Koji telefon ste oduvek želeli da imate?
Zove se 8810, i jako je redak (danas), ima taj šatro slajder koji nije aktivan, i u to vreme se pričalo da ima "sve", a danas je to ništa. Mada sladak je, ali 8850 mi je uvek izgledao skuplje. Inače nije od aluminijuma nego samo jako dobro ofarban i ispoliran pa izgleda ko niklovan, dok je 8850 šatro bila titanijumska, a i to je marketinški potez pošto retko ko je od nas video neki titanijum live, pa može svašta da nam se servira.

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
huh, ja sam uvek zeleo da furam 6310i, i na kraju sam ga izvadio iz caletovog mercedesa, sada, kada mu je cena pala ispod 40e polovan, a opet rula! najbolji dizajn ikada! kad bi ga proshirili koji milimetar, odradili short tastaturu nalik na N70, ili N73, stavili mu kameru, i dobar displej, uz naravno symbian i slot za memorijsku, mislim da bi to bio najlepshi fon ikada, sa sve operacijama koje su danas potrebne 

There is no knowledge that is not power
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
Igoritza, pa po tvom opisu naslednika 6310i,mislim da bo to bio e50-1,imaju po meni jako slican dizajn,symbian je (9.1),ima kameru,slot za mem kartice,lep ekran,mala lai izrazito komforna tastatura i odlicno lezi u ruci,mislim da za njega ima i jaca baterija od 1100mah,pa eto i telefona sa OS koji radi 4-5 dana neprestano-skoro savrseno..... 

D500&E71
Igoritza, Šta bi baba bila da ima.......jel? Ali ovde moram da budem pristrasan zato što ga imam i da se apsolutno složim sa lokijem13, jer po dimenzijama, osećaju u ruci, u kombinaciji sa funkcijama je jedinstven. Moram da priznam da ovo uopšte nije bio telefon koji sam želeo, ali se odlično pokazao.
Svako svog konja, jel? Ali ovo nije ni baba, ni konj, nego devojčica i to barely overage
Odosmo u off, ali neću više majke mi

Svako svog konja, jel? Ali ovo nije ni baba, ni konj, nego devojčica i to barely overage

Odosmo u off, ali neću više majke mi

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
loki13 i gargamel4 nazalost, u odnosu na recimo - e61, e50 je mnogo sporiji, bar shto se tice mog licnog iskustva .. ja sam uzeo sebi N70 i ushtedeo pare, kad sam pre toga probao i E50 i E61(nema kameru), definitivno E50 ima problem sa brzinom .. da li zbog symbian 9.1 ili neceg drugog, jednostavno - deluje mi sporo
There is no knowledge that is not power
- Daddy Yankee
- Banned
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13
- Mirko BGD
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
- :: samsung s8 plus
- Kontakt:
uff mnogo telefona je bilo moj ne ostvareni san
verovali ili ne, sad sam poceo da se lozim na starije modele, kao sto su 6310, 6110, 8850 itd
zadnji telefon koji je bio moj "san" koji sam ja ostvario je bila nokia n93... na zalost posle par meseci sam ga prodao, zbog kupovine auta, ali ako ponovo budem dosao do nekog kesa, mislim da cu ponovo da uzmem nokiu n93, samo u crnoj verziji. sada cu biti i malo subjektivan, to je po meni najbolji telefon ikad.

verovali ili ne, sad sam poceo da se lozim na starije modele, kao sto su 6310, 6110, 8850 itd
zadnji telefon koji je bio moj "san" koji sam ja ostvario je bila nokia n93... na zalost posle par meseci sam ga prodao, zbog kupovine auta, ali ako ponovo budem dosao do nekog kesa, mislim da cu ponovo da uzmem nokiu n93, samo u crnoj verziji. sada cu biti i malo subjektivan, to je po meni najbolji telefon ikad.

- Stoned Ryder
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 16. Okt 2007. 22:38
Stefan33, znam lika od kog mogu da ti nabavim jedan 8850. Jel' važi dogovor?
Ja sam se najpre primio na Nokiu 3310 i pukao sam gomilu love da bih je kupio. Zatim mi je želja bila Sony Ericsson T630, međutim morao sam se zadovoljiti "slabijom varijantom", odnosno T610. Zatim se pojavio Sony Ericsson K800i, ali dok sam čekao da mu malo padne cena snimio sam novu "zverčicu", a to je W960. Sada skupljam dinar po dinar (ili bolje reći euro po euro)...

Ja sam se najpre primio na Nokiu 3310 i pukao sam gomilu love da bih je kupio. Zatim mi je želja bila Sony Ericsson T630, međutim morao sam se zadovoljiti "slabijom varijantom", odnosno T610. Zatim se pojavio Sony Ericsson K800i, ali dok sam čekao da mu malo padne cena snimio sam novu "zverčicu", a to je W960. Sada skupljam dinar po dinar (ili bolje reći euro po euro)...

Only the good die young,
All the evil seem to live forever!
All the evil seem to live forever!
Re: Koji telefon ste oduvek želeli da imate?
Ja sam skroman, ali samo na prvi pogled
Nokia 5610 i dotle bi sve bilo cool, ali SAMO U PLAVOJ BOJI ! HA !
Njega nema nigde, i mislim da ga neću ni naći...jer su pametnjakovići nabavljali samo crvene
- pa ih ima na svakom koraku.
A plavi je tako extra !
Izmenio:gameforce:Zabranjeno pisanje celog teksta boldovano i/ili u boji!Sledeći put brisanje bez upozorenja!

Nokia 5610 i dotle bi sve bilo cool, ali SAMO U PLAVOJ BOJI ! HA !
Njega nema nigde, i mislim da ga neću ni naći...jer su pametnjakovići nabavljali samo crvene

A plavi je tako extra !

Izmenio:gameforce:Zabranjeno pisanje celog teksta boldovano i/ili u boji!Sledeći put brisanje bez upozorenja!