Cudno,ali dobro...
Cudno,ali dobro...
Znate ono za sakrivanje broja itd...nisam siguran ali mislim da se ne moze poslati sms sa skrivenog...mada je moje misljenje uzdrmano....moj brat ima 064 karticu,na siemensu s65 i kad ukljuci skrivanje broja,poruka koju mi posalje pise da stize od unknown sender....kada iskluci sakrivanje,poruke normalno posiljaoc brat....nisam ga pitao da li jos to moze,posto je presao na o63 mrezu...da li se ovo nekom dogodilo,i da li postoji nacin da se salju poruke od skrivenog posiljaoca
Beogradska zvona zvone,da pozdrave sampione,zazvonite malo jace za Zvezdine navijace!!!
http://communicator.clickatell.com/ << registrujete se sa jednim brojem mobilnog, i imate deset poruka, nakon toga iskoristite samo za registraciju babin, dedin, kevin caletov, bilo ciji broj, i imate josh 10, a nakon toga mozete ponovo sa vashim brojem 
poenta - shaljesh poruku kom god ocesh, i shaljesh je sa unetim tekstom, znaci, umesto broja mozesh da napisesh - kurta i murta, smrt, kurveshtija iz kraja, djavo, shta god ti padne napamet, i da cekash da umresh od smeha kad primaoc bude citao, i cudio se kako mu je "smrt" poslao poruku, kad ga nema u imeniku
ludilo!

poenta - shaljesh poruku kom god ocesh, i shaljesh je sa unetim tekstom, znaci, umesto broja mozesh da napisesh - kurta i murta, smrt, kurveshtija iz kraja, djavo, shta god ti padne napamet, i da cekash da umresh od smeha kad primaoc bude citao, i cudio se kako mu je "smrt" poslao poruku, kad ga nema u imeniku

There is no knowledge that is not power
Sam provajder to lako može da izvede, ali nama ne dozvoljava. Moguće je da neko ima ovu mogućnost (možda i malo da se podmaže), ili je kartica ostala na takvom režimu...... Ko će ga znati, jedino što sa sigurnošću mogu da ti kažem, je da je to izuzetak.

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
- Angel_Of_Darkness
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 25. Mar 2007. 15:46
www.wadja.com 10 free sms dnevno provjereno radi i za Sribiju i za Republiku Srpsku.
I možete im dati neki lijevi broj, jer ga ne provjeravaju, što znači ako imate strpljenja za više registracija, možete slati koliko hoćete poruka!

I možete im dati neki lijevi broj, jer ga ne provjeravaju, što znači ako imate strpljenja za više registracija, možete slati koliko hoćete poruka!
I Bog je Srbin...
- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
ma mora da ima neki fazon i za 063 kad su ini napravili za kad ukucas nesto kao **063 ili tako nesto stize poruka na fazonu mobilni pretplatnik pa tvoj br. nije u mogucnosti da vas pozove moli vas pozovite ga ili tako nesto provereno ja sam slao i meni su stizale.Samo trebas da imas neku vezicu u telenoru da ti kazu 

>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
dimi89, mreža to dozvoljava ali je mogućnost isključena, pogotovo posle "Sablje". Čak i da neko zna foru (ako je ima), zašto bi je širio? Koristi web sms servise za to i uživaj...
● PRAVILA FORUMA ●