Stereo slusalice za k750 u NS a da nisu kineske
Stereo slusalice za k750 u NS a da nisu kineske
Ljudi prertrazio sam 20 radnji u Novom Sadu i nikako da nadjem slusalice za k750 koje nisu kineske. Kupio sam te kineske za nekih 500 dinara i zvuk je ocajan, kao iz neke kante da dolazi a bas se uopste ne cuje, dakle za razliku od onih sto se dobiju sa telefonom(koje sam ja sjebao) ovi kinezi su krs.
Kada sam pitao ove sto rade da li ima uopste da se nadju prave slusalice negde, rekli su da nema, da su sve takve(?!)..znaci strasno..e da, nasao sam
u jednoj radnji bas sonijeve, ali nisu stereo, tjst dobije se samo jedna slusalica..bedak..pa ako bi neko mogao da pomogne bio bi mu zahvalan..
moze i neka radnja u bg-u (ako bas nema u ns-u), pa bi nekom rekao da mi tamo uzme..
Kada sam pitao ove sto rade da li ima uopste da se nadju prave slusalice negde, rekli su da nema, da su sve takve(?!)..znaci strasno..e da, nasao sam
u jednoj radnji bas sonijeve, ali nisu stereo, tjst dobije se samo jedna slusalica..bedak..pa ako bi neko mogao da pomogne bio bi mu zahvalan..
moze i neka radnja u bg-u (ako bas nema u ns-u), pa bi nekom rekao da mi tamo uzme..
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
Sto ne kupis sa oglasa na Krstarici ili tako negde one Walkman slusalice,ako pasuje konektor,a one su SVE made in PRC (Peoples Republic of China) jer se tamo sve pravi za SE,cak i deo (ako ne i svi) telefoni,isto vazi i za Motorolu a delom i za Nokiu i jos neke tako da... Made in PRC ili China MORA da pise na svima!!
Pozdrav
Pozdrav

- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
ninJAH, pa sto se tice standardih original sluski pogledaj u comtrade-u (2. sprat bazara,daltonka.....),ali posto su tamo samo originali,videces da je i cena original
,takodje imas i tamo original hpm-70 za oko 30 evreja (ali ako su ti standardne bile dobre,ove hpm-70 ce te raspametiti-100%)!

D500&E71
E danas se vracam sa faksa..i to kroz neku ulicu u koju pitaj boga zasto sam i usao
..i idem ti ja tako, zveram levo desno..kad ono neka radnjica mobilnih telefona..aj reku da udjem, mada ne cini mi se bas da cu naci nesto..ali ajde..i pitam jel imate sluske za k750i..kad ovaj kaze imamo ali samo original
..ne verujem..kontam da li me zeza..i covek mi lepo izvadi iz kutije i sve..i pitam kolko para..kaze 10 eura..jos jedan
..e reku dacete mi komada jedan
..i onda je upala zandarmerija sa pistoljima i mitraljezima i otela mi sluske i pobegla u nepoznatom pravcu..
..salim se..ako nekog zanima gde je radnja mogu mu reci..aj poz ljudi i hvala na pomoci..

- vlada1970
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
- :: Blackberry Q5
- :: Nokia 8310
htep bih da pitam i ninJAH-a a i ostale ako znaju , gde mogu za ovakvu cenu od 10 evra da kupim originalne sluske za k750i ali u BG-u ? ako moze na PP , molio bih .
i ako moze da mi neko kaze isto , jel u Comtrade-u u BG-u ima HPM-70 ?
hvala unapred Vlada
p.s. devojka je danas cimnula fon dok su joj slusalice bile na usima , i od onda leva sluska ne radi a desna radi . pa se pitam da li mozda u kontaktu kod slusalica ili mozda kod onog malog tastera za prekidanje i ukljucivanje veze , sto je namesten na kablu ? taj taster mi nekako najsumnjiviji jer izgleda mnogo osetljiv . zna li neko u cemu bi mogao da bude problem ?

i ako moze da mi neko kaze isto , jel u Comtrade-u u BG-u ima HPM-70 ?
hvala unapred Vlada
p.s. devojka je danas cimnula fon dok su joj slusalice bile na usima , i od onda leva sluska ne radi a desna radi . pa se pitam da li mozda u kontaktu kod slusalica ili mozda kod onog malog tastera za prekidanje i ukljucivanje veze , sto je namesten na kablu ? taj taster mi nekako najsumnjiviji jer izgleda mnogo osetljiv . zna li neko u cemu bi mogao da bude problem ?
- vlada1970
- Mobil manijak
thanks loki13 i madness99 ,
moram da se raspitam prvo za cenu jer ne vidim na sony ericssonovom sajtu kolika je
ako su skupe moracu original da uzmem ali bih ipak voleo devojku da obradujem sa tim HPM-70 ,sto da ne
moram da se raspitam prvo za cenu jer ne vidim na sony ericssonovom sajtu kolika je

ako su skupe moracu original da uzmem ali bih ipak voleo devojku da obradujem sa tim HPM-70 ,sto da ne

Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
To se i meni desilo par puta!madness99 napisao:Samo pazi mene umalo auto da udari sa HPM-70
A zar nisi rekao da ti se ove HBH-DS970 i ne cine nesto dobre,cini mi se zbog kvaliteta plastike a i zvuk da ti nije nesto!
Zanima me kakve su jer razmisljam da ih uzmem (ili HBH-DS980 kad budu stigle kod nas) za sledeci SE fon koji nameravam da kupim!

Btw vlada1970 mislim da ces sam vrlo tesko popraviti te sluske jer su ti se najverovatnije prekinuli kontakti ili na ulazu u slusalicu ili u plasticnom delu za javljanje (verovatnije),a to moras da otvaras pa zalemljujes...

- vlada1970
- Mobil manijak
hvala vam na informacijama . poslao sam pp obojici ako znate gde ima da se uzmu te HPM-70 a da nije Comtrade ? najvise zbog cene da bude manja od paprenog Comtrade-a .
hvala unapred Vlada
hvala unapred Vlada

Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas
McLaren adapter mi je extra sad kad sam se navikao a i slusalice nisu lose,sad sam se malo navikao.A sto se tice zvuka slican je HPM-70 po kvalitetu a ja sam se navukao na Sennheiser tako da mi nema spasa
A ko god je video HBH-DS970 odusevio se,imaju svoj punjac,futrolu i to je to od dodatne opreme

iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D