Upgrade slušalica i preporuka
Zna li neko gdje u Beogradu mogu kupiti hpm82 sluske, ne moraju biti original, jer imam original samo mi je sestra pogubila sva 3 para gumica, pa ih ne mogu koristiti.
Znaci trebaju mi samo gumice...
Ako neko ima mogu i otkupiti..
Znaci trebaju mi samo gumice...
Ako neko ima mogu i otkupiti..
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
Ljudi, naručio sam Sennheiser PX 200 za 53-55€ (razlika je u kursu, carini i sl, pa ne znaju u euro baš). Mislim da je to prilično dobra cijena, jer na jednom sajtu u Srbiji (4audio) koštaju 70€. Šta vi mislite?
kefalo, mislim da u koju god radnju mobilnih uđeš ne možeš promašiti dotične slušaljice.
Pozdrav!
kefalo, mislim da u koju god radnju mobilnih uđeš ne možeš promašiti dotične slušaljice.

Pozdrav!

iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
kefalo, zeznuto je što zbog daljinskog nove koštaju 50 evra. To je bio jedan od razloga što sam prodao W950, a samo gumice........... šta znam, vidi u DCju u zvaničnoj prodavnici (mada sumnjam), ili eventualno nekog kineza da uzmeš a da je isti primer, ali i to je zeznuto jer su razlike minimalne (cx 300 i hpm82 gumice na oko izgledaju isto a nisu) a baš sa šublerom da obilaziš buvljake..............
vincent, a si uštedeooo...........

vincent, a si uštedeooo...........

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Hvala!!! Jedva čekam da mi stignu, treba za nedelju dana da dođu!!! Nije 15€ malo, to mi je pola mjeseca-mjesec kredita!
Ma na "revijama" sam se ja, Vlado, i oduševio, ali su mi bile skupe 80+ evrića u BG, sad su 70, a ove mi stižu za 55 (plus već imam neke Panasonic simpatične, ali slabe i tihe)! Probao sam u toj muzičkoj radnji i neke perverzija dobre sluške Audio Technica (ne znam model), studijske, produkcijske, ma čudo jedno, i razvaljuju! Taj zvuk je nevjerovatan! Ali koštaju oko 150€, a takvo čudo mi realno nije potrebno... Javljam utiske...
Pozdrav!

Pozdrav!

iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Problem rijesen, servis telefona u Kralja Milana iz pravca Terazija kad se ide ka Londonu, sa desne strane...
Par gumica kosta 100 dindzi, a imaju i kopije sluski u paketu sa 3 para male srednje i vece gumice a cijena 600 dinara...
Par gumica kosta 100 dindzi, a imaju i kopije sluski u paketu sa 3 para male srednje i vece gumice a cijena 600 dinara...
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
kefalo, jel su gumice od originalnih sluski, ili od kopija?
Razlika je u tome sto su originalne napravljene od mekse i kvalitetnije gume, tako da su prijatne za nosenje, kao i sve Walkman sluske, a ove kineske kopije imaju znatno tvrdju gumu koja nije bas prijatna za nosenje, tj. za uvo!
Pitam jer bih i ja uzeo te gumice, naravno pod uslovom da su ok, jer sam i ja pola ovih mojih pogubio, tako da sada u desnoj sluski imam najmanju velicinu, dok u levoj imam najvecu, sto uopste nije prijatno!

Razlika je u tome sto su originalne napravljene od mekse i kvalitetnije gume, tako da su prijatne za nosenje, kao i sve Walkman sluske, a ove kineske kopije imaju znatno tvrdju gumu koja nije bas prijatna za nosenje, tj. za uvo!

Pitam jer bih i ja uzeo te gumice, naravno pod uslovom da su ok, jer sam i ja pola ovih mojih pogubio, tako da sada u desnoj sluski imam najmanju velicinu, dok u levoj imam najvecu, sto uopste nije prijatno!

Jesu tvrdje su, ali ako znam da mi je alternativa ili bez ili senheiser bez izolacije,onda je i ovo dobro.
Jeste tvrdje, istina, ali ne toliko.
Jedino sam primjetio da kad ih vadim, moram malo lakse jer se izvrnu.
Doduse, to se samo jednom desilo..
McLaren F1, li kakvu ideju kako ih omeksati
, npr. da ih potopim u nesto ili slicno.
Sto se tice gubljenja, istih, ne znam kako mi ranije nije palo na pamet, ja cu svoje sa bocne strane kanuti sa super Bond ljepkom i nema da mrdnu..
Jeste tvrdje, istina, ali ne toliko.
Jedino sam primjetio da kad ih vadim, moram malo lakse jer se izvrnu.
Doduse, to se samo jednom desilo..
McLaren F1, li kakvu ideju kako ih omeksati

Sto se tice gubljenja, istih, ne znam kako mi ranije nije palo na pamet, ja cu svoje sa bocne strane kanuti sa super Bond ljepkom i nema da mrdnu..
- McLaren F1
- Ex-Moderator
E sad ne znam hoce li da zvuci glupo, ali si me ostavio u nedoumici..
Jesi li stvarno ozbiljan sa ovom vodom? Ja sam raspolozen za kuvanje
...
btw, ni ovako nisu lose, bitno je da zatvore spoljne zvukove..
Jesi li stvarno ozbiljan sa ovom vodom? Ja sam raspolozen za kuvanje

btw, ni ovako nisu lose, bitno je da zatvore spoljne zvukove..
Poslednja izmena od kefalo u Čet, 05. Feb 2009. 02:23, izmenjeno 1 put ukupno.
- McLaren F1
- Ex-Moderator
Sta preporucujete?
Sennheiser mxl 51 = 2390,00 RDS
Sennheiser mx460 = 1400,00 RDS
Denon ah-c252 = 2000,00 RDS
l51 i 460 cini mi se da su iste na papiru, e sad ne kapiram sto su ove skuplje, zbog par dodatnih kablica
denon su "samo 100dB" al su inear za raliku od 116dB kod mx-a.
Mx460 su mi na prvom mestu, ali ako su drasticno bolje denon dodao bih tih 600 dinara. Sta mi vi preporucujete
Sennheiser mxl 51 = 2390,00 RDS
Sennheiser mx460 = 1400,00 RDS
Denon ah-c252 = 2000,00 RDS
l51 i 460 cini mi se da su iste na papiru, e sad ne kapiram sto su ove skuplje, zbog par dodatnih kablica

denon su "samo 100dB" al su inear za raliku od 116dB kod mx-a.
Mx460 su mi na prvom mestu, ali ako su drasticno bolje denon dodao bih tih 600 dinara. Sta mi vi preporucujete