sam je samo želeo, kupljena 1sat pre 5.oktobra
motorola, whatever
motorola gumena FMradio

T20e+sluške sa radiom, bucko, apsolutno Najnajnajbolji model ever, kako je ležao u ruci, baterija 7 dana, šmekerski preklop, jao....

nokia 8310

nokia 6510

Siemens M55ili65

nokia 7210

motorola V???, na preklop sa VGA kamerom, sjajna
samsung X400 valjda, raritet, sa FM-om

SEK700i, najveće razočarenje za te pare

nokia 6230

nokia 6101, ni sam ne znam zašto
SEW550i..................
- Roy Fokker
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 09. Apr 2006. 21:39
Ček sad da se sjetim svega...
Nokia 5110 - kupio polovnu u Austriji za 120 DM, dekodirao, koristio par godina i prodao 100 DM.
Poslije mi je žao bilo, neuništiv telefon.
Ericsson R320i - kupio novi 275 DM... poveći, ali napredan, ogroman c/b ekran, IRDA, voice recorder (odličan)... malo spor i bagovit, crko jednom ali popravljen, preživio do ruku mog brata, koji ga je za par mjeseci potpuno udesio, tako da mu sad skoro ništa ne radi... leži u kutiji u komadima...
Ericsson T29 - uzet za 150€ (kako su bili skupi mamu im...) da bih iskoristio ve' kupljenu bateriju 1400MAh (još je imam, malo korišćena, original... koji sam bio debil - 50€). Odličan telefončić, služio me dobro, u voznom stanju predat pomenutom bratu, koji je opet za kratko vrijeme uspio da ga sredi, tako da hvata mrežu svake prestupne godine... sudbina kao kod prethodnog telefona.
Siemens C65 - uzet jer je upravo tada bila akcija kod ProMontea, za nekih smiješnih 60-ak evra, koje je platila firma. Korišćen godinu dana, pokazao se kao problematičan (pomalo spor, gasio se ponekad) ali upotrebljiv telefon, sa pregršt memorije i odličnim file systemom, simpa design i kvalitet maske (poslije godinu nema traga da je korišćen). Kamera neupotrebljiva, a nikad mi nije ni trebala. Stanje - backup phone, ništa mu ne fali.
Nokia N-Gage QD - od starta zaintrigiran N-Gageom, dugo planirao prvi model, kupio QD kad je pao na 80€ jer je ta cijena prosto smiješna, a za sada ne bih da dam više... osim oljuštene gume (koju sam riješio na način prikazan u Pimp My Phone temi) ništa mu ne fali, sve radi kako treba, Symbian je zakon, skoro sve od softwarea se može naći i za njega, odlično barata DivX-om, fotografijama... zakon za te pare. Bar deset igara je vrhunskog kvaliteta.
Ciljam:
Nokia E60 - kao da su pravili telefon za mene... ima sve sem kamere (hvala Svevišnjem) a to sve mu je vrhunsko u svakom smislu. Uz to, MMCmobile card slot, candybar format... ne bih ga bolje za sebe osmislio. Samo da mu malo padne cijena - ovaj zadržavam godinama ako sve bude po planu.
Nokia 5110 - kupio polovnu u Austriji za 120 DM, dekodirao, koristio par godina i prodao 100 DM.

Ericsson R320i - kupio novi 275 DM... poveći, ali napredan, ogroman c/b ekran, IRDA, voice recorder (odličan)... malo spor i bagovit, crko jednom ali popravljen, preživio do ruku mog brata, koji ga je za par mjeseci potpuno udesio, tako da mu sad skoro ništa ne radi... leži u kutiji u komadima...
Ericsson T29 - uzet za 150€ (kako su bili skupi mamu im...) da bih iskoristio ve' kupljenu bateriju 1400MAh (još je imam, malo korišćena, original... koji sam bio debil - 50€). Odličan telefončić, služio me dobro, u voznom stanju predat pomenutom bratu, koji je opet za kratko vrijeme uspio da ga sredi, tako da hvata mrežu svake prestupne godine... sudbina kao kod prethodnog telefona.
Siemens C65 - uzet jer je upravo tada bila akcija kod ProMontea, za nekih smiješnih 60-ak evra, koje je platila firma. Korišćen godinu dana, pokazao se kao problematičan (pomalo spor, gasio se ponekad) ali upotrebljiv telefon, sa pregršt memorije i odličnim file systemom, simpa design i kvalitet maske (poslije godinu nema traga da je korišćen). Kamera neupotrebljiva, a nikad mi nije ni trebala. Stanje - backup phone, ništa mu ne fali.
Nokia N-Gage QD - od starta zaintrigiran N-Gageom, dugo planirao prvi model, kupio QD kad je pao na 80€ jer je ta cijena prosto smiješna, a za sada ne bih da dam više... osim oljuštene gume (koju sam riješio na način prikazan u Pimp My Phone temi) ništa mu ne fali, sve radi kako treba, Symbian je zakon, skoro sve od softwarea se može naći i za njega, odlično barata DivX-om, fotografijama... zakon za te pare. Bar deset igara je vrhunskog kvaliteta.
Ciljam:
Nokia E60 - kao da su pravili telefon za mene... ima sve sem kamere (hvala Svevišnjem) a to sve mu je vrhunsko u svakom smislu. Uz to, MMCmobile card slot, candybar format... ne bih ga bolje za sebe osmislio. Samo da mu malo padne cijena - ovaj zadržavam godinama ako sve bude po planu.

