Koliko vam traje baterija?
Re: Koliko vam traje baterija?
Ma daj bre ja neću više da posećujem ovu temu, pa ovo nema smisla. Šta Vi radite sa ovim baterijama i telefonima, pa ja sam ovo mogao samo da izguram sa mojom N8. Definitivno ću morati da kidnapujem Azimuth telefon, pa da vidim kako će se pokazati kod mene. P.s. Vratiću ga posle nekog vremena 

- pero0000
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Jul 2010. 10:02
- :: Samsung S10
- :: Nokia 6210
Huawei G700.

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Na koju foru vam bude upaljen ekran ali telefon ne bude budan? Nema mi logike 

Ma daj po ovome kao da ti je telefon bio u stanju hibernacije, kao da ga nisi ni dirao. I jel si imao na njemu barem pola sata wifi-a za svo to vreme.. I što reče azimuth kako je izvodljivo da telefon nije budan a ekran je udaljen?

I drugi put sa malo manje igranja

Upaljeno: GPS velika preciznost, automatska mreža, automatsko osvetljenje, 2 prognoze sa po 3 grada i osvežavanjem na sat vremena. Mejl mi nije podešen jer ga ne koristim preko mejl programa, nego idem preko Chrome svaki put.

acamatic, ne beri brige previše. Svi postavljaju najbolje rezultate, naravno. Kad bi ih pitao da postave najgore, ovde bi dolazili samo vlasnici 3310.

Uzgred, iako mi je korišćenje telefona slično svaki dan, često se rezultati merenja razlikuju, tako da opušteno.

- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Azimuth, moguće je da ne pokazuje da je budan telefon iako je ekran bio upaljen. Kod mene je isto tako. Ja sam još uvek na 4.3 i tako mi se ponaša. Kada sam testirala 4.4.2 tada je sve pokazivao kako treba tj. uvek je bio budan kada je ekran bio upaljen.

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Kod mene je tako bilo na S3. Ima u ovoj temi nekoliko ss gde se vidi da je awake daleko manje od sot. Tada je S3 još uvek bio na 4.3
vla-do, sve jedno je to sto ovde postavljaju najbolje rezultate.Ja jednostavno ne mogu da izvucem takav rezultat i strah me je da nesto ne radim kako treba,jeste da koristim telefon bas aktivno al opet. Ja ovakve rezultate jedino mogu ostvariti ako telefon posle punjenja ne diram dok se sam ne isprazni baterija.. 

- knezevic76
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 06. Sep 2014. 13:35
- Kontakt:
Treba videti koliko je podataka prenešeno putem wi-fi ili 3g, ja kad spucam 500mb za sat vremena i 50mb za isto vreme onda nije isto.Naravno da baterija curi ko blesava kad se npr uploaduje 500mb.
Ja kad raspalim,neku zahtevnu igricu par sati i tu baterija nestaje.
Gledajući ovde postavljene grafikone i podatke ispade da nema smartphonea koji drži ispod 24sata.
Ili ih koristite konstantno sa osakaćenim funkcijama i sa internetom samo u slučaju nužde ili ih ne koristite uopšte.Ekran na Low osvetljenje,razne hibernacije,tamne pozadine,airplane mod i šta ti ja znam.
Daj neko nek postavi neki grafikon sa bar 1-2 sata razgovora, 100ak mb protoka,ekran da je radio nekoliko sati,znači neki aparat koji radi ono za šta je namenjen a ne sa uključenim svim sejverima i opcijama na off.Znači neko ko ga koristi za sve pare i za sve ono za šta je namenjen.
Pored ove moje lumie, koristio sam i neke androide na po par dana LG G3,SExperia,S4 i veze nema ono što sam ja lično video i ovo što se ovde kači.:/
Ja kad raspalim,neku zahtevnu igricu par sati i tu baterija nestaje.
Gledajući ovde postavljene grafikone i podatke ispade da nema smartphonea koji drži ispod 24sata.
Ili ih koristite konstantno sa osakaćenim funkcijama i sa internetom samo u slučaju nužde ili ih ne koristite uopšte.Ekran na Low osvetljenje,razne hibernacije,tamne pozadine,airplane mod i šta ti ja znam.
Daj neko nek postavi neki grafikon sa bar 1-2 sata razgovora, 100ak mb protoka,ekran da je radio nekoliko sati,znači neki aparat koji radi ono za šta je namenjen a ne sa uključenim svim sejverima i opcijama na off.Znači neko ko ga koristi za sve pare i za sve ono za šta je namenjen.
Pored ove moje lumie, koristio sam i neke androide na po par dana LG G3,SExperia,S4 i veze nema ono što sam ja lično video i ovo što se ovde kači.:/
- knezevic76
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 06. Sep 2014. 13:35
- Kontakt:
Re: Одг: Koliko vam traje baterija?
Za nexus sam se lično uverio kao i za Note3, imao moj ortak, da im je baterija dosta izdržljiva.
Sa LG G2 postižem još bolja vremena, i to dosta bolja.
Molim admine da blokuju Azimuth zbog davanja laznih rezultata. 

• Novi Sad • Samsung Galaxy S5 •
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Bruka...svaka cast za S5.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
xxdulexx,
Lepo sam te pitao da kupis ovaj, drugarski dil napravimo, po ceni Ajfona 6
Nego, ne znam zasto se ne vidi jos jedan SS sa talk time
Preko TT-a vidim, ali preko kompa ne vidim (ili sam naprasno ocoravio) 

Lepo sam te pitao da kupis ovaj, drugarski dil napravimo, po ceni Ajfona 6

Nego, ne znam zasto se ne vidi jos jedan SS sa talk time

Azimuth, tu ti je I ss talk time, link izmedju 2 slike. Zato sam I rekao da te banuju. 

• Novi Sad • Samsung Galaxy S5 •
Evo i mog telefona, sramotni rezultat, pisao sam u temi i xperia p modelu, ali evo sad i SS. Dan mi je bio ovakav, u 6 ustao, skinuo telefon sa punjaca, krenuo na posao, na poslu odigrao recimo pola sata sah, stavio telefon u torbicu, i do 2 ga nisam dirao iz torbice kad sam krenuo kuci, obavio jedan kratak poziv ( manje od minuta ), poslao par poruka na fejsu i kod kuce se jos malo dopisivao. Rezultat je po meni sramotan, a vi procenite sami.