Telefoni Zetor i IMT. Znachi to bi bio megahit u ovoj zemlji:) Potom Yugo i CZ99-07. Pa sta sve nece izmisliti. Strasno. I jos su i ruzni, i podsecaju na onaj Sljamsung P300.
ma ovo je obicno govno od stvarcice i levis moze da privuce kupce samo sa imenom i ni sa cim drugim. na svu srecu takvih ljudi je jako malo jer svi znaju sta je nokia se i ostali..
netacno. svi znamo shta su nokia i se, ali zato svi zivi koji imaju pare, u dzepu nose prada, vertu, dolce gabana i ostale "fensi" varijante. ja bash cenim da ce ljudi pohrliti za ovo - a to je stvar socijalnih nauka, a ne tehnoloshkih.
kladim se da je ovaj telefon ustvari onaj mali samsung p300 ili 310 ili kako se vec zove,samo sa prepakovanom maskom,i verovatno interfejsom sredjenim u levi's stilu....bas mnogo lichi!a ljudi ce kupovati,bez frke.....fenseraj uvek i svuda ima svoju publiku
Pa svaka roba ima svog kupca tako da ne treba bilo sta komentarisati samo jedva cekam da mi neko kaze u stilu da je v3i D&G bolji od obicnog v3i da ima bolju kameru(kao sto se klinci iz naselja hvale)...pa naj...pricao bih se sa njim... bas zbog tog fenseraja..
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
Ajde ljudi sta ih pljujete? Svako pravi telefone? Da li ste tako komentarisali za proizvodjacha automobilskoh guma kada je poceo da ih pravi? Ne verujem(odnosi se na nokiu).
A i po cemu se razlikuje od samsunga? I on je all show, nema u principu nikakve f-je.
Igoritza, nisi uopste u pravu. Pradu, vertu i ostalo nose oni koji imaju pare u dzepu, i koji su malo iskompleksirani...
Veruj mi da znam mnogo, mnogo uspesnih ljudi, nisam primetio da nose nesto posebne telefone, mada da ima takvih-ima, ali nissi u pravu, ne vidim zasto svako ko je bogat mora da trosi pare na gluposti.
Mada, tako uglavnom zamisljaju ljudi, ali to nije tacno... (mada opet ima izuzetaka, kao Abramovic, Seik...)
Alien, slozio bih se sa tobom samo bih jos dodao da ne malo, nego mnogo iskompleksirani, covek iz moje familije (da ne kazem porodice) koji je izuzetno uspesan ali izuzetno i nikad nije hteo da baca pare na stvari poput vertu i slicno!!
U ala je ruzan ovaj metalni sa snimka
Ovo ima da bude veca glupost od vertu-a... Mislim da nije zasluzilo topic I tesko da ce naci kupce sa "dubljim" dzepom. Vise je za manekene i sminkere..
Samo, takav utisak se stece o bogatim ljudima, zato sto svi vise vole da citaju da je Abramovic kupio jahtu od 200 milionae, nego da recimo Oprah gradi skolu u za decu u Africi. Zato se misli da su svi bogati ljudi glupi, i da se razbacuju, ali realnost je daleko drugacija.
Ha,ma normalno da ce imati svoju "publiku" na ovo ce se poebno loziti klinci,nisu oni ludi trziste se dobro ispita pre nego se plasira novi proizvod,nije to samo 'ajd da se nesto pravi
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
Ja nisam pristalica ovoga samo iz jednog razloga, a to je da puno proizvodjaca (ovo ne pricam samo za mobilne i vec i na sve ostale grane) znaci jedan te isti cip kupe svi i samo mu ubace svoj logo, i to je glupo, kao kad bi nekog radnika na gradjevini ubacili da vozi avion ili tako nesto sto nema veze sa vezom!!!
ajde mi da napravimo nov telefon sa logom mobilnisvet.com sta mislite sa misljenjima toliko ljudi sa foruma i savetima bio bi to jedan jako dobar telefon zar ne
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
Aham, ili bi bila takva papazjanija koju Bog otac ne bi sastavio nikada. Drugo, ajde, i da se slozimoi sve, odakle nam delovi i oprema da takonesto zaista i sastavimo. A onda ako sastavimo jedan, postavlja se pitanje ciji ce da bude? Jer necemo sigurno nabaviti opremu za serijsku proizvodnju.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.