Pa to je bas odlicno kad tako brzo moze da uhvati signal.Ja sam stavio ovaj moj modul da se punio cele noci a ja ne znam da li se uopste napunio.Dok se punio sve vreme mi je svetlelo crveno dugmence,a na 5 sekundi mu svickalo zeleno dugmence
toda81, Stavi ti slobodno i TomTom-a, i mapu Istocne Evrope,veruj mi da se neces pokajati. Naravno, stavi i Garmina, uporedjuj. Meni je TomTom prosli septembar u Moskvi radio fantasticno.
meni je tomtom prosle godine u Nemackoj radio odvratno, toliko odvratno da sam prokljinao mobilni telefon, a u Srbiji se pokazao manje-vise ok!!! jedino sto tomtom ima mnogo lepsi Interfejs od garmina, ali koga je briga za interefejs, stvar navike.. ipak je bitna tacnost podataka
Koliko vidim i jedan i drugi imaju svoje prednosti i nedostatke.Ne znam kako se ubacuje tom-tom tako da ce mi biti problem da njega ubacim,a za garmin xt imam neko uputstvo tako da cu to mozda i da uspem da odradim
ma garmin se lako ubacuje nije nikakva mudrost i sa njim do sad imam pozitivna iskustva jedino za njega sam nasao mape srbije da valjaju a pogotovo manjihb gradova kao SM
N73 full hacked and customized by me, 5800XM NAVY blue CFW40 by FXGT
Imam 6220c i hteo bi da instaliram GPS. Vidim da svi hvalite Garmin mobile XT (koja ver.? 5.0 ili 4.2?) i da treba da skinem mape za SCGR v1.8, da li su one free ili moram i njih da potrazim?
Program mi nece biti problem da nadjem ali treba par saveta, jer, razumite me, ovo mi je prvi Symbian mob.
- Kada skinem program, samo ga prekopiram na mob i onegde pokrenem instalaciju?
- Da li ima jos nekih dodatnih podesavanja posle instalacije?
- Sta da radim sa Nokia Maps na fonu? Jel mogu onda to da obrisem?
Stavi bolje verziju 4.20 i 1.8 mapu.
Sada posto si pocetnik sa sumbian telefonima bice ti tesko da sam to instaliras.
Programi,igre,teme se instaliraju na 2 nacina:
1. Preko pc suita - telefon povezes preko kablija izaberes pc suit mod i kliknes 2 puta na aplikaciju. Zatim prati instrukcije na fonu
2. Prebacis instalaciju na fon i odatle je pokrenes
Sto se tice garmina pogledaj pp
Ljudi jer ima neka caka pa ja ne znam ili prosto ne moze da se namesti da garmin pazi na jednosmerne ulice. Vrlo cesto se to desava a i da mi kaze da skrenem gde je zabranjeno.
stefgi, "caka" je u samim kartama, u zavisnosti koliko su dobro odradjene. Znaci ako je neka ulica u samoj karti kao takva naznacena onda te sigurno nece navigacija odvesti u zabranjnom smeru.. Ili jednostanvno zastani, pogledaj da li negde ima tople brace i ako ih nema na vidiku ti nastavi da pratis kuda te usmerava
bygynon, ne mora da znaci, nekad hoce i da vrati na istu putanju pa da mu trazi polukruzno. I na kraju krajeva, navigacija se koristi u mestima koja ne poznajes tako da.. kako decko moze znati da sve naredne ulice nicu jednosmerne ili sta vec? Mape su lose, nista drugo.
Mirko, mislim da ljudi ne znaju o kom ti to Danijelu pričaš
Azimuth, koliko ti se puta desilo da naiđeš na više od 2 paralelne jednosmerne ulice u istom smeru za redom? U 90% slučajeva idu u jednom pa u drugom smeru. Sasvim sam siguran da je tako barem u Beogradu, Budimpešti, Atini, i još nekoliko manjih gradova.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.