Upgrade slušalica i preporuka

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Odgovori
dusanN70
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 29. Avg 2006. 20:31

Post od dusanN70 »

Neka preporuka za dobre slusalice, uzeo sam N82, a nisam zadovoljan sa dobijenim slusalicama!!!
Izdojio bi do 1500din... :D

bOOdala
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 28. Nov 2007. 22:40
:: Sony Xperia Z ultra
:: Nokia 7600

Post od bOOdala »

dusanN70, pa slabo za te pare...Bolje ti je da slushash sa standardnim slushkama...

:wink:

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

Imas za te pare(mozda 200 kinti skuplje) u nekim radnjama lepe sluske. Koliko se secam. Pogledaj PP,objasnicu ti sve ;)
Nokia E71... Elegant, but deadly

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Planiram da uzmem jos jedne sluske,pa koje biste mi pre preporucili Creative ep-630 ili Koss spark plug?
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

antec
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 11. Jul 2008. 03:32
:: LG G Flex 2

Post od antec »

Koje su trenutno, po vasem misljenju, najbolje sluske, uzimajuci u obzir samo kvalitet muzike. Cena NIJE bitna
poz

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Recimo da pogledas:

Shure SE-210 oko 150 € ;)

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

antec, "cena NIJE bitna", ...kako je to lepo :)
E ja sam se pre nekog vremena konačno dokopao Zenhajzer PX 100, ljudi stvarno SVAKA preporuka za ovaj model, ko ima 4.300,oo da pametno uloži...
Slika
Slika
OVDE REVIEW
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Sale_M »

Vlado, dobre su ti ove sluske 8) Odlican frekventi odziv i vrlo mala distorzija,samo ne nadjoh nigde kolika im je max. output strength?

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

114db, LINK, nije to toliko bitno, sluške imaju ono što se kaže "clear sound" i odlično "izvlače" bass. Jedina mana po meni je loša izolacija spoljnih zvukova :wink:

n1tr0
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 23. Jun 2008. 10:50

Post od n1tr0 »

Ja koristim nekada standard Nokia sluske koje sam dobio uz N82, mada mi se mnogo vise dopada kvalitet koji dobijam sa Apple sluskama koje sam dobio uz MacBook... :D

antec
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 11. Jul 2008. 03:32
:: LG G Flex 2

Post od antec »

Nisu lose ni jedne ni druge, samo mi nije jasno zasto je tolika razlika u ceni. Da li je mozda zbog izolacije? I kad smo vec kod toga, Vlado da li je bas toliko losa izolacija, da li je moguce normalno slusati muziku napolju? :?

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

Shure je malo "egzotičnija" marka pa je tu i razlika u ceni, a po pravilu in-ear sluške prave dosta bolju izolaciju to nema veze sa cenom, ja lično ne volim to guranje svačega u uši
Slika
Postoje i "obične" sluške koje su specijalno oblikovane da naprave dobru izolaciju, npr.Zenhajzer PXC250 (imaju u BG)
Slika
Što se toga tiče PX100 su OK za napolje ali u drndavom GSP busu ako ne odvrneš do kraja više čuješ drndavi motor...
Za Shure ne znam gde (da li) ima u BG a za Sennheiser ću ti poslati link sa programom, adresama i cenovnikom na pp. :wink:

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Probao sam PX 100, i nisu me se toliko dojmile. I to baš zbog pomnute izolacija spoljih zvukova, a ne pričam o GSPu. Pričam o dnevnoj sobi sa još par ljudi u njoj. Mislim da to duguju svojoj kompaktnosti, mada treba probati i videti.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

gargamel4, ja bih trebao da probam tvoj cx 300 sa mojom n95 da vidim dal da ih porucujem il ne.... :wink:

kefalo
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 04. Jun 2007. 19:46

Post od kefalo »

E da li sam ja baksuz ili je nesto drugo u pitanju.
Nakon dvije promjene koss sluski u godini dana i zamjenom doticnih uz doplatu za "super" sluske sennheiser , ja sam docekao da se i one u roku od dva mjeseca pocnu raspadati.

Naime, meni je iz cista mira bez drndanja i uz paznju uspjelo da na samoj sluski otpadne jedan gumeni pojas, koji okruzuje metalnu mrezicu iza koje je skriven zvucnik.
Da bi bilo jasnije model je OMX 50 VC.

kad i kako je ispalo nemam pojma, jer to nije kao kod koss, da se skida vec bi trebali da bude cvrsto fiksirano, a i nena neke djelove koji strse da bi ih mogao otkinuti ili slucajno zakaciti.

Vec dva puta sam , kao sto rekoh bio u 4audio, i drugi put su mi izasli u susret, mada su cupali kose, iako kvar nije bio do mene.
Stvarno ne znam sta da im sad kazem, iako nisam kriv, iako sam ih pazio bas, sad ispada da mi treba neka super prica, da im je prodam.

Totalno sam sludjen, ostaje samo jos kucu da prevrnem naopacke, mada tesko, jer to se i ne primjeti, osim ako ne pogledas, ko zna kad je to otpalo.

Eto platis 2750, sto nije bas malo, i onda ako mi ne uvaze ovo sad moram da se snalazim sa nekim home made rjesenjima.
Strasno, i frustriran i razocaran sam.
One koss su bar po 6 mjeseci izdrzale a ova ni 2.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3

kapoerista90
Expert
Expert

Post od kapoerista90 »

Ti si zaista baksuz. Uzmi brate neke normalne i kraj... Evo mojih KOSS sluski, koje sa N82 daju zvuk boli glava. Za MP3 necu ni da pricam...

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Smisli pricu i neka ti ode neki drugar umesto tebe, mozda ih uspe ubediti da ti ih zamene! :wink:

kapoerista90
Expert
Expert

Post od kapoerista90 »

Slika
Evo ih. Malo je losija slika (vestacko svetlo), al valjda ce se videti.

kefalo
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 04. Jun 2007. 19:46

Post od kefalo »

Nema svrhe da saljem nekog drugog, jer se na ove sennheiser sluske dobija garancija od 2 godine, a na koss od godinu.
Kako sam ja ove dokupio nakon deset dana manje od godinu, pri dokupu mi je izdata garanicija na samo preostalih godinu, na koje kao kupac sennheisera imam pravo.
Tako da ce im to iz aviona biti vidljivo ko je u pitanju, jer su prvo sluske kupljene kod njih prije 2 mjeseca, i vrlo dobro se sjecaju ove kombinacije produzenja garancije.

Evo kao pas tragac prelazim po kuci, sva sreca da su parketi svuda, ali za sad slaba vajda.
Ici cu sa tamo licno i suociti se pokusati na finjaka da ih pitam, da mi nabave tu gumicu, pri sljedecoj porudzbi, makar i kroz 3 mjeseca, jer je sumanut nacin na koji su otisle, a bilo kakva dalja upotreba mi je riskantna, cini mi se da ce cijela utroba sluski sa sve zvucnikom ispasti vani.

Da bi shvatili situaciju, pogledajte sliku datog modela.
Slike svoje patetike ne mogu da okacim, jer mi digitalac nije pri ruci, a iz potpisa vidite sa koliko megapixela raspolazu moji telefoni :D .
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Sale_M »

kefalo, otprilike taj 4audio nije uopste pouzdana firma za kupovinu iako su satro generalni distributeri za Srbiju.Meni su iz cista mira posle 4 meseca otkazale Koss Keb-24(zvuk se jednostavno izoblicio i izgubio 50% jacine) a mom drugu P7 od istog proizvodjaca,naravno kupljene u 4audio. :dry:

Odgovori