Ja se nisam luksuzirao tako kao i vi 
1. Nokia 3410 (moj prvi telefon, i THE BEST EVER. Ima samo jednu manu: pretrazivanje imenika je po prvom slovu a ja sam imao oko 30 kontaktra koji pocinju sa slovom M, pa ako mi trebao npr 24. trebao sam da klikcem dosta dok ga nadjem). Koristio sam ga do Decembra 2005
2. Nokia 6630 (ijaooo, kada sam se nalozio na njega... Ali taj symbian mi je pojeo zivce za manje od 2 meseca pa sam ubrzo prodao telefon jer nisam mogao da ga podnesem vishe).
3. K750 (Ultra dobar telefon, prezadovoljan sam bio... tek kada sam ga uzeo skontao sam kakva je krdza 6630. Jedine pozitivne stvari: symbian i prosiriva memorija. Kamera kao da je nema, a zvucnik je ultra losh.)
4. V3 (dao sam k750 bratu jer se on jako lozi na njega i on mi je dao v3. Display i tastatura su EXTRA. Inace jako tanak, brzo odlazi u propast ako se ne cuva. Sada planiram da ga prodam (jer mi stvarno treba kinta) inace telefon za call/sms i malo zezanje mp3/camera/BT je jako dobar.
Planiram da kupim:
1. J300 (Jako mi se svidja, 11mb memorije, kosta 60 evra. Za call/sms... i po neki mp3 da nabacim. Posebno mi se svidja to sto nema kameru, pa ne moram da je za dzabe placam, jer svaka kamera kod telefona ispod 2mpix je "unusable". Od k750 na dalje se zovu kamere... To je to... i da napomenem, dobro bi mi doshao BT
.
2. Nista vishe, ne lozim se na telefone jer su jako skupi. Tek za 200 evra moze da se kupi normalan telefon, a ja imam pametnije stvari na sta da bacam pare.
POz

1. Nokia 3410 (moj prvi telefon, i THE BEST EVER. Ima samo jednu manu: pretrazivanje imenika je po prvom slovu a ja sam imao oko 30 kontaktra koji pocinju sa slovom M, pa ako mi trebao npr 24. trebao sam da klikcem dosta dok ga nadjem). Koristio sam ga do Decembra 2005
2. Nokia 6630 (ijaooo, kada sam se nalozio na njega... Ali taj symbian mi je pojeo zivce za manje od 2 meseca pa sam ubrzo prodao telefon jer nisam mogao da ga podnesem vishe).
3. K750 (Ultra dobar telefon, prezadovoljan sam bio... tek kada sam ga uzeo skontao sam kakva je krdza 6630. Jedine pozitivne stvari: symbian i prosiriva memorija. Kamera kao da je nema, a zvucnik je ultra losh.)
4. V3 (dao sam k750 bratu jer se on jako lozi na njega i on mi je dao v3. Display i tastatura su EXTRA. Inace jako tanak, brzo odlazi u propast ako se ne cuva. Sada planiram da ga prodam (jer mi stvarno treba kinta) inace telefon za call/sms i malo zezanje mp3/camera/BT je jako dobar.
Planiram da kupim:
1. J300 (Jako mi se svidja, 11mb memorije, kosta 60 evra. Za call/sms... i po neki mp3 da nabacim. Posebno mi se svidja to sto nema kameru, pa ne moram da je za dzabe placam, jer svaka kamera kod telefona ispod 2mpix je "unusable". Od k750 na dalje se zovu kamere... To je to... i da napomenem, dobro bi mi doshao BT

