viewtopic.php?t=11740 to je prehodna tema.. a ostatak nastavljam ovde
E mislim da bih trebao da malo "razvezem" moj slucaj
Ovde u kvartu ima par narkomana za koje svi znaju i ono.... stalno smaraju masu za fon fali im kredit i tako to... nikada nije bilo problema.. ja sam prvi tom liku dao kredit xxxx puta i nikada nikakve frke.. danas su me startovala ta 2 lika.. ponovo se grbavili za kredit, ja im dao oni razvezali 10min malo malo pa cekaju poziv i tako... i posto su me nekom slucajnoscu startovali pored stana od jednog od tih likova .. i kao ae brate cekaj samo sekund ... moramo neki poziv sa fixnog... i ja sacekam ispred.. dodju oni.. josh kao ee brate.. ae sa nama preko puta .. terbamo neki poziv da obavimo... odjednom zvoni telefon... on kao sav skenjan.. tu je za sec... i prelazi ulicu.. ja krecem za njim.. odjednom gari je prosto nestao iza coska.. nigde ga nije bilo kao ni mog fona... otishao sam kuci (ni ja ne zivim daleko odatle) nazvao svoj fon, i javio se lik.. josh kao sve "evo brate dolazim do "necu da imenujem jer nebitno je svejedno reko ko bi i znao shta je to..

i to bi bilo to..
mislim .. manje vishe ima josh detalja ali nisu bitni
e sada.. na telefonu sam drzao ukljucen security lock , tj kada krene da se pali.. ako odesh "music only" mozesh da slushash muziku ... ali ako pokusash da ga upalish trazi kod.. ima 8 karaktera.. tako da ce ga iko tesko "pogoditi"
koja je sansa da ce se telefon uopste upaliti, ako se upali kojaj se sansa da cu ga ja ikada naci...
i zadnje.. koja je sansa da policija zapravo uradi nesto jer ipak znam ko je uzeo, usput.. malo sam se raspitao .. zvao neke drugove i sl. tako da sam zasnao i ko je drugi lik ,... ne znam gde tacno zivi.. ali znam koji deo grada, kako se zove itd itd...
ako nekoga nesto zanima.. posto ne znam ni shta sam sve napisao jer jako sam iznerviran jer imam neke ljude koji bi mogli da mi pomognu ali nema broj jer sve mi je na kartici .. tako da ono.. hvala unapred