Konacno dobre slusalice, al ne od vas

Zasto da pisem kada je to neko vec napisao!
Tap-tap gotovo, sorry.
E lepo je vama - s njima, a šta mi iz Biafre da radimo?
Zezam se, ovaj SE stvarno ima OK zvuk. Godinu dana sam slušao Creative (muvo v200, naravno bez onih bezveznih slušalica) a on je kao "o'ma" iza I-river-a??? 550i ga šije (bez SE slušalica), ali ne po snazi nego po nekoj prirodnijoj reprodukciji zvuka i taj Megabass uopšte nije napadan, ono da trešti, već je baš fin, mekan ali moćan, nisam se nadao
. Na FM-u - isto, bolji.
Još mi taj 550i dolazi iz hendikepa jer nisam dobio disc
pa fajlove prebacujem direkt sa mp3 diska, a znam da je velika razlika (bar kod Creative) kad original disk prebaciš preko njihovog programa u mp3
nego direct sa kupljenog mp3 na pijaci
, iako je bit rata ista, ne razumem, al' je tako.
Uživajte,

E lepo je vama - s njima, a šta mi iz Biafre da radimo?
Zezam se, ovaj SE stvarno ima OK zvuk. Godinu dana sam slušao Creative (muvo v200, naravno bez onih bezveznih slušalica) a on je kao "o'ma" iza I-river-a??? 550i ga šije (bez SE slušalica), ali ne po snazi nego po nekoj prirodnijoj reprodukciji zvuka i taj Megabass uopšte nije napadan, ono da trešti, već je baš fin, mekan ali moćan, nisam se nadao

Još mi taj 550i dolazi iz hendikepa jer nisam dobio disc

Uživajte,

Nisam kupio onaj ženski deo za 3.5 (tj. standardni) priključak, pa nisam ni nabudžio handsfree, ali je zato pao jedan Sennheiser MX550. Obzirom kako na cannyonu radi 128 puta bolje nego Altec lansing, verujem da će i na nokiji boleti glava. Sve znam šta sam par postova ranije rekao, ali drugar meje ubedio da uzmem ovo umesto Koss-a i nisam se prevario ni malo. Ranije nisam toliku pažnju poklanjao dobrim bubicama, ali sad sam skapirao. Ovo je savršenstvo. Ovo morate dačujete.

Kakav bre mrak, često prolazim??? Eee?
gargamel4 , proslediću ti 477, ionako me smorio, evo već je na putu, sad malo skreće, jel' ga vidiš?
(imaš cenu na 4audio.co.yu).
Ljudi, zvuči do eggs, imao sam masu slušalica, ovo je neuporedivo, kao da ti je glava između 2 hajfaj zvučnika, eto.

Samo još,
PAŽNJA za buduće kupce, nisu baš sve (i ja sam tako mislio) Zenh.baš odlične, ima vel.razlike, najbolje - isprobajte (može, ismarajte prodavca), ipak je velika kinta.

gargamel4 , proslediću ti 477, ionako me smorio, evo već je na putu, sad malo skreće, jel' ga vidiš?

Ljudi, zvuči do eggs, imao sam masu slušalica, ovo je neuporedivo, kao da ti je glava između 2 hajfaj zvučnika, eto.

Samo još,
PAŽNJA za buduće kupce, nisu baš sve (i ja sam tako mislio) Zenh.baš odlične, ima vel.razlike, najbolje - isprobajte (može, ismarajte prodavca), ipak je velika kinta.

b_udder , imaš na sajtu, sad da ne reklamiram, ali, K.Miloša malo iznad "Londona" radnja, ili u Č.Čaplina.
(poslao bih ti na pp al'ne znam how, total laik)
Pa 10 dana ne umem da konektujem mob.na PCSuite????pa šta ima...
Ali, svaku slušku možeš da probaš, a najbolje da poneseš svoj omiljeni disk pa da ga puste, onda najbolje vidiš razliku.

(poslao bih ti na pp al'ne znam how, total laik)

Pa 10 dana ne umem da konektujem mob.na PCSuite????pa šta ima...
Ali, svaku slušku možeš da probaš, a najbolje da poneseš svoj omiljeni disk pa da ga puste, onda najbolje vidiš razliku.

Pa, mislim, operi ih svejedno, to je već stvar higijene
.
Nemoj da se zezaš sad ovde nego idi probaj, ne bilo ti teško. Izbegavaj one sa ravnim jastučićima (e sam dobro napisao?komplik.reč), klize a i lošije zvuče, probavaj one šupljikave, i obavezno ponesi svoj best disk.
Sad, da budem do kraja dosadan, mene su ložili da uzmem "novu" seriju, ali kad sam "čuo" "staru" - mnogo bolja, čak i duplo jeft.modeli.

Nemoj da se zezaš sad ovde nego idi probaj, ne bilo ti teško. Izbegavaj one sa ravnim jastučićima (e sam dobro napisao?komplik.reč), klize a i lošije zvuče, probavaj one šupljikave, i obavezno ponesi svoj best disk.
Sad, da budem do kraja dosadan, mene su ložili da uzmem "novu" seriju, ali kad sam "čuo" "staru" - mnogo bolja, čak i duplo jeft.modeli.

- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
Lomnica_city, pa nije da slusalice kupujes svakih nedelju dana, zar ne? ..... bolje se ispruzi malo za Sony slusalice nego da uzimas Hama-ine (mozda su ok za telefon, ali zasto da nemas dobre slusalice koje mozes da koristis i za druge uredjaje?). Hama nije losa firma ali nije bas ni vrhunska
- kvalitet njihovih proizvoda zadovoljava manje zahtevne korisnike, a cene su im ok...
pozdrav...

pozdrav...