Baraba, Prikljucujem se cestitkama za prsten
Lepih slika je bilo, svaka cast svima!
Slabo slikam, dosta posla imam pa ne stizem nista pametno da uvatimmm Bice uskoro...
Kamera na xz,ono da kazem moze solidnu neku sliku da napravi jedino ako slikas napolju pri dnevnoj svetlosti...tu je bar malo ok da kazem...a inace vec u zatvorenim prostorima...nista ne valja....slike su uzas....sta su radili pa da tako bas.kamera ne valja,nije mi.jasno uopste....
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
nikad nisam voleo ovu obradu slika od strane SE nekad a sad sonija. Uvek su stavljali akcenat na redukciju suma naustrb detalja, i stalno im se po slikama pojavljuju dupli pikseli pogresne boje itd itd sto dovodi do gubitka detalja. Jes'da moras biti pixel peeper da bi ovo komentarisao, al u principu sem detalja i nocnih slika svi telefoni imaju skoro isti kvalitet.
PV808 je naravno van svake konkurencije, i da nema onog highlight clippinga komotno bi mogao da se takmici sa mojim canonom
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Ovo na 100% kada gledam je da ne kažem šta. Sale menjaj il vraćaj kao sekundarni neku nokia. Ne mogu da skapiram da ne ispeglaju softver, a nekad je sony bio pojam za fotku na fonu.
I ja isto nisam zadovoljan kvalitetom
Evo Xperia T pravi sad pravi bolje fotke
Sale_M, o kameri sam ti i ja rekao da mi tu nesto zamrljano pri zumiranju 100 posto na Z1. Samo nisam umeo da objasnim kao hibiskus i Baraba, ali nesto mi nije stimalo. Zacudio sam se takav telefon, a tako kameru da zeznu.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.