Iskustva sa (online) prodavnicama
Re: Iskustva sa (online) prodavnicama
Narucio sam upravo od Mladena, trebalo bi da stigne sutra, pa cemo da vidimo... Covek cak daje i 6 meseci neku pisanu garanciju na legalnost i ispravnost uredjaja, sa kojom verovatno mogu da se obrisem, ali sta sad... kad vec nudi covek, da ga ne odbijem 

- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Od sad, kad mi neko kaže "jbg", ja ću njemu "jbg ti".cvoruga napisao:(...) on kao jbg, ja rekoh jbg ti i otkažem.

Ma naravno, neka si mu otkazao, i ja bih. Ako neće moje pare, naći ću nekoga ko 'oće, a da me pritom i ispoštuje.
Kad ćale kupovao mob, našli smo kod njega nešto i ja mu poslao poruku na kp da sam zainteresovan, samo me zanima da li garancija važi u njegovom servisu ili je garancija operatera, nije odgovorio. Ok ne mora, ali kad već posluje preko kp, neka bude profesionalan, ne može tako da iskulira mušteriju.cvoruga napisao:Na konto onog Ivana iz Apatina, što ima milion pozitivnih a nijednu negativnu,
zvali smo ga pre neki dan, kaže nema taj uređaj a u KP ponudi stoji da ima,
posle okrene koleginica on kaže ima, u čemu je fora nemam pojma.
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Ma cvoruga ,mislim na odgovor tom liku,ja sam mislio ti ces to fino
To mi pre lici na mene da obrusim
To mi pre lici na mene da obrusim
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
cvoruga davno sam ja pričao o Ivanu iz Apatina. Ocene se nabave bez da prodaš bilo šta. Zato samo lično ili na preporuku.
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 11. Jan 2009. 23:39
Svi oni dobijaju pozitivne ocene kada je u pitanju kupovina,i realno tu nema maltene šta da prođe loše. Tj ili je kako treba ili si prevarant. Ono što je loše to je da čim iskrsne neki problem,prave se ludi. E tu treba da se vidi kakav je prodavac. Ja sam prošle godine uzeo grand 2 kod nekog lika iz Niša. Prodaja i dogovor sve prošlo ok,lik zalepio i foliju na ekran i bio u BG-u pa se našli za preuzimanje. Posle par meseci kada je nastao problem,izbegavao je da se to sredi. Te ja sam ga polio udario ili bilo šta. Nudio sam mu da odnesem u ovlašćeni servis i da ako je moja greška nikom ništa ,ako je telefon riknuo da ga vratim. ništa mu nije odgovaralo. jedino što je nudio to je da pošaljem aparat ali ne njemu nego nekom liku iz nekog drugog grada ( nije hteo da da svoje podatke ). Kako je prepiska išla u lošem smeru,batalio sam da se cimam sa njim ( darko iz niša,sad vidim ima 504 pozitivne i 1 negativnu ) i prodao sam kasnije telefon. Ono što hoću da kažem..svi su oni verovatno super kada treba da se proda nešto,ali kada je reklamacija u pitanju tu se pokazuje ko je dobar a ko loš prodavac
Samsung S10+ red
Kad su reklamacije u pitanju nema dobrih prodavaca, nemoj da vam zamazuju oci, nijedan od njih nema servis, sve sto nije ovlascen servis kupujete macku u dzaku, prodaja ce dobro da prodje ali ne racunajte onda na neku garanciju ako nesto ne daj Boze krene po zlu.
Iphone 6, space gray
Pozdrav svima! Interesuje me da li imate iskustva sa mobilnionline? Naime, želim da kupim Huawei P8 Lite i vidim da na njihovom sajtu cena varira između 205 do 217 e u zavisnosti od boje telefona, a na mobilnishop-u (za koji znam da je pouzdan jer sam već naručivala) cena je 235e.
Hvala!
Hvala!
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Ako si već imala pozitivne iskustva , mislim da 20ak evra nije razlog da menjaš proverenog prodavca. Između ostalog to kažem jer sam i sam uzeo 2 telefona preko mobilnishop-a.
Evo ga opet ovaj prevarant, kako mu niko do sada nije noge polomio
:

https://www.kupujemprodajem.com/iphone- ... ter_id=296

https://www.kupujemprodajem.com/iphone- ... ter_id=296
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Si ti bio skoro u Bu? Nije baš to kao da si otišao u Obrenovac, Lazarevac, Čačak... i pri tom ne mislim na udaljenost, već drugi problem. I stvarno, ko kupi od ovoga ne znam kako da ga nazovem sem debilom, 280e ip6.
Pa valjda ima neko iz BU ili okoline ko bi kupio tel., taj je iz Bujanovca koliko sam ja sa Madagaskara. Strasno sta se sve radi, najgore sto ce se posle neko javiti kako ga je ovaj zeznuo.
Ima li neko od vas iskustva sa Miodragom sa kupujemprodajem??
Da li neko mozda ima iskustva sa prodavnicom Top zona u balkanskoj.Telefon je tamo za 20e jeftiniji nego u Logic shopu pa mi je malo cudno?
U top zoni znaju da ti prodaju telefon koji je npr neko kupio u telenoru i prodao ih njima pa se igrom sluacaja zaigrali, prebrojali i zaboravili da ga otkljucaju za sve mreze. To je moje iskustvo. Najpozitivnije moje iskustvo je sa mobtrendom u lominoj, i mobilfactory u sarajevskoj.
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
I ja imam najbolje iskstvo sa Mobtrendom.Oni se koliko toliko trude da rade prosesionalno i korektno za razliku od vecine tih shopova po BG.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
Ja sam jedan telefon kupio u Top Zoni i nisam imao problema. Sve je radilo, fino zapakovano u kutiju... ali na kraju krajeva kod svih je tako. Logic shop mi je jako neozbiljan jer su nekako flegmaticnu, udjes da pitas nesto a riba tipa kucka telefon kao sta ti treba, ok, pogledaj, javi mi kad nadjes nesto bla bla... Mobtrend i Mobilfactory, kakve generalno imaju cene i koliko daju garanciju? Cesto kupujem u Beogradu pa da cisto znam za ubuduce.
Festina lente.
Mobtrend god dana, mobilfactory dve godine, one njihove na papricetu nikakve validne. Ali prihvataju i sredjuju mob u svom servisu ako imas neki problem, nece da zavlace i da te kuliraju. Sto se tice cena standarde za te male radnjice gore dole u krugu balkanske sve isto 

Interesuju me iskustva sa prodavnicom Telekoplus,nov sam na forumu tako da se izvinjavam ako vec ima reci o toj prodavnici ali ja ih nisam nasao.