Nema svrhe da saljem nekog drugog, jer se na ove sennheiser sluske dobija garancija od 2 godine, a na koss od godinu.
Kako sam ja ove dokupio nakon deset dana manje od godinu, pri dokupu mi je izdata garanicija na samo preostalih godinu, na koje kao kupac sennheisera imam pravo.
Tako da ce im to iz aviona biti vidljivo ko je u pitanju, jer su prvo sluske kupljene kod njih prije 2 mjeseca, i vrlo dobro se sjecaju ove kombinacije produzenja garancije.
Evo kao pas tragac prelazim po kuci, sva sreca da su parketi svuda, ali za sad slaba vajda.
Ici cu sa tamo licno i suociti se pokusati na finjaka da ih pitam, da mi nabave tu gumicu, pri sljedecoj porudzbi, makar i kroz 3 mjeseca, jer je sumanut nacin na koji su otisle, a bilo kakva dalja upotreba mi je riskantna, cini mi se da ce cijela utroba sluski sa sve zvucnikom ispasti vani.
Da bi shvatili situaciju, pogledajte sliku datog modela.
Slike svoje patetike ne mogu da okacim, jer mi digitalac nije pri ruci, a iz potpisa vidite sa koliko megapixela raspolazu moji telefoni

.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3