Pimp my phone!!
Oljica, ne bas ..... vise lici ona "lite green" ali ni to nije to ... http://www.nokia.co.uk/nokia/0,8764,59880,00.html
pozdrav...
pozdrav...
- Doolentije
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 03. Mar 2006. 13:34
Kao sto su mnogi rekli, ne moze se sto sta raditi sa maskama (konkretno plastikom)... Najbolje bi bilo dizajnirati svoju masku (sto se tice grafickog dizajna, oslikavanja i slicnog, mada se ne iskljucuje i svoj dizajn maske sa istim sklopovima i podsklopovima kao i originalna - samo sto se treba iscimati oko toga), i to bi bilo bas originalno... Ako postoji takva mogucnost, kao sto je vec receno (rock, ti si reko da postoje slicne stvari), onda
... Ali takodje, za takvu vrstu zadovoljstva treba izdvojiti poprilicno kesa...
Pozdrav svima!

Pozdrav svima!

- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
evo upravo sam na nokia.com video da je najavljena nova verzija n-gage QBas

n-gage QBas
- Symbian 10.0 Balkan Edition
- TFT 65k
- no built-in camera (there's ajvar compartment instead)
- Rakija powered battery
- external antenna
- Push to talk
- RS MMC Memory Card with free version of "Gucha 2005" Game
- Weight - 500g
pozdrav...

n-gage QBas
- Symbian 10.0 Balkan Edition
- TFT 65k
- no built-in camera (there's ajvar compartment instead)
- Rakija powered battery
- external antenna
- Push to talk
- RS MMC Memory Card with free version of "Gucha 2005" Game
- Weight - 500g
pozdrav...
- Roy Fokker
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 09. Apr 2006. 21:39
Ajde da se malo uozbiljimo...
Evo sam slikao moj QD poslije pimpovanja - "riješio" sam vječiti problem one gume koja se odljepljuje prema savjetima s neta, i ekstra sam zadovoljan: strgao sam komplet prsten sa sve gumom i bacio ga, a dodao sam novu od narukvice, jedna od onih od silikonske gume koje su ekstra izdržljive i rastegljive... "dihtuje" perfektno i čak mislim da bolje izgleda nego originalna crna... malo je sad manji vizuelno, i udobnije leži u ruci.

Kao što se vidi sa slika, guma prelazi preko MMC slota i čuva karticu (lako se pomjeri u stranu kad se mijenja kartica), a s gornje strane sam dodao još jedan komad koji pokriva phone jack i utičnicu za punjač... samo skinem to kad punim i sve je cool.

Evo sam slikao moj QD poslije pimpovanja - "riješio" sam vječiti problem one gume koja se odljepljuje prema savjetima s neta, i ekstra sam zadovoljan: strgao sam komplet prsten sa sve gumom i bacio ga, a dodao sam novu od narukvice, jedna od onih od silikonske gume koje su ekstra izdržljive i rastegljive... "dihtuje" perfektno i čak mislim da bolje izgleda nego originalna crna... malo je sad manji vizuelno, i udobnije leži u ruci.

Kao što se vidi sa slika, guma prelazi preko MMC slota i čuva karticu (lako se pomjeri u stranu kad se mijenja kartica), a s gornje strane sam dodao još jedan komad koji pokriva phone jack i utičnicu za punjač... samo skinem to kad punim i sve je cool.
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Trebalo bi, iako proizvodjac nigde nije dokumentovao, da je baterija i u najnovijoj firmware verziji kompatibilna i sa rakijom. Mozda ce u pocetku malo da stucaVlada Zem napisao:...i baterija strogo radi na špricer!!!

Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim