Evo malene baterije od 1840 mah na ekranu 4,6 Xperia T
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Au Sale kako si uspeo da izvuces toliko trajanje ?
Poslednja izmena od Lobachewsky u Sre, 20. Avg 2014. 15:02, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog:Izbegavaj da gomilom tackica, upitnika i smajlica dopunjujes do potrebnih 60 karaktera. Budi kreativniji.
Pa sa verzijom 199 moze,doduse ovo je stavrno maximum maxumuma za XT.Sad sam opet vratio najnoviju verziju i s njom nece baterija da drzi dugo.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Bandicoot, to je zato jer koristi Stamina mod. On odseče pola funkcija (ograniči povezivanje na net i slično). Bez Stamine, izdrži ~3 sata aktivnog ekrana.
Bilo bi lepo kada bi se pisalo šta je sve uključeno od "štedljivih" programa. Ovako nemamo uvid u pravo stanje baterije, jer ako ne znaš za te uštede, nikad nećeš dobiti ovoliko trajanje baterije "običnim" korišćenjem.
vla-do, nije,stamina mod mi je radio samo zadnjih 7/8 sati koriscenja dok sam spavao,a do tad mi je ekran vec imao ovoliku potrosnju. Okacio bi ja ranije ss bez stamina moda,ali sam zaspao i zaboravio
Note3
Fon na bateriji skoro pa 16h
Displej 3h i nešto ...
Na 51%
3G...non stop upaljen i sve sinronizacije
Još uvek mi čudno koliko traje baterija na note3
Jbt koliko sam se sada iznervirao, ne zbog baterije zbog koje sam i dosao, nego oko kacenja jebenih ss sa jebenog telefona na jebeni forum!
Elem, okacicu ss-ove kada budem pri kompu, problem je sto kada odem u cell standby, pise on batery: blabla... I ispod toga time without a signal: 27%. Nekad je i vise vidjao sam i 46-7% Ovo nije normalno! Znaci cetvrtinu vremena nemam signal? Ukljucen mi je dual mod, 3g kad ima i salta sam.
Sto se moje baterije tice na Z1 prezadovoljan sam,ovo je najbolje do sada
Zaboravih da slikam onaj deo gde se vidi wifi,wifi je radio celo vreme,mreza na 3g,autosinronizacije,sve full
Freyr napisao:Jbt koliko sam se sada iznervirao, ne zbog baterije zbog koje sam i dosao, nego oko kacenja jebenih ss sa jebenog telefona na jebeni forum!
Elem, okacicu ss-ove kada budem pri kompu, problem je sto kada odem u cell standby, pise on batery: blabla... I ispod toga time without a signal: 27%. Nekad je i vise vidjao sam i 46-7% Ovo nije normalno! Znaci cetvrtinu vremena nemam signal? Ukljucen mi je dual mod, 3g kad ima i salta sam.
Je l' moze neko da prokomentarise? Nije mi jasno kako moze biti ovoliki % vremena bez signala.
Freyr, kad kliknes na "more", sta pokaze? Koji telefon uopste koristis? Koji softver?
Pokusaj da iskljucis to da ga prebacuje u airplane kada nema mreze. On kad ga prebacu u airplane, nece ga vratiti dok ne uhvati dovoljno jak signal. Mislim da mu tu najvise vremena i treba pa je zato rezultat ovakav kakav jeste.
Kakav ti je inace signal tu kuda se kreces?
Dok ne skoknemo do Madjarske, koristim mrtvu xperiu mini sa jos mrtvijim 4.0.4
Zivim i radim u centru Bg, krecem se po gradu 99% vremena, zato i pizdim. Kada idem na "more" samo otvori settongs za mrezu, ne mogu da namestim airplane. Odnosno ima samo on/ off, ne I podesavanje. Ovo se desava samo kada je ukljucen 3g
Imas padove u signalu pa kao da ti ne prebaci na edge u tim momentima. Zato i imas toliki % bez mreze.
Verovatno da je softverski problem. Ne znam, pokusaj sa resetom, ponovnom instalacijom softvera.. To ti je najbezbolnija opcija trenutno...
Sony Xperia T sa wifi i 3G non-stop uključenim i bez ikakve upotrebe štedljivih programa.
Zanimljivo je da sam koristio i UC Browser, ali ga ne prikazuje na listi.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.