2. Nista vishe, ne lozim se na telefone jer su jako skupi. Tek za 200 evra moze da se kupi normalan telefon, a ja imam pametnije stvari na sta da bacam pare.
POz

gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
- Roy Fokker
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 09. Apr 2006. 21:39
E60, here I come...Vlada Zem napisao:Pa tel.bez kamere, a sa svim ostalim vrhunskim, je, vrh.
E da, zaboravio sam da napišem ubedljivo najgoru investiciju, a tiče se baš Mame od N-gageQD, to je ona Nokia 5..., sa 64mb memorije za MONOmp3player![]()
![]()
i blago rečeno, neverovatnim izgledom
, e, to je D N O ,totalno. ja kupio

Aaaa, da, 5510... ne s*ri da je bio mono?! Nikad mi to nije palo na pamet.
Mada se mora priznati da je bio pionir sa horizontalom i qwerty tastaturom.
Kad smo kod toga, koristio sam osim ovih koje sam posjedovao i još neke znamenite uređaje:
Ericsson T20 - nikad nisam skapirao šta su ljudi vidjeli kod njega, nije mu ni ta baterija nešto pre ekstra trajala.
Ericsson T10 - majka od telefona.

Ericsson R380 - proto-Symbian, ogroman, metalan, težak, ali izdržljiv da ne vjeruješ... iznenađujuće upotrebljiv i zabavan, dobar handwriting recognition. Umalo da uzmem polovan prije neku godinu za neke male pare, ali nije htio lik da da za dovloljno male.

b_udder, da, da, 5510
. neverovatan model, enkodirao si muziku sa dobijenog kabla, pa pustiš CD na stubu, direkt, i onda to traje, traje, real time
Pionirčić.
Roy Fokker, mono, mono, pa i ovaj Nokijin 35??(musicfone
) je mono, umalo i njega da kupim, to su ispravili ovim mod.što mu se okreće donji deo??? Jeste, 5510, to je prvi sa QW tast, ali zato, koristiti ga kao obič.tel.
Mislim da je PRVI stereo bio 6230. I K700 je mono
. Mislim i na MP3 i na FM.

Roy Fokker, mono, mono, pa i ovaj Nokijin 35??(musicfone

Mislim da je PRVI stereo bio 6230. I K700 je mono

- vlaki
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 20. Maj 2006. 00:22
- :: SG Note II
- :: Nokia 6630
Samsung R.. (plavi display, sa antenom, mali siv... bio neki popust za novu godinu pa ga uzeo...
)
SonyEricsson t630 (kupio ga pre godinu i po za 165 e i josh je chitav...
)
ne bi ga ni menjao (zato shto je skroz cool, pravi shmekerski phone sa dobrim bluetooth-om...) da nisam naishao na n6630 koji sam jako zeleo i koji sam morao imati!
Sad ga imam (VEC mesec dana
) i prezadovoljan sam njegovim funkcijama...
Naravno prelazak sa se na n (i to kakva nokia za ovaj se) je bio ogroman!
Pozz!

SonyEricsson t630 (kupio ga pre godinu i po za 165 e i josh je chitav...

ne bi ga ni menjao (zato shto je skroz cool, pravi shmekerski phone sa dobrim bluetooth-om...) da nisam naishao na n6630 koji sam jako zeleo i koji sam morao imati!

Sad ga imam (VEC mesec dana

Naravno prelazak sa se na n (i to kakva nokia za ovaj se) je bio ogroman!

Pozz!

"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali
nisam ni ja....Dario (asdf) napisao:Ja se nisam luksuzirao tako kao i vi
prvo sam imao Motorolu v2288 (poznatiju kao "FM")......... zatim sam uzeo Nokia 3510i ..... kada je crkla kupio sam SE k500i .... a njega sam zamenio Nokijom 6630 (koju i sada koristim ..... iako zamalo da me napusti

