Slike sa mobilnih telefona
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
hmmm.. hebemu ovaj k800 stvarno pravi dobre fotke, koliko god govorili da nije neki prelazak sa k750 na njega opet.. mislim da vredi
ti milane rece da nije tvoj koliko se secam pa.. posto vidim da ga kvalitetno koristis, imali "velikih" razlika na k750.. nesto drasticno ili samo kamera i displey.. mali off
ti milane rece da nije tvoj koliko se secam pa.. posto vidim da ga kvalitetno koristis, imali "velikih" razlika na k750.. nesto drasticno ili samo kamera i displey.. mali off
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Sta da nije moj???
Pa stvarno posle k750i/w810i koriscenja, k800i je pravi naslednik(dobro je da se nisam odlucio za k550i), velikih razlika nema, ali ove razlike su sasvim dovoljne
telefon mi sasvim odgovara, ekran je taman, kamera taman, softver je dosta bolji i stvarno je napredovao
Ne znam kad bih imao k750i razmislio bih o prelasku na k800i, ne dobija se puno ali vredi ovo sto dobijes
Nisam za sad nasao na neku manu, sve radi odlicno,dzojstik je malkice tvrdji, a ja onako hocu na mali dodir da pomerim pa nekad nece, onda SIM kartica nisam znao izvaditi, veoma tesko se vadi dok se na naviknes na to, takodje i +/- taster je nekako drugaciji i posle koriscenja w810i jedva sam se navikao

Pa stvarno posle k750i/w810i koriscenja, k800i je pravi naslednik(dobro je da se nisam odlucio za k550i), velikih razlika nema, ali ove razlike su sasvim dovoljne

Nisam za sad nasao na neku manu, sve radi odlicno,dzojstik je malkice tvrdji, a ja onako hocu na mali dodir da pomerim pa nekad nece, onda SIM kartica nisam znao izvaditi, veoma tesko se vadi dok se na naviknes na to, takodje i +/- taster je nekako drugaciji i posle koriscenja w810i jedva sam se navikao

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
- MilančeBGD
- Expert
- MilančeBGD
- Expert
Cudo bre ovaj google
h**p://www.visit-montenegro.org/kultura/mmoraca.htm
Evo i slika manastira sa k800i( svracao sam i kad sam isao i kad sam se vracao sa mora, veoma lepo je sredjeno oko njega, postavljene klupe ima potocic(voda je toliko hladna da kad drzis ruku 30s sva ti utrne
)
Malo je bez veze slikati manastire, neki su i zabranjeni za slikanje, ali kad svi slikaju zasto ne bih mogao i ja
a i lepo je videti ovako nesto, mozda ce neko odluciti da ipak i svrati i obidje ovaj manastir

h**p://www.visit-montenegro.org/kultura/mmoraca.htm
Evo i slika manastira sa k800i( svracao sam i kad sam isao i kad sam se vracao sa mora, veoma lepo je sredjeno oko njega, postavljene klupe ima potocic(voda je toliko hladna da kad drzis ruku 30s sva ti utrne

Malo je bez veze slikati manastire, neki su i zabranjeni za slikanje, ali kad svi slikaju zasto ne bih mogao i ja

- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
milan91, onda sam ja nesto pomesao
pa nisi se pohvalio da si sad na njemu, samo si se pojavio sa slikama k800, nije lepo od tebe
neka ti je sa srecom
--------------------------------------
ova zadnja slika, voda, ti je malo vise mutna.. a sta rece stati je ono na nebu sto lebdi, jel stvarno istina da "nismo sami" ?
(
)
pa nisi se pohvalio da si sad na njemu, samo si se pojavio sa slikama k800, nije lepo od tebe

neka ti je sa srecom

--------------------------------------
ova zadnja slika, voda, ti je malo vise mutna.. a sta rece stati je ono na nebu sto lebdi, jel stvarno istina da "nismo sami" ?

- MilančeBGD
- Expert
:)Hvala, pa uzeo sam ga pred put, jurcao sam po najvecoj vrucini po gradu 
Jest i ja sam to primetio, jer sam cucnuo i slikao i ruka mi se zadrmala u trenutku...
Kod k800i je najvaznije imati mirnu ruku, ako nemas mirnu ruku dzaba onda sve, fotografija je sva mutna, moracu da potrazim negde one foto dodatke sto su izasli za k800i
Hehe
na nebu
ne znam sta je, oblak sigurno
Jao kakvo je nevreme bilo jedan dan, znaci nikad nisam video, to je toliko sevalo i pucalo, a tek kisa i vetar... I ja pametan ono puca, a ja izasao sa k800i da slikam
ukljucim BestPic i skljocao tako i pobeze mi jedna munja za manje od 1s, znaci hteo sam da se ubijem
Evo i 2 slike najbolje izvucene iz BestPic, kao sto vidite nisu nesto, jer dok je BestPic ukljucen nemate mogucnost da izaberete mod za nocno slikanje
btw. da ne ispadne da postavljam slike sa k800i da ga ocrnim kako lose slike pravi nocu, opet kazem kad je BestPic ukljucen nema brianja moda za nocno slikanje

Jest i ja sam to primetio, jer sam cucnuo i slikao i ruka mi se zadrmala u trenutku...
Kod k800i je najvaznije imati mirnu ruku, ako nemas mirnu ruku dzaba onda sve, fotografija je sva mutna, moracu da potrazim negde one foto dodatke sto su izasli za k800i

Hehe

btw. da ne ispadne da postavljam slike sa k800i da ga ocrnim kako lose slike pravi nocu, opet kazem kad je BestPic ukljucen nema brianja moda za nocno slikanje

Ne mogu sad da se udubljujem u sve sto se desavalo dok nisam tu, evo samo da se javnem sa po kojom slickom sa fona, a nastavicemo za koji dan kad se vratim. Pozzzzzzz.......
http://i61.photobucket.com/albums/h55/g ... 007002.jpg
http://i61.photobucket.com/albums/h55/g ... 082007.jpg
http://i61.photobucket.com/albums/h55/g ... 007002.jpg
http://i61.photobucket.com/albums/h55/g ... 082007.jpg
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2