Levi's telefoni!

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Levi's telefoni!

Post od Dexter »

Levi's, proizvodjach farmerki planira uskoro da izbaci na trzishte i mobilne telefone... :)

Telefoni bi trebali da izadju verovatno krajem leta...

Evo vam link na kome mozete naci video, kao prezentacija gde se vidi neki model telefona...

klick here

korki
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 12. Apr 2006. 12:29

Post od korki »

meni je ovo glupo, sad ce svi poceti da proizvode mobilne telefone, samo jos treba i Rakovica da pocne, umesto traktore!! :lol:
RENAULT F1 TEAM...............RENAULT F1 TEAM

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Telefoni Zetor i IMT. Znachi to bi bio megahit u ovoj zemlji:) Potom Yugo i CZ99-07. Pa sta sve nece izmisliti. Strasno. I jos su i ruzni, i podsecaju na onaj Sljamsung P300.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Igoritza
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 23. Mar 2007. 00:52

Post od Igoritza »

hm ... zastava Z10, a uz njega gratis zastava Z3 (powered by motorola & fiat)

Slika

:D
There is no knowledge that is not power

korki
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od korki »

Evo Igoritza, odma prilaze i dokaze, vrlo slikovito i u njegovom stilu, :lol: :lol:

Zetor :lol: :lol:

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

ma ovo je obicno govno od stvarcice i levis moze da privuce kupce samo sa imenom i ni sa cim drugim. na svu srecu takvih ljudi je jako malo jer svi znaju sta je nokia se i ostali..
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

Igoritza
Mobil fan
Mobil fan

Post od Igoritza »

netacno. svi znamo shta su nokia i se, ali zato svi zivi koji imaju pare, u dzepu nose prada, vertu, dolce gabana i ostale "fensi" varijante. ja bash cenim da ce ljudi pohrliti za ovo - a to je stvar socijalnih nauka, a ne tehnoloshkih.

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

kladim se da je ovaj telefon ustvari onaj mali samsung p300 ili 310 ili kako se vec zove,samo sa prepakovanom maskom,i verovatno interfejsom sredjenim u levi's stilu....bas mnogo lichi!a ljudi ce kupovati,bez frke.....fenseraj uvek i svuda ima svoju publiku :D

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

Pa svaka roba ima svog kupca tako da ne treba bilo sta komentarisati samo jedva cekam da mi neko kaze u stilu da je v3i D&G bolji od obicnog v3i da ima bolju kameru(kao sto se klinci iz naselja hvale)...pa naj...pricao bih se sa njim... :angry: bas zbog tog fenseraja..
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...

Kuzman
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 22. Nov 2004. 22:16

Post od Kuzman »

Ajde ljudi sta ih pljujete? Svako pravi telefone? Da li ste tako komentarisali za proizvodjacha automobilskoh guma kada je poceo da ih pravi? Ne verujem(odnosi se na nokiu).
A i po cemu se razlikuje od samsunga? I on je all show, nema u principu nikakve f-je.
Black Sabbath!!!

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

Igoritza, nisi uopste u pravu. Pradu, vertu i ostalo nose oni koji imaju pare u dzepu, i koji su malo iskompleksirani...

Veruj mi da znam mnogo, mnogo uspesnih ljudi, nisam primetio da nose nesto posebne telefone, mada da ima takvih-ima, ali nissi u pravu, ne vidim zasto svako ko je bogat mora da trosi pare na gluposti.

Mada, tako uglavnom zamisljaju ljudi, ali to nije tacno... (mada opet ima izuzetaka, kao Abramovic, Seik...)
iPhone + CX300

korki
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od korki »

Alien, slozio bih se sa tobom samo bih jos dodao da ne malo, nego mnogo iskompleksirani, covek iz moje familije (da ne kazem porodice) koji je izuzetno uspesan ali izuzetno i nikad nije hteo da baca pare na stvari poput vertu i slicno!! :wink:

n3mke@
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 24. Avg 2006. 10:42

Post od n3mke@ »

U ala je ruzan ovaj metalni sa snimka :disgust:
Ovo ima da bude veca glupost od vertu-a... Mislim da nije zasluzilo topic ;) I tesko da ce naci kupce sa "dubljim" dzepom. Vise je za manekene i sminkere..
5800 XM

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Ma sta vam je ljudi?Nece ovo biti ni nesto extra skupo,poput Vertu i tih gluposti!Ovo ce samo da bude shminkerica,da se narod malo lozi...

Igoritza
Mobil fan
Mobil fan

Post od Igoritza »

alien i korki - svaka roba nadje svoga kupca. ja tvrdim da ce ovo u trendove momentalno, zato shto je narod postao srodan kichu

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

Igoritza, korki, uprtavu ste obojica.

Samo, takav utisak se stece o bogatim ljudima, zato sto svi vise vole da citaju da je Abramovic kupio jahtu od 200 milionae, nego da recimo Oprah gradi skolu u za decu u Africi. Zato se misli da su svi bogati ljudi glupi, i da se razbacuju, ali realnost je daleko drugacija.

Ipak, da ce naci kupce je potpuno tacno... :wink:
iPhone + CX300

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Ha,ma normalno da ce imati svoju "publiku" na ovo ce se poebno loziti klinci,nisu oni ludi trziste se dobro ispita pre nego se plasira novi proizvod,nije to samo 'ajd da se nesto pravi :wink:
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

korki
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od korki »

Ja nisam pristalica ovoga samo iz jednog razloga, a to je da puno proizvodjaca (ovo ne pricam samo za mobilne i vec i na sve ostale grane) znaci jedan te isti cip kupe svi i samo mu ubace svoj logo, i to je glupo, kao kad bi nekog radnika na gradjevini ubacili da vozi avion ili tako nesto sto nema veze sa vezom!!!

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

ajde mi da napravimo nov telefon sa logom mobilnisvet.com sta mislite sa misljenjima toliko ljudi sa foruma i savetima bio bi to jedan jako dobar telefon zar ne :?
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Aham, ili bi bila takva papazjanija koju Bog otac ne bi sastavio nikada. Drugo, ajde, i da se slozimoi sve, odakle nam delovi i oprema da takonesto zaista i sastavimo. A onda ako sastavimo jedan, postavlja se pitanje ciji ce da bude? Jer necemo sigurno nabaviti opremu za serijsku proizvodnju.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Odgovori