pozdrav...
a ja baš hteo da otvorim 'vaku temu.
elem prvi je bio pre oko 6-7 godina i to nenadmašni bosch 909. prvi telefon sa plavim svetlom a u to
vreme jedini konkurent po osobinama je bila dobra stara 3210 nokia.
potom je bio siemens mt 50,takođe sa plavim svetlom,pa ondatri dana siemens c62 i posle njega
siemens nikad više u moju kuću,potom SE t230 (sjajan je bio),pa onda samsung x100 (ajoj šta sam
wap sadržaja sa njim pogledao) i na kraju motorola V550. Eto i generalno svaki telefon zadržim po godinu dana. Ali ovako kad pogledam kroz vreme bosch 909 je bio možda i najbolji telefon koji
sam imao.
elem prvi je bio pre oko 6-7 godina i to nenadmašni bosch 909. prvi telefon sa plavim svetlom a u to
vreme jedini konkurent po osobinama je bila dobra stara 3210 nokia.
potom je bio siemens mt 50,takođe sa plavim svetlom,pa ondatri dana siemens c62 i posle njega
siemens nikad više u moju kuću,potom SE t230 (sjajan je bio),pa onda samsung x100 (ajoj šta sam
wap sadržaja sa njim pogledao) i na kraju motorola V550. Eto i generalno svaki telefon zadržim po godinu dana. Ali ovako kad pogledam kroz vreme bosch 909 je bio možda i najbolji telefon koji
sam imao.

1. Simens A35 ,uzet je kada je bila akcija u mobtelu,za nekih 3000 dinara kartica i broj
nije me bash neshto odushevio,ali posluzio je svrsi nekih 6 meseci
2. Nokia 3310,njome sam bash bila zadovoljna
3. Nokia 3200,u pochetku mi se jako svidjala ali je onda imala nekih problema sa softverom,chesto nisam mogla da shaljem mms,na kraju je crkao neki deo
ispalo je na kraju da mi je to bio najgori telefon 
4. Sony Ericsson k700i,to je bio ubedljivo moj najbolji telefon!Perfektno je radio,nisam imala problema sa njim,bilo mi je zao kada sam ga prodala...
5. Sony Ericsson w550i,super telefon sa dobrim mogutjnostima,lepim dizainom ali i on mi se chesto restartnovao shto mi se nikako nije svidjalo,a to mi se npr. nikad nije deshavalo kod k700i i to mi je malo smetalo,ipak u globalu telefon je stvarno bio dobar
6. Nokia 70,to je moj prvi symbian telefon i zadovoljna sam njime,posebno me je odshevio odlichan video zapis,josh uvek ga istrazujem,za sada imam samo pozitivne utiske

2. Nokia 3310,njome sam bash bila zadovoljna

3. Nokia 3200,u pochetku mi se jako svidjala ali je onda imala nekih problema sa softverom,chesto nisam mogla da shaljem mms,na kraju je crkao neki deo

4. Sony Ericsson k700i,to je bio ubedljivo moj najbolji telefon!Perfektno je radio,nisam imala problema sa njim,bilo mi je zao kada sam ga prodala...
5. Sony Ericsson w550i,super telefon sa dobrim mogutjnostima,lepim dizainom ali i on mi se chesto restartnovao shto mi se nikako nije svidjalo,a to mi se npr. nikad nije deshavalo kod k700i i to mi je malo smetalo,ipak u globalu telefon je stvarno bio dobar

6. Nokia 70,to je moj prvi symbian telefon i zadovoljna sam njime,posebno me je odshevio odlichan video zapis,josh uvek ga istrazujem,za sada imam samo pozitivne utiske

-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 01:13
moja lista ...
Siemens C30 - crveno svetlo, malen, najaca melodija u to vreme (zvizduk)
Nokia 3510i - najbolji je i josh uvek ga imam
Samsung x100
Motorola v525
Nokia 3650
pa ponovo Motorola v525 - ovog puta sa softwerom od v600
Motorola a835 - covece koliki zvucnik ima taj fon...
Siemens cx65 - znam da svi pljuju po Siemens-u ali ovaj je svasta preziveo i josh dobro radi ...
sad planiram da uzmem n70... cim skupim kesh
Siemens C30 - crveno svetlo, malen, najaca melodija u to vreme (zvizduk)
Nokia 3510i - najbolji je i josh uvek ga imam
Samsung x100
Motorola v525
Nokia 3650
pa ponovo Motorola v525 - ovog puta sa softwerom od v600
Motorola a835 - covece koliki zvucnik ima taj fon...
Siemens cx65 - znam da svi pljuju po Siemens-u ali ovaj je svasta preziveo i josh dobro radi ...
sad planiram da uzmem n70... cim skupim kesh