nseries, sve vidim a i dalje mi se cini da kad bi N70 imao autofokus , bez obzira na 2 Mpix , da N73 ne bi mogao ni da mu pridje . Najvise se uocava kvalitet boja na slikama N70 . Nisu razmazane , mnogo prirodnije izgledaju . Kao da su tu kameru od N70 softverski - vestacki naterali da bude 3 Mpix i unistili kvalitet na ustrb velicine slike . Jer kad god uvecam sliku , pogotovo se to vidi na drvecu i liscu , koja je slikana sa N73 , to lisce i krosnje izgledaju kao akvarelom radjene .
Evo pogledaj primere kropova sa tvojih slika i jedna je od Stefke_W_ , kao primer .
tvoja N73 zbun :
tvoja N70 , isti zbun :
Pogledaj sta su od boja uradili na N73 kad su , bez obzira sto su izostrili sa autofokusom , povecali sliku na 3 Mpix , a vidi ispod taj isti zbun sa N70

Nebo i zemlja u kvalitetu boja . Samo fali autofokus na N70 i bile bi slike za primer .
Evo jos malo primera sa tvojih slika i od Stefke_W_ ( sve kropovi ) . Po meni isto kao da sam cetkicom i uljanim bojama slikao po platnu . Jeste ostro ali kvalitet bez veze . Ne zamerite na maloj licnoj ekspertizi .
krop sa Stefketove slike sa prosle strane :
araphel, xenon je xenon i odradio je posao super . Svaka cast . Druze , posto je to pravi blic a ne led lampica , da li tu ima mogucnost da se upali permanento da gori , jer mislim da bi tako i u totalnom mraku imao priliku da fokusiras ? Na primer , ja na mom samsungu P850 , kad ukljucim blic ali ga stavim da se samo pri slikanju bas ukljuci , posto je sve u mraku , ne mogu da fokusiram , nego samo uperim u objekat i posle kad bljesne , ono ispadnu tu i tamo slike po ostrini . A kad upalim permanentno da gori blic , dobijam svetlo uz pomoc kojeg mogu da fokusiram i mnogo ostrije i lepse slike se dobiju , jer dobijam mogucnost zbog tog permanentnog svetla da odredim mnoge stvari pa i autofokus . Govorim ovo , jer u totalnom mraku mi se cini da si psa slikao tako da si samo uperio u njega i bljesnulo je i sta dobi , dobi , na ustrb ostrine . Mada , kvalitet svetla i jacina blica kod xenona je za primer
MilančeBGD, fantastican je papiga . Istu tigricu sam ranije imao i bila je genijalna . To je veseljak 100 % . Cak mi je na tanjir sletala i jela pasulj . A znao sam da otvorim usta i da ona stane na zube i zagnjuri unutra

Ludilo je bio papagaj . Obozavam tigrice i uopste papagaje. Mogu da zamislim kakav bi drug postao sa pravom arom .
Pre nekog vremena , citajuci o novom Canon-ovom Power Shot G9 fotoaparatu , koji tek treba kod nas da dodje , naletim na primer sliku sa ovim arom . Ludilo prvo kamera a drugo, ara je fantazija . Ako nekog interesuje da ima full sliku , zbog G9 a i zbog are , evo je na rapidshare-u ( ima oko 5 MB i 4000x3000 rezolucija ) - znaci svaku dlaku mozete da uvecate i da je vidite jasno . a kljun kad se uveca , kao da je ara ziva na ekranu . Fantasticno za poster .
http://rapidshare.com/files/57815416/papagaj_full.JPG
a ovde ista slika ali smanjena za one koje ne interesuje full format :