Koji telefon imate?

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima

Koju marku telefona koristite?

Nokia
247
56%
Sony Ericsson
104
23%
Samsung
40
9%
Motorola
17
4%
Benq-Siemens
7
2%
Drugo
30
7%

Ukupno glasova: 445

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Pozdrav svim clanovima foruma,evo mene opet posle dugih 6 meseci bez interneta,ponovo na ovom forumu.Mnogo mi je nedostajao :) .Koliko vidim ovde ima bas dosta novih clanova,i nesto manje starih al dobro.
Ja i dalje furam N70,nazalost nema se kesa za nesto jace,a i n70 me dobro sluzi.Nadam se da ce da mi se uskoro nasmesi E61,ali otom potom. :wink:
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

Wicker Man, pa dobrodosao nazad ;)
Ima i nas starih clanova mada stvarno sve manje i manje :(
E61 nije nesto mnogo skup tako da bi ti u svakom slucaju preporucio da obavis tu zamjenu sto prije, pa da se bacis na cackanje svih predivnih mogucnosti novog OS-a :D
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

Wicker Man, ja sam ti jedan od njih :D .Pozdrav & dobrodošao nazad :roll: :wink: !
Nokia C6

Ivsa
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 20. Sep 2007. 20:22

Post od Ivsa »

Evo i da se i ja pohvalim mojom novom kupovinom, odnosno buraz ga je našao ali sad je samo moj, HTC Touch!? Mogu reć da je fon, kao prvo prelep, skroz simpatičan, a funkcije, strava, još uvjek ga čačkam non-stop, mal probleme mi pravi virtualna tipkovnica, al pusti ti tipkovnicu kad je sve ostalo skroz strava, posebice me oduševi multi-tasking, za sada nisam primeto puno bagova, jedino sto mi nekad zna, nakon što napišem tekst poruke, obriše ga, al nedešava se tak često, pa eto da se i ja pohvalim, pa ako neko ima neka pitanja ili komentare, slobodno!?

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

Cestitam na kupovini :D Strasno lep telefon... Nek te lepo sluzi... :D I daj neki rewiew o tome.
Wicker man, dobro nam dosao nazad ;) its good to have u back onboard :)
Nokia E71... Elegant, but deadly

Ivsa
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Ivsa »

Evo jedan mali rewiew o mom fonu!?
HARDWARE - mobitel je prelepo dizajnira i što je još važnije, kavalitetan, lak za držanje u ruci i čak ako imate dovoljno dugačke noket i malo sreće možete dosta funkcija pokrenuti i bez vađenja olovčice, no to znači i zaprljani ekran, što se vrlo lako dogodi, ekran i dio oko njega su magnet za otiske, no uporabom stylusa, svi ti problemi nestaju, što me oduševilo!?

SOFTWARE - ZA korišćenje, jako pogodan, i bez puno problema možete doć do svih željenih funkcija, pogotov preko Home screena, i tako nakon nekih podešavanja, smatram ga dosta dobrim, veća se aplikacija dosta brzo pali i radi bez zastajkivanja, jednio šta sam primetio da je dosta sporiji, nakon što se pokrene više aplikacija (u mom slučaju, više znači oko 10 aplikacija), no još uvijek radi sasvim dobro, te smatram da je taj posao dosta dobro odradio!? Poneke bugove sam primjetio, no sve su to sitni bagovi uz napomenu na onog što sam već iznad napisao, i smatram da je software sasvim zadovoljavajući, ekran zadovoljavajući iako pod direktni udarom sunčevih zraka baš i nije pogodan za korišćenje!?

TOUCH FLO - Jedna korisna stvar je i velika novost, sučelje lako za korištenje, poziva se povlačenjem stylusa odozdo ekrana prema gore, a opoziva se povlačenjem odozgo prema dole, nako što je pozvan a to se može napravit u bilo kojem trenutku, u pisanju poruka, u gledanju slika preko explorera, i sličnjih radnji, kao neki pomoćni meni, što je stvarno korisan stvar!? No pprimjetio sam da se nekad zna pozvati samo no to je najmanji problem, jednostavno ga opozovite, nikave veće propuste nisam primjetio, jednio što je malo ograničeno, ima svoje predstojeće funkcije i nemože se proširit na druge!?

MULTIMEDIA - Iako je ovaj telefon prvenstveno poslovnim korisnicima, iako ga ne postojanje prave qwerty tipkovnice malo udaljava, ovaj fon je multimedialan isto koliko je i poslovan!? Funkcije su vrlo lake za korišćenje, ima solidan music player, no naravno, može se stavite neki puno bolji sa raznim ekvilajzerima i funkcijama, Windows Media Player radi sasvim savršeno svoj posao kao preglednik videa i mužićkih datoteka, i vrlo je lak za korišćenje, i pokazao se dosta dobar i jednostavan!?

KAMERA - Kamera rezolucije 2 mpx, bez ikakvog flash je više postavljena u fon samo da se može reći da je tu, moj prijašnji fon je bio D900i i u usporedbi s njim, mogu reći da pravi duplo gore slike od njega, video da ni ne spominjem, no pošto kamera nije presudno kod ovakvih modela, nije za zamjerit, za slikanje nekih casual foti, poslužit će bez ikakvih problema, no to ne znači da je za pohvalu!?

PORUKE - Mislim da je ovo većinu zanimalo, što se tiče brzo i krtako odgovaranja, možete zaboravit na to, pri tom ne mislim da je pisat poruke sporo i teško, neg da jednostavno nemožete tako brzo odgovorit na kratke poruke, nego je potrebno dosta strpljenja, i možete zaboravi na pisanje dok vozite automobil, u hodu ili slično, za pisanje poruka je potrebnu potpuna koncentracija i nravno malčice strpljenja!? Pisanje poruka prepoznavanjem teksta je lako i nije se teško naviknit i koristit kao takvo, je jako dobro, no naravno, možete zaboravit na pisanje u pokretu, ili prilikom vožnje autobusom!? Pisanje poruka preko virtualne tipkovnice je vrlo lako, i potrebno se samo malo naviknut i uskoro će te poruke pisati jako velikom brzinom!?

ZAKLJUČAK - Telefon nije imao nikakvih problema s jačinom signala, i jačina tokom zvonjave i razgovora je i više nego zadovaljavajuća, jako glasna i primjerena za te funkcije, vibracija malo iznad prosečne, i još mi se nije desilo da se desi da sam propustio neku obavjest putem vibracije!? Baterija i nije veliko oduševljenje, bez problema može da izgura jedan dan, no išta više, je previše za očekivat, no još pod utjecajem stalno maltretiranja od moje strane pa ne mogu reći da je situacija 100% takva!? Sve u sve jako ozbiljan fon, sa nekim jako dobrim rešenjim i pomalo čak naginje na multimedialni fon, što je pohvalno, sve pohvale za kvalitet izrade, iako ima samo virtualnu tipkovnicu, pri potpunoj posvećenosti kod korištenja, ne stvaraju se nikavi problemi!?

UKUPNA OCJENA - ovog modela bi bila 16 od 20, prvenstveno zbog odsustva bolje kamere, i povremenih zastajanja nakon pokretanja više aplikacija, i nedostatka prave tipkovnice, no kome ovo nesmeta, slobodno može podignuti ocjenu za 2 boda!?

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Sensei »

Ivsa, svaka cast na opsirnom review-u, ali si totalno promasio temu!

Posto nema poseban podforum o HTC telefonima sve sto se raspravlja o njima se pise u podforumu "ostali proizvodjaci"

Ivsa
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Ivsa »

Znam da sam tebo napisat u podforum "Ostali proizvodjaci", al eto, kad svi svoje opisuju pa rekoh da i ja svoj!? I nema problema za rewiew, uskoro očekujte i malo duži!?

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Sensei, tehno maniac, kapoerista90, Hvala momci,lepo je biti opet kuci. :)
Ivsa, Lep rewiew.Nego ako nije tajna koliko si platio telefon?.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od tehno maniac »

Ivsa, neka padne kopi pejst :D :D :D :D :D :D !
Nokia C6

Ivsa
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Ivsa »

Platio, mnogo lepa cena, buraz ga naš kod njegovog frenda, frend mu reko da je mobitel katastrofa i da nema nikakve koristi od njega i da mu ga za 1000 kn, na to sam najviše ponosan, kupljenj u NJemačkoj ali ne brendiran, dao mi sve što je dobio od njega, kutija, punjač sa nastavcima za razne veličine napon, usb kabel, koji je ujedno i kabel od punjača, futrolu i slušalice!? Stvar na koju sam najviše ponosan je cjena za koju sam ga dobio, to ti je negdi oko 140 evropljanja, lepa cena, mnogo!? :wink: :wink: :D :D

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

Pa to je bukvalno telefon dobijen na poklon! :) Čestitam!

Pozdrav! :wink:
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

zllaja
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 09. Dec 2007. 01:09

Post od zllaja »

Ivsa, hvala za onako opsiran review i zanima me bas koliki ce biti sledeci :)
I naravno,ne mogu a da ne prokomentarisem koji si samo sreckovic :) Mislim za 140e dobiti takvu spravicu...Nista,ja se mogu samo nadati da cu i ja dobiti jedan slican fon skoro pa za dz.a tebi zelim da te dobro sluzi :)
Nokia N95 8GB

kapoerista90
Expert
Expert

Post od kapoerista90 »

Mali update... Prodao sam K810... ne treba mi vise, ni drugi tel ni druga kartica... smara me da ih nosim... Sad cu prodam sve telefone koje imam, i zadrzavam nokiu N82... a sve ostalo... bye bye :D

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Otkud takav extremni preokret? :)

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Sensei »

I ja sjutra idem da mijenjam sve svoje telefone :D

6120 classic dajem za Anycool T808(da malo probam TV :D)
Nokiu N95 dajem za N82(ako se ne predomislim u zadnjem trenutku)
Nokiu 6230i sam vec dao sestri a ona meni SE K300i(meni je svejedno koji mi je treci mob a njoj je ipak bolji ovaj sto sam joj dao)

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od tehno maniac »

Sensei, Čestitamo
Ja prekosutra menjam svoj asortiman.
U900 menjam za E66
1200 menjam za M3510 beat (na mesec dana)
Dosta nas 4umaša menja asortiman
Čekamo Idžu,Miodraga, & miška
Naravno i wicker man-a :D
Nokia C6

kapoerista90
Expert
Expert

Post od kapoerista90 »

Pa znas kako, polozio vozacki, pa ono... ne trebaju mi toliki telefoni, a pare mi trebaju da malo picnem autic :) Tako da ono... Cuvam N82, i cekam Nokijin sledeci BUM, pa cu ga uzimam verovatno :)

Sensei, ti ako uzmes taj Anycool, ne treba ti treci tel :) imaces N82 (zamenices, veruj mi :P) i anycool za obe kartice :P

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Au kakva je ovo manija menjanja telefona? :D
Ja cu ipak jos cekati dok ne vidim sta ce se pojaviti i kakve ce cene biti! N82 mi je nov fon tako da nisam se jos smorio sa njim!
tehno maniac, odakle ti M3510 kad tek treba da izadje na trziste?

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Sensei »

tehno maniac, hvala...mada to jos nije gotova stvar...ceka se jos zvanicna primopredaja :D

kapoerista90, pa u pravu si za anycool, k300i vjerovatno necu vise ni koristiti ali neka stoji nedje sa strane, zao mi da ga bacim ;)

Ajd kad ste vec tu i ti i IDzO recite mi po VAMA kakva je stvarno tastatura na N82, jer pricam sa bivsim vlasnicima tog telefona i jos mi niko nista lijepo nije rekao za nju :(

Zaključana tema