Meni se cini da ce i neki hard core pobornici Windows Phone-a pasti u iskusenje da probaju novi Android

araphel napisao:Žao mi je, ali od mene jedno veliko NE. Ja želim upravo suprotno: da me niko ne tera da mi sve bude povezano.
...
Ja lično sam se sada već potpuno prebacio na Windows ekosistem, i odlično mi je na njemu. Sledeći korak je gašenje gmail adresa, i onda je gotovo.
Pa pazi, tebe i Google i Microsoft i Apple teraju da ti sve bude povezano uokviru istog naloga. To nije "mana" samo Google-a, dakle. To je novi trend i ko se bude oslanjao samo na pojedinacne usluge, tipa da nudi samo mail ili samo cloud, taj nece imati sta da trazi pored onih kompanija koje u buducnosti budu nudili kompletan ekosistem.araphel napisao:Poenta me: kome se sviđa apsolutna umreženost, neka samo izvoli...nemam ništa protiv. Meni se to ne dopada i ne treba mi. OS koji ide 100% u tom pravvu mi dakle nije interesantan.
Dobro mislim ajde sada, sigurnost, sigurnost, potencirate neku sigurnost, za mene je to najobicnija forumaska demagogija, ne mozes me ubediti da si ti na windowsu sigurniji od nas na androidu, i da ste vi kao postedjeni bilo kakvog spijuniranja i prikupljanja informacija. Ja ne znam ko u to vise veruje.miodrage napisao:bitna je i pouzdanost sistema, sigurnost... Sam Eric Schmidt je izjavio da Android nije napravljen da bude siguran i pouzdan nego da se moze njime manipulisati. Ko to voli - za njega je Android pravi sistem, tu nema spora.
Ovo si lepo rekao, a i sve ostalo.Lobachewsky napisao: Sledeci put kad kupujes komp sastavi neki za 100 evra, cisto da bi dokazao da windows ne valja.