XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Azimuth, bakica je hit. I cveće kada idem na full rezoluciju je naopako. Rotiraj slike pre upa, nemoj biti naopak čovek, uvek krivim glavu kad gledam tvoje slike
@kutijagreha, druga slika je odlična.
I još jedno poređenje G2 i S5.
G2:
S5:
Poslednja izmena od Baraba u Pet, 20. Jun 2014. 08:42, izmenjeno 1 put ukupno.
Meni je tu najjaca faca ovog klinca iz busa
Kako naopako slika? Meni je sve ok. Doduse, sa telefona i kompa kad gledam na flickr aplikaciji, nisam skidao sliku da proverim da li se rotira. A i sta ti fali, taman malo vezbas vrat
Evo koliko blizu Sony telefoni fokusiraju...a moze jos blize
Novcaniceee
Xperia T
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Evo primera zasto neke slike bolje da se obrade. 808 ima jak xenon i cesto zna da naprvi bljestavu i svetlu sliku... Preko MS foto galerije na win8 u jednom potezu to moze da se koriguje:
Original:
Korigovana:
Poslednja izmena od Sale_M u Pet, 20. Jun 2014. 20:46, izmenjeno 1 put ukupno.
Wow zoreliii pa gde si ti do sad covece,give us just selfies from now